View Full Version : Powi?kszenie listy skupowanych rzeczy u Spidera.
Czy można do listy skupowanych rzeczy przez spidera dodać crown legs ? Lecą one bardzo rzadko więc powinny sporo kosztować jednak mimo to cena ich cały czas spada w dół ponieważ mało ludzi je kupuje i coraz więcej ludzi chce je sprzedać więc ktoś kto widzi ile ludzi sprzedaje crown legs obniża cenę i kupi od tego kto da najmniej... a cena w skupie u spidera jest skuteczną barierą blokującą spadanie ceny każdego itema. Jeśli można dodać do listy te legsy co pewnie nie jest dużym problemem byłbym wdzięczny. Cena mogła by być w skupie 100cc. Dzięki temu hunty będą się zwracać.
To by sie może nawet przydało bo widać że sprzedają ludzie ale kupujących więcej.
Jestem na TAK, jednak cenę administracja by ustaliła =]
Może dodają z Update .^_-
PokerowyKoc
21-06-2011, 22:24
Jestem na nie ponieważ taki item można sprzedać u NPC Dunia.
Crown Legs
Cena=60cc + 20% = 72cc
Link do tematu: http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=94972
PozdrawiaM.
#down
Widzę że nikt nie czyta wszystkich postów. Tylko czytacie post autora.
I piszecie takie durnoty jak nikt nie skupuje C-legów...
Zarexoholik?
22-06-2011, 00:48
Jestem na TAK, ale weź pod uwagę, że na mainie są itemy, których też żaden NPC nie skupuje i bardzo ciężko jest je komuś sprzedać.
Turok Rookslayer
22-06-2011, 08:12
Jestem na wielkie TAK. Na rooku jest od .... c legów i nikt nie chce kupić.
Bambucha Rook
22-06-2011, 08:38
jestem na nJe! poniewaz jest juz npc ktory skupuje owe legi za 72cc tylko trzeba wykonac questa ktory jest dosc kosztowny. To napisz do jakiegos zaufanego kumpla i Ci sprzeda itemsy.
#T
Jestem na nJe!
Przypadkiem NPC Dunia nie skupuje Crown Legs'ów?
# Nie
No dobrze skoro Dunia skupuje to luz, ale cena 60cc to malutkoooo... a nie każdy może sobie pozwolić na bycie stałym klientem ;p poza tym 72cc no niby juz jakieś pieniądze, ale czy wystarczająco zadowalająca suma ? Podnosisz cene u npc to i cena na rynku idzie w górę i nie mam na myśli jakieś sumy z kosmosu ale podnieść jeszcze o te 10cc....
Lethornek
22-06-2011, 11:46
@up
Cena crown legów jest dobra, pomyśl sobie że tylko ja mam ok. 100 par, inni mają jeszcze więcej, widzisz sens w tym żeby u npc były one więcej warte ? Tak jak kiedyś, po 400cc. Bym miał z samych crown legów 40kcc, nie przesadzaj już.
Jest przecież Dunia ;) Oddaj wszystkie szachy i będziesz mógł sprzedawać:) O ile się nie mylę 72cc jako stały klient.
Mozna sprzedac u NPC Dunia
#
nie
Jestem na tak.
Proponowałbym jeszcze dodać War Hammera do skupu Spidera, bo jest to najlepszy obuch na Rooku, a można go sprzedać za 4k tylko u Mada.
Po co do spidera skoro można sprzedać u npc Duni za 60cc ze stałym = 72cc
więc do spiera najlepiej nic już nie dodawać wszystko jest u duni można zamknąć bo i tak tam nie dodadzą a nawet to jest za wysoka cena za nie u npc 72cc to jest zbyt dużo jak one lecą zbyt często teraz z IB i dlr ' D
No i niech jeszcze wