View Full Version : Kiedy wiosenny update 2/2 7.6 ?
Dwa miesiące temu został wprowadzony update na 7.6 w jednej części, kiedy pojawią się kolejne zmiany?
Ps: Zaraz będzie lato (:
Też jestem ciekawy, niby w newsie było napisane że zostanie wprowadzony za kilka tygodni ;P
Musimy czekać ;)
PokerowyKoc
20-06-2011, 09:06
Czekałem na temat tego typu.
Ale sam nie chciałem go zakładać.
Natomiast wiedziałem że założy go ktoś inny :)
Trzeba trochę popłakać to szybciej wprowadzą up'a. Tak było z pierwszą częścią.
#topic
Sam też jestem ciekaw.
POzdro.
.:Hugo:.
20-06-2011, 09:08
Mi się tak zdaje, że tego upa 2/2 wprowadzą teraz jak się zaczną wakacje czyli w środe lub pod koniec tego tyg.
Wiosennego upa doczekać się nie możemy a za klilka dni już lato...
John Cena
20-06-2011, 10:19
Trochę trzeba poczekać na tego upa,najbardziej chyba nie mogą się doczekać udpade gracze apo 8.42...
Maciejas
20-06-2011, 10:25
Kolejne to był obietnice i kłamstwa !!!
Nie dajcie sie oszukiwać !!!
Sram juz na ten serwer !!!
@3xDown
I tak juz powoli odchodza teraz 150 osob za rok 100-50 i potem koniec :)
Opisze to jednym słowem : APO !
#
Pewnie w 2012 -.-
Karpek II
20-06-2011, 10:27
Kolejne to był obietnice i kłamstwa !!!
Nie dajcie sie oszukiwać !!!
Sram juz na ten serwer !!!
No to siema, płakać za tobą nie będziemy. (:
#t
APO.
Assassin Mateusz
20-06-2011, 10:29
Nom lus, czekacie AZ DWA MIESIACE?! Gracze 8.42 czekaja TYLKO DWA LATA. (:
@top
Jak dla mnie mozna usunac 7.6 i 8.42 . (:
!!sQaua!!
20-06-2011, 10:32
Mają 2 dni do końca wiosny, inaczej trzeba będzie ten update nazwać już letnim, a nie wiosennym. (no chyba, że będzie on wprowadzony w przyszłorocznej wiośnie)
Lethornek
20-06-2011, 10:54
Nie rozumiem po co ten temat powstał... Kiedy będzie to będzie... Macie całe wakacje by grać 24/7, mało Wam ?
Belfus Adri
20-06-2011, 12:17
wypierdalaj z tym kurwo babilońska Może tak pierw coś dodadzą na 8.42, my jakoś czekamy na upa rok czasu a wy do chuja pana nie możecie wytrzymać 2 miesięcy...
Może dlatego ze na 8.42 gra 10 osób a na 7.6 200 ??:(
@Topic
Macie 2 dni, liczymy na was :D
Kiedy będzie Update 2/2? - wtedy kiedy będzie gotowy.
Widocznie administracja jeszcze nad nim pracuję, więc nie zajmuj im głowy takimi durnymi tematami - ciesz się, że w ogóle są zainteresowani serwerem.
pomozplz
20-06-2011, 17:13
Spokojnie na samym początku wakacji już up chcesz?
Zostaw coś na pózniej,jeszcze trochę i będzie
1st R. Boonek
20-06-2011, 17:19
Ciezko poczekac? Santano mowil, ze to duzy update... lepiej zeby zrobili dobrze niz zeby na szybko wprowadzili i masowy placz... :|
(no chyba, że będzie on wprowadzony w przyszłorocznej wiośnie)
Co jest bardzo mozliwe.
#topic
Pamietacie jeszcze i kliencie 3-cyfrowym o nazwie 8.42?
Najpierw to, a dopiero potem ten prehistoryczny ots z jeszcze starszym klientem.
Arcano Druid
20-06-2011, 18:32
Update moze byc dzis jeszcze bo masz wiosne lub jutro do okreslonej godziny hehsdopuki sie lato nie zacznie :P
UPDATE BEDZIE ZA ROK, DZIEKUJE !
Turok Rookslayer
20-06-2011, 18:37
Nie gorączkuj się tak :)
Jak zrobią to będzie.
Lord Szadi
20-06-2011, 19:22
Też mnie interesuje kiedy będzie i co nowego :D
Ja jestem takiego zdania jak Boonek.
Lepiej żeby było zrobione poprawnie a nie spieprzone przez to, że wam się nie chce czekać.
#top
Ja jestem cierpliwy i poczekam do update, don't cry boys.
Zarexoholik?
20-06-2011, 20:43
Lepiej niech wszystko będzie dobrze przemyślane by nie było takich głupich błędów jak siła uw.
<Magiczny>
20-06-2011, 20:43
Jestem pewien, ze administracja tutaj nic nie odpisze i bedziemy czekac tyle ile gracze z 8.42 :c
Palldino
20-06-2011, 20:48
tygrys napisal ze nie robi tera z 7.6 tylko 8.42 ;o
joke
hah, poczekamy, poczekamy :) Jak zawsze... TRZEBA CZEKAC!
Możliwe że już niedługo, ale raczej to już nie będzie "wiosenny update", chyba że jutro ekipa nas zaskoczy. Przydało by się już coś nowego tym bardziej że obiecali w niedalekim czasie.
Sasha Rookslayer
21-06-2011, 02:32
Wszystko już jest.
Nie ma tylko SKRYPTÓW ;l
..:KoMBoj:..
21-06-2011, 07:44
No dzisiaj 1 dzień lata a wiosennego update niema <BeKa> ; o
Ciekawe kiedy bd.. -.-
Domcio Old
21-06-2011, 12:17
niech to zrobia wolno ale dokladnie.... bo jak zrobia szybko to oczywiscie beda tematy ze to wgl nie potrzebne i wgl ;/ .. dajcie im troche czasu pracuja caly czas zapewne nad tym UPEM :D
niech to zrobia wolno ale dokladnie.... bo jak zrobia szybko to oczywiscie beda tematy ze to wgl nie potrzebne i wgl ;/ .. dajcie im troche czasu pracuja caly czas zapewne nad tym UPEM :D
Wypierdalaj z tego forum, kretynie.
Temat:
Prawdopodobnie zapomnieli, norma.
No dobre pytanie ale pewnie jak bedzie gotowy
Dajcie ekipie trochę czasu pewnie wyskoczą z upem lada dzień :D
ARMIA POJEBANY OTS i wszystko jasne.
W chuj admini olewają ten serwer. Z całej grupy jedynie coś robi Tygrys!
Azbest on de tour
28-06-2011, 18:12
no przecież jest wyraźnie napisane że na wiosnę
teraz mamy lato, więc do wiosny 9 miechów
Bedzie kiedy bedzie.
"Prosze przestac plakac!" :))))
MonkeyIsFuckingBack
28-06-2011, 18:22
E, moze dadza jak beda wakacje w angli tzn. za miecha XD
Elite Filutek
28-06-2011, 18:28
Japier**** , ja już se wyobrażam ten płacz jakbyście grali na 8.42 tam upa nie ma od ponad pół roku a wy płaczecie o 2 tygodnie to tam byście Mortiisowi kosą grozili hahaha .
@ Top
Będzie jak wprowadzą :D
sqlterpa
28-06-2011, 21:09
kolejny wiosenny update juz w przyszlym roku! juz prawie tydzien lata ;)
tak, tak mialo byc za kilka tygodni a bedzie za kilka miesiecy :D to jest apo tutaj do kazdej daty update trzeba dodac x miesiecy :)
Hashirama
29-06-2011, 05:10
Niech Zrobia to Perfect i Spoko bedzie.
Kilka tygodni to ,moze byc 9 tygodni..
