Zaloguj się

View Full Version : Sasha Rookslayer - Ca?a prawda.

adrian0093
16-06-2011, 00:07
Sasha Rookslayer oraz jego musk.

Sasha Rookslayer = Masaa

http://img192.imageshack.us/img192/9813/80004118.jpg
http://img585.imageshack.us/img585/4352/29798842.jpg

Temat będę edytował jak tylko znowu sie zbłaźni ;)

A teraz uwaga! Sasha wraz z jego wiernym psem przyjacielem Crusaderem od xx czasu was oszukiwali z cenami NPC Duni, aby na was zarobic. Nawet ich ZNAJOMI nie znali prawdziwych cen, a więc jeżeli jest jaka kolwiek osoba, która nie zna PRAWDZIWYCH cen NPC Duni to może napisać/zadzwonic do mnie na skype adrian0093 od razu wam wszystkie powiem ;)

A tutaj oczywiście dowodzik na to, iż ceny PRAWDZIWE, które z miłą chęcią ujawnię każdemu są prawdziwe. SASHA + PANIC :

http://img687.imageshack.us/img687/4150/97186695.jpg

JEŻELI TO ZŁY DZIAŁ BARDZO PROSZĘ MODERATORA LUB KOGO KOLWIEK Z ADMINISTRACJI O NIE USUWANIE TEMATU LECZ PRZENIESIENIE GO TAM GDZIE POWINIEN SIĘ ZNAJDOWAĆ.

Sasha Rookslayer
16-06-2011, 00:14
O jejku, nie płacz bo ci kupie chechłacz okej :))?
Ciebie tak te pixele poniosły, że to mała bania, ale z ciebie ludzie brechtają.
A ta zazdrośc ohh, ahh i ehh <lol2>
Jesteś Zere*

Ty to mnie Kochasz, dziękuje ci za to, lecz kolegów nie znajdziesz ;<
Zdenio, szkoda, że nie dałeś screenów, jak ty tyrałeś rodzicow dzieciaku ;<
Pozdrawiam Moich Fan- UF!

adrian0093
16-06-2011, 00:16
Jesteś Zere*

Po pierwsze nie wiem co to jest ''chechłacz''

Po drugie - pixele się dla mnie nie liczą tak jak dla Ciebie.

Po trzecie - to z Ciebie kolego idzie sie pośmiać gdyż swoją głupotą udowadniasz iż istnieje istota głupsza niż małpa

Po czwarte - to Ty i twoj pies zazdrościcię, że was gonię z lvl - mi to natomiast zwisa

Po piąte - to Ty jesteś zerem

~Bocianex~
16-06-2011, 00:20
Sasha kiedy ty chcesz gotowac cos jak caly czas na tibii siedzisz?:< chyba sobie patelnie i garczki zamontujesz na biurku i nowy program bedziesz mial w telewizji "Gotowanie z Tibią"

widzew rts
16-06-2011, 00:41
Adi ale mi Ciebie szkoda tak nam zazdrościsz ze to masakra nie umiesz pogodzić się z tym ze umiemy zarabiać kasę "takie jest życie czysty zysk''.

Cala prawda jest taka miesiąc temu jak zaczynałeś swoja grę na roku to tak mi i Saszy lizałeś dupę ze aż szok , prosiłeś żebyśmy pomogli ci zbierać lota do npc spider , nawet nie wiedziałeś gdzie sa red dragony tez mnie prosiłeś żebym ci pokazał , prosiłeś tez mnie o to żebym pożyczył ci hota , a teraz jak kupiles sobie zdenia za kcc to myślisz ze jesteś bosem ze czegoś ci zazdrościmy ? dziwne ze Fszy nie zazdrościmy ze ma 830 lvl . prawda jest taka ze jestes ciota i nic sam nie umiesz wyexpic tylko sobie kupujesz pewnie te kcc co miales na zdenia to sobie za zl kupiles . gówno mnie obchodzisz i mam na ciebie wyjebane

Pozdrowienia śle cyklon Be

adrian0093
16-06-2011, 00:59
Adi ale mi Ciebie szkoda tak nam zazdrościsz ze to masakra nie umiesz pogodzić się z tym ze umiemy zarabiać kasę "takie jest życie czysty zysk''.

Cala prawda jest taka miesiąc temu jak zaczynałeś swoja grę na roku to tak mi i Saszy lizałeś dupę ze aż szok , prosiłeś żebyśmy pomogli ci zbierać lota do npc spider , nawet nie wiedziałeś gdzie sa red dragony tez mnie prosiłeś żebym ci pokazał , prosiłeś tez mnie o to żebym pożyczył ci hota , a teraz jak kupiles sobie zdenia za kcc to myślisz ze jesteś bosem ze czegoś ci zazdrościmy ? dziwne ze Fszy nie zazdrościmy ze ma 830 lvl . prawda jest taka ze jestes ciota i nic sam nie umiesz wyexpic tylko sobie kupujesz pewnie te kcc co miales na zdenia to sobie za zl kupiles . gówno mnie obchodzisz i mam na ciebie wyjebane

Pozdrowienia śle cyklon Be

Właśnie udowodniłeś jakim jesteś idiotą. Zdenia dla Pańskiej informacji kupiłem za kcc+itemy na mainie (ile to już Cię nie powinno interesować). Po drugie, nie lizałem ani TOBIE ani SASHY nigdy dupy.. Sam do mnie pisałeś, że pozbierasz mi loot do tego śmiesznego spidera - JAK MYSA SKOŃCZY MISJE TO BĘDĘ CI ZBIERAŁ LOOT OKI? Chłopcze proszę Cię.. Ogarnij błagam. A o red dragony zapytałem Ciebie raz, to musi być na serio dziwne, że nie wiem gdzie są red dragony skoro nigdy nie grałem na rooku.

Everlast
16-06-2011, 01:56
Dzial wydaje mi sie odpowiedni , czekam na next newsy , nawet fajnie czyta sie takiego blazna , elo.

Zarexoholik?
16-06-2011, 08:23

A wiesz, że to tylko gra? ó.ó Życie? Czysty zysk? Wychodź czasem z domu 16 letni psychowanie rts'u.

#topic

Yyyyy, a kto t w ogóle jest? Pierwszy raz widzę ten nick. Właściwie to nic dziwnego, bo 3/4 apo to dzieci. <zzzzzzzz>

Moon Red
16-06-2011, 09:47
Mimo iż ma on 17lat [?] jest to tzn. dziecko tibii, spina się bez powodu oraz ma nasrane w bani gorzej niż pewne osoby na APO.

TZN. 2 Wiesel... tyle że on ma 14 lat max.

Deads
16-06-2011, 10:02
Jesteś Zere*

Ty to mnie Kochasz, dziękuje ci za to, lecz kolegów nie znajdziesz ;<
Zdenio, szkoda, że nie dałeś screenów, jak ty tyrałeś rodzicow dzieciaku ;<
Pozdrawiam Moich Fan- UF!

Sasha gimbusie, "CAMAN" ? XDDD

# Tylko szkoda że z każdym kim bym nie gadał to pierdolą na Ciebie, że jesteś dzieckiem XDDD

Darioo Rooker
16-06-2011, 19:03
adrian, po tych screenach które tutaj stawiłeś to lepiej się nie odzywaj, bo widać, że jesteś w chuj dziecinny.

SoniQ
16-06-2011, 19:34
nie powinno Cie to obchodzić ile pkt. zdobył na jakims tam teście, to jest jego sprawa, jego przyszłość. widocznie woli grać w tibie niz sie uczyc, bywa.

#dunia
zarobił i ? zazdrosny jestes ? :confused::confused::confused:

Sasha Rookslayer
16-06-2011, 19:47
Nie wiem po co ty tutaj piszesz... ;)
W sumie? ciesze się, że o mnie wspominasz i ciągle do mnie piszesz, widać, że się we mnie zakochałeŚ, ale ja i tak ci nie dam ITEMS. Nawet jak wrzucisz jeszcze z 10 takich Screenów ;)
Zara pewnie znowu coś napiszesz, ale i tak mam cie w DUPIE ;)

!!sQaua!!
16-06-2011, 19:50
i tak mam cie w DUPIE ;)

Gdybyś miał go w dupie, to nawet nie wypowiadałbyś się w tym temacie.

Assassin Mateusz
16-06-2011, 20:25
Milo, ze ujawniasz prawdziwe ceny NPC, a nie jak Sasha lecacy tylko na pixelowa kase. (:

adrian0093
16-06-2011, 21:04
Sasha, pozdrawiam Ciebie serdecznie.

http://img29.imageshack.us/img29/3107/460cd.jpg

Mr Fsza
16-06-2011, 21:10
ty up coś ci nei wyszło to podrabianie ; D
niby skąd 6x HOT hahahha!

ale jak widzie że ty Adrian sam oszukujesz chyba xD
jeżeli masz stałego klienta liczy ci o 20% więcej
wiec jak kupisz itemki po tej cenie co sprzedaje się normalnie
a sam sprzedasz o 20% więcej wiec zarobisz wiec piszesz o shashie a popatrz na siebie; d

