Zaloguj się

View Full Version : Sprawdzaj mojego Niemieckiego ziomeczka.

Kowal'2.0
19-06-2011, 23:50
Miałem to wrzucać już wcześniej, ale wyłożyłem na Was przysłowiową lachę.

http://www.youtube.com/watch?v=JSMcN7hXaHU

o Flerze na pewno będzie nieraz głośno, bo to młody utalentowany kocur.
Ostatnio mowil mi ze na swiatlach w szczecinie stał i jakis nażelowany gejek podbil do niego i pytal czy moze szyby umyc bo zbiera na PACC na real tibii. Oczywiscie Fler rzucil mu 20 euro, hojny jest moj ziomeczek nie?

Τettmeier
20-06-2011, 19:48
Na ch*j zaspamowałeś cały dział jakimiś durnymi tematami flecie? Nikogo nie interesuje Twój niemiecki ziomeczek, każdy ma w niego jak i w Ciebie wy*ebane.. Ja nie wiem, Ty masz jakieś kompleksy, że tworzysz takie same tematy jak Google, żeby się przypodobać kumplom z bloku.. Nie wiem, nie rozumiem i nie będę w to wnikał. W każdym bądź razie zdaj sobie sprawę z tego, że niewiele osób toleruje Twoje durne tematy i nie ma ochoty się w nich wypowiadać psi odchodzie. Wyjdź.

Dexterro
20-06-2011, 19:49
Na ch*j zaspamowałeś cały dział jakimiś durnymi tematami flecie? Nikogo nie interesuje Twój niemiecki ziomeczek, każdy ma w niego jak i w Ciebie wy*bane.. Ja nie wiem, Ty masz jakieś kompleksy, że tworzysz takie same tematy jak Google, żeby się przypodobać kumplom z bloku.. Nie wiem, nie rozumiem i nie będę w to wnikał. W każdym bądź razie zdaj sobie sprawę z tego, że niewiele osób toleruje Twoje durne tematy i nie ma ochoty się w nich wypowiadać psi odchodzie. Wyjdź.

Podbijam, ELO !

WYPIERDALAJ KOWALONTKO

Krulowiec
20-06-2011, 19:49
Na ch*j zaspamowałeś cały dział jakimiś durnymi tematami flecie? Nikogo nie interesuje Twój niemiecki ziomeczek, każdy ma w niego jak i w Ciebie wy*bane.. Ja nie wiem, Ty masz jakieś kompleksy, że tworzysz takie same tematy jak Google, żeby się przypodobać kumplom z bloku.. Nie wiem, nie rozumiem i nie będę w to wnikał. W każdym bądź razie zdaj sobie sprawę z tego, że niewiele osób toleruje Twoje durne tematy i nie ma ochoty się w nich wypowiadać psi odchodzie. Wyjdź.

Skończ w końcu gimbaze szmato (:

Dobry młody kocurrrrrrr

# Podbijam !

Arczi
20-06-2011, 19:51

Dokladnie. Co tu nie wszedlem to dzial zaspamowany jakims gownem. Czy Ty nie rozumiesz, ze to kazdego drazni ? :| Daj sobie juz spokoj i idz kozaczyc kolegom w rl, bo tutaj to juz kazdy ma to w dupie.

Niuchacz
20-06-2011, 20:35
Na ch*j zaspamowałeś cały dział jakimiś durnymi tematami flecie? Nikogo nie interesuje Twój niemiecki ziomeczek, każdy ma w niego jak i w Ciebie wy*ebane.. Ja nie wiem, Ty masz jakieś kompleksy, że tworzysz takie same tematy jak Google, żeby się przypodobać kumplom z bloku.. Nie wiem, nie rozumiem i nie będę w to wnikał. W każdym bądź razie zdaj sobie sprawę z tego, że niewiele osób toleruje Twoje durne tematy i nie ma ochoty się w nich wypowiadać psi odchodzie. Wyjdź.

Podbijam, pierwszy temat był śmieszny, następne już żenujące

Midq
20-06-2011, 20:40

elo breko podbijam

Zarexoholik?
20-06-2011, 20:54
Strasznie podobny do ciebie! Masz gust gruby, nie ma co. Świetny przekaz, serio.

zielony kwadracik.,
20-06-2011, 20:55
Skończ w końcu gimbaze szmato (:

Dobry młody kocurrrrrrr

# Podbijam !

Dorosly sie odezwal co przyjaciol ma przez kable hehehe

#reszta debili
Jak wiecie chodzi tu o piosenke nie o temat dla mnie to jest proste. (i)

#t
Piosenka fajna jak na niemiecka :)

Kowal'2.0
20-06-2011, 23:10
W takim razie bede dalej was draznil i bede wam pokazywal swoich ziomeczkow z roznych krajów :)
Wykladam na was przyslowiowa lache! Marne koty!

@Down
Hahhaahaha jak sie zbulwersowal :)
Co do fotki to nie bede ci sie tlumaczyl bo i tak tego nie zrozumiesz ze nie da sie jej usunac :( zobacz od kiedy mam to konto :)...zadnych zdjec tam nie mam wiec jak chcesz mi dac "maxik"?? Widze ze obserwujesz mnie codziennie, spuszczasz sie na moje fotki...to nie swiadczy dobrze :( moze niedlugo zalegalizuja zwiazki partnerskie to znajdziesz sobie jakiegos :)
P.S
Co cie obchodzi brat rembika? Znasz tylko tych ktorzy grali tu na apo ja nie wystwiam tak jak ty fotek kolegow ktorzy nie graja w tibie na forum tibijskim...

Ale zrobili z ciebie ścierwo Kowalczyk, nie spodziewałem się tego - jestem pod wielkim wrażeniem (chyba z tego tytułu spuszczę się na jakieś twoje zdjęcie, wiem, że tego chcesz).

Zdanie dzieci twojego pokroju mam w dupie :) mnie smieszy kazdy temat ktory wystawiasz tu na forum w szczegolnosci w dziale muzyka gdzie udajesz wielkiego znawce rapu a masz wlosy na brylantynie...gratuluje
P.S Nie wkrecaj sobie tylko ze znalazles w nich nowych kolegów :)
Sprawdzaj moich ziomeczków!

Google
21-06-2011, 11:46
Ale zrobili z ciebie ścierwo Kowalczyk, nie spodziewałem się tego - jestem pod wielkim wrażeniem (chyba z tego tytułu spuszczę się na jakieś twoje zdjęcie, wiem, że tego chcesz).

Ja nie wiem, Ty masz jakieś kompleksy, że tworzysz takie same tematy jak Google, żeby się przypodobać kumplom z bloku...

Jego jedyni znajomi to Rembik, brat Rembika, ChamTrzymaPion. Do Rembika nic nie mam, bo chyba jako jedyny z nich jest normalny a z jego bratem raczej nigdy żadnej styczności nie miałem.

PS, jak tam wasze fotki.pl ? Widzę, że codziennie bywasz on-line : ) maxik wędruje for you! dyszka, buźka ;*.

http://i56.tinypic.com/317il1h.png

Brat Rembika (http://www.fotka.pl/profil/xDamianx2) - Kończ Waść, wstydu oszczędź.
ChamTrzymaPion (http://www.fotka.pl/profil/Masterrr89/) - Polecam spojrzeć na opisy, przede wszystkim : O sobie, Wymarzony Partner.

HASTU
22-06-2011, 00:02
@gogle mogle
beka z ciebie hipokryto
śmiejesz sie z żelików a zapomniałeś sie do lustra spojrzec
wstawiasz zakropione fotki w dziale rl foto i wydłużasz sobie pałe wyświetleniami na youtube
te twoje mma to żenada chyba nawet większa niż twoje ego ziomblu
lansujesz sie fotami z koncertów ale smutna prawda dla ciebie to ty wydajesz hajs żeby tracić czas na nędznych grajkach na dyche i zbijać z nimi piątke lub domagając sie praw autorskich do materiałów wideo
pozdro dla ciebie i twoich internetowych kolegów cytujących mój post
małem to napisać wcześniej ale wyłożyłem na ciebie przysłowiową lache

Google
24-06-2011, 19:56
@gogle mogle
beka z ciebie hipokryto
śmiejesz sie z żelików a zapomniałeś sie do lustra spojrzec
wstawiasz zakropione fotki w dziale rl foto i wydłużasz sobie pałe wyświetleniami na youtube
te twoje mma to żenada chyba nawet większa niż twoje ego ziomblu
lansujesz sie fotami z koncertów ale smutna prawda dla ciebie to ty wydajesz hajs żeby tracić czas na nędznych grajkach na dyche i zbijać z nimi piątke lub domagając sie praw autorskich do materiałów wideo
pozdro dla ciebie i twoich internetowych kolegów cytujących mój post
małem to napisać wcześniej ale wyłożyłem na ciebie przysłowiową lache

Zapomniałeś dopisać, że sram na ciebie lamusie. Moje MMA to żenada, heh szkoda, że w twarz byś tego nie powiedział co tu napisałeś pionku.
I o kim ty piszesz buraku, że są nędznymi grajkami? HST to jest dopiero cieć, nawet go nie sprawdzałem, bo na to nie zasłużył.

Bzdonc'
24-06-2011, 20:15
On nawet nie chciałby mieć takich słuchaczy nędzny fajterze :O

`Arcuś
24-06-2011, 20:28
Ta Kowciu, o mnie piszesz że jestem co raz to głupszy, a sam odpierdalasz niezły Bydgoszcz. Pozdro dla Ciebie mój internetowy ziomeczku. I oby naśladowanie Gerarda nie stało się Twoją obsesją.:)

SedaN*
24-06-2011, 21:37
Ale przynajmniej beke dostarczają, bo co temat któregoś z nich to riposty lecą, może umówcie się ***** na realu?

Google
25-06-2011, 02:57
I oby naśladowanie Gerarda nie stało się Twoją obsesją.:)

Wydaje mi się, że to już go przerosło.

Ale przynajmniej beke dostarczają, bo co temat któregoś z nich to riposty lecą, może umówcie się ***** na realu?

Od przeszło 2 lat go namawiam żeby w końcu przestał szczekać przez internet i pokazał, że ma jakikolwiek honor aby powiedzieć mi prosto w twarz co o mnie myśli pierdolony troll z McDonalda - jak widać bezskutecznie. PS, podawałem mu już swój pełny adres zamieszkania wielokrotnie, jak chce to niech bierze tych swoich przydupasów z Katowic - nie robią mi różnicy, splunąłbym im prosto w pysk i jestem pewien, że żaden z nich by nawet nie zareagował (szkoda ich bić, bo to zwykłe dętki i od razu widać po mordach, że rozpruli by się na psach).

http://i55.tinypic.com/2r5g95j.png

HASTU
28-06-2011, 23:02
Wydaje mi się, że to już go przerosło.

Od przeszło 2 lat go namawiam żeby w końcu przestał szczekać przez internet i pokazał, że ma jakikolwiek honor aby powiedzieć mi prosto w twarz co o mnie myśli pierdolony troll z McDonalda - jak widać bezskutecznie. PS, podawałem mu już swój pełny adres zamieszkania wielokrotnie, jak chce to niech bierze tych swoich przydupasów z Katowic - nie robią mi różnicy, splunąłbym im prosto w pysk i jestem pewien, że żaden z nich by nawet nie zareagował (szkoda ich bić, bo to zwykłe dętki i od razu widać po mordach, że rozpruli by się na psach).

http://i55.tinypic.com/2r5g95j.png

hahaha setny raz wklejasz tego screenshota
nie musze pisać kto sie podszywał robiąc te konto ? do teraz jesteś niedoinformowany a screenshotami rzucasz na lewo i prawo
nawet nie sprawdzałeś ? co ty z portalu z kreską sie urwałeś?
prócz wbity w mój nick i paru obelg nie masz nic do powiedzenia więc lepiej japa chamie lansuj sie dalej fotkami z koncertów, marnymi prowokacjami na forum o tibi, tatuażami, mma, imprezami,
jesteś tak przewidywalny że mógłbym napisać odpowiedzi na twoje kolejne 10 postów
wbite w ciebie techno nike imprezowiczu