Zaloguj się

View Full Version : ESL Wire!

TuK!
20-06-2011, 21:27
Witam, może wy będziecie mi pomocni.
Otóż jak mam mecz w ESL obojętnie w jakiej lidze, przy włączaniu ESL Wire nie wyszukuje mi meczy, ale to wystarczy odświeżyć, to nie jest problem.
Głównym problemem jest to, że podczas ładowania do gry przez ESL Wire;
'Preparing to Start Game' wyskakuje Error i Wire ma brak odpowiedzi i się wyłącza. Odpalam grę przez stronę ESL jak jest w instrukcji przez pulpit też odpalam czasami i jest też ten błąd. Tak jest ciągle po czym dostaję punkty karne, bany etc. A dziwne, żeby gracz z 2004 roku nie grał ESLi.
Administracja ESL Polska mi nie pomogła opisałem problem, kazali mi napisać do Niemieckiego ESL oczywiście kazali mi reinstalnąć wire. Też mi nie pomogli. Napisali, że to nie oni stworzyli ten program i że nie widzieli i nie znają osób co to stworzyli, bardzo dziwne... Napisałem, że ładnie kłamią i dostałem bloka na 2 tygodnie. Przeszukałem wszystkie fora, w googlach wszystkie strony i nic.
Proszę o pomoc.
PS. Mam Windows 7 64 Bit.
Nie piszcie mi Reinstalnij Wire bo to nie pomaga i jak widzę ten tekst to się we mnie gotuje.

Patryk1551
21-06-2011, 09:13
Chuj Wire jebaj esla, ten program to gówno mi zawsze przy wysyłaniu ssów łapie brak odpowiedzi ;d
#top
Nie miałem jeszcze okazji dłużej popracować na win7 i nie wiem jak to wygląda, ale popróbuj coś z zgodnością lub jak tak bardzo chcesz wgraj sobie xp i będziesz na 2 win śmigał.

'Oxidosis'
21-06-2011, 11:15
Nie wiem po co się oburzasz i mówisz, że kłamią, skoro polski support nie ma nic wspólnego z niemieckim supportem, co wiąże się też z tym, że pojęcia o wire mają naprawdę nie wiele. Nie wiem jak Ci pomóc, może po prostu ściągnąłeś nie tą wersję co trzeba, albo zamiast 64 bitowej ściągnąłeś 32? @_@

Krulowiec
21-06-2011, 11:46
Reinstalnij Wire

ugotowany? :)

TuK!
21-06-2011, 16:00
Nie wiem po co się oburzasz i mówisz, że kłamią, skoro polski support nie ma nic wspólnego z niemieckim supportem, co wiąże się też z tym, że pojęcia o wire mają naprawdę nie wiele. Nie wiem jak Ci pomóc, może po prostu ściągnąłeś nie tą wersję co trzeba, albo zamiast 64 bitowej ściągnąłeś 32? @_@

Przepraszam, jak mogę mieć 32 bity na Windowsie 7 64 bitowym? Samo mi wybiera 64 bitke.. Ale ty typie bezsensowne posty nabijasz.
Z każdą wersją np. jak bym miał 1.8 to i tak mi się updatnie przy włączeniu do najnowszej..

Reinstalnij Wire

ugotowany? :)

Kolejny idiota co nabija tylko posty. Warn by Ci się przydał. ;)