Goatee 2.0
16-06-2011, 21:11
Chuj z tym, że oszukiwał z cenami. Zazdrościsz mu, że sam nie wpadłeś na taki pomysł aby zarobić w chuj kasy? Żałosny jesteś adrianku ;/

#Fsza

To jest mistrz painta ;/

Artis
16-06-2011, 21:15
Mimo tego, to się tutaj wypowiem. Pierwsza moja uwaga - nie interesuję mnie wasze sprzeczki - Sasha vs Adrian jakiś tam, wybacz za moją naiwność. Ale z tego tematu co tutaj wynika, to każdy ma z Was nasrane w tej głowie. Prawdziwnych cen u Dunii nikt tak naprawdę nie zna, a kazdy z Was, jak już powtarzałem się oszukuję. Wystarczy, że znam te ceny u Spidera które są, i wystarczają każdemu w zupełności. Po co ta cała maskara?
No, nie wiem - wasza sprawa!! Sasha i Adrian, ogarnijta się oby dwoje. Druga sprawa to nie będę nikogo bronił, czy Adriana lub Sashy?

Pozdrawiam,
Wasz Nubu aka Heroes

Probis.IFBB
16-06-2011, 22:19
"Napisał Karpek II Zobacz post
A ja z każdym kim bym nie gadał, to pierdolą, że jesteś debilem.

#
Beka z tematu. xd"

Chociaż tego typa i no-life "karpek II" nie trawie to i tak ma świętą racje!

"adrian0093" i "Sasha.Rookslayer" około miesiąc temu nawzajem sobie lizali dupę a nawet i więcej. :) A teraz "adrian0093" płacze że stracił swojego tibijskiego przyjaciela, moim zdaniem to jeden i drugi to dwa MC debi*e, cwe*e, dzieci, oszuści, no-life.
Pewno obaj uważają się za dorosłych ale myślę że suma ich wieku nie przekracza 25lat, pozdro bachory i do książek w wakacje bo tympe tłuki z was!
;)

USUŃCIE TEMAT...!

Poiwo
17-06-2011, 08:27
NIE wiem po co tu ten temat Adrian was oszukuje hhahh
ale beka xD
wy zapytacie się go ile warty jest dany item on od was zakupi i on ma stałego klienta i zarabia tam 20% więcej hahahh ale noobki xD

a tym tematem chcesz się zareklamować ?
bo od shashy nie kupią all będą do ciebie hahah co za noob ;d

John Cena
17-06-2011, 11:33
Jak przeczytałem że sasha nie zdobył nawet 1/4 punktów z egzaminu to spadłem że krzesła ze śmiechu.

A co do sprawy sasha wyjdz lepiej na dwór, a nie lecisz na pixelową kasę ,ty byś sprzedał własną rodzinę żeby mieć jak najwięcej kasy.
Jeśli macie zakładać takie tematy to lepiej idzcie na priv się ośmieszać niż zanieczyszczać forum takimi śmieciami....

Emzeto ^.^
17-06-2011, 11:39
Hmm znacie go ze tak o nim mowicie? ; o Nie ! tyle mam na temat :):)

Darioo Rooker
17-06-2011, 12:24
adrian (nie będę się do Ciebie zwracał pan, po mimo tego że jestem młodszy to wcale doroślejszy nie jesteś ;o), na tym otsie jest wiele sposobów zarobku, jak widać Sasha znalazł jeden z nich, i teraz będziesz płakał bo ty nie możesz też tak zarabiać :[, musisz od razu wyzywać, prowokować, później mówiąc, że to było specjalnie (tak jakby ktoś tego nie zauważyl), ale własnie takie zachowanie jest dziecinne. Powinieneś lepiej się już tu nie odzywać, bo tylko kompromitujesz siebie.

adrian0093
17-06-2011, 13:12
adrian (nie będę się do Ciebie zwracał pan, po mimo tego że jestem młodszy to wcale doroślejszy nie jesteś ;o), na tym otsie jest wiele sposobów zarobku, jak widać Sasha znalazł jeden z nich, i teraz będziesz płakał bo ty nie możesz też tak zarabiać :[, musisz od razu wyzywać, prowokować, później mówiąc, że to było specjalnie (tak jakby ktoś tego nie zauważyl), ale własnie takie zachowanie jest dziecinne. Powinieneś lepiej się już tu nie odzywać, bo tylko kompromitujesz siebie.

Mi nie chodzi o jego sposób zarabiania, chodzi mi tutaj o jego oszustwa. Gdybyś znał się z nim 2 lata to pewnie I TAK BY CIĘ OSZUKAŁ. Przeczytaj jeszcze x10 ten temat bo nadal go nie pojmujesz. A jedyna kompromitacja jaką tutaj dostrzegam to z twojej właśnie strony (no i oczywiście Sashy).