Czyli na oko pewnie w lipcu bedzie xD
Niech Zrobia jakies Potworki Podobne Do Queen, Um , Urge I jakies stwor miedzy 1,5 a 2k lvl xD zeby lepiej sie expilo ..
Mi się wydaje, że Update wejdzie z zakończeniem eventu na Rookgardzie... poczekamy - zobaczymy.
Delorian17
29-06-2011, 08:30
Lepiej żeby zrobili to perfekcyjnie, żeby nie było debugów itp, jak to się działo z poprzednim.
Muszą to wszystko przetestować itp.
Lepiej poczekać, aby efekt był lepszy :)
Wkoncu to apo , ja nie spodziewam sie szybko tego update ;]
Skoro napisali, ze bedzie to chyba nalezy troche poczekac x) Zgodze sie z wiekszoscia - lepiej poczekac, zeby wszystko bylo ogarniete, bo zaraz znowu bedzie wielki paucz na 4um (chociaz nie chce mi sie wierzyc w to, ze robia to tak dlugo, zeby nie bylo poprawek). Pozostaje nam tylko uszanowac to, ze cos w tej grze robia. Lepsze to niz nic :D
W styczniu. ;)
Zastanawia mnie jedno, chcecie update. Ale po co?
Z każda zmiana na servie/questem dodawane sa nowe itemy z ktorymi bijemy wiecej.
Nie lepiej zaczac robic rzeczy, ktore wyłącznie zmniejszają ilosc zadawanych obrażeń przez przeciwnika? Bo jeszcze troche i knight bedzie miał magiczne na e max+ wand.
Update bedzie jak Mortiis pomysli nad pomocnikiem, ktory zrobi wszystko za nich.
Bo jak widac wybrał takich z ktorych praktycznie nie ma pożytku.
Dalsza część wiosennego upa nastąpi w ZIMIE.
~Bocianex~
29-06-2011, 20:44
Dalsza część wiosennego upa nastąpi w ZIMIE.
Do tego czasu na 4um powstalo by 10000 tematow "kiety bedzie updajte?" Widze ze juz rece wam sie trzęsa w oczekiwaniu na update
Krulowiec
29-06-2011, 20:56
Jak to kiedy, na wiosnę.
30 Czerwca ogłoszenie kto zdał maturę a kto nie .
wakacje dla studentów picie.!
wiec może w tą sobote? lub niedziele?
a może we wrzesniu ?
ludzie wakacje są aby odpoczywać między innymi też od tibi... a wy napi%%%%%%
hhahah ktoś tam up dojeba& po całości racja jak wy robicie afere o 1 miesiąc a na 8,42 upa nie ma od 6 miech to gmowie chyba by życia nie mieli bo z kosą by za nimi latali ;D
Bambucha Rook
30-06-2011, 13:42
jak dopracuja ten up w 100% to zapewne sie ukaze moze sa jakies testy albo robia poprostu dalej up po co maja go dodawac jesli bd zbugowany czy cos?
G_R_U_L_I_X
30-06-2011, 19:06
Tłumacząc prosto :
Nie chciałbym, aby teraz miał być ten update. Chcielibyście mieć tylko 50% tego upa? Bo ja na bank nie. W ogóle jak by nazwa newsu była nazwana :
Wiosenny update 3/4 7.6 ?
I proszę, ale raczej nalegam. Czekajcie na ten jebany update a nie narzekacie.!.. To chyba jest proste będzie to będzie..!.
wiosna za rok bo juz jest lato. pozostaje czekac,
jak bede to wróce tak samo z update jak bedzie to bedzie ojeny.
ja z wigilii wrocilem tera jak cos
Mc Maciek
01-07-2011, 09:29
Myślę, że patrząc na to, co ma być dodane w update, warto będzie poczekać. Pisanie skryptów, robienie mapki i poprawianie błędów technicznych niestety zajmuje trochę czasu, a nikt nie będzie siedział przy tym 24/7. Proponuję uzbroić się w cierpliwość i dać naszej administracji pracować :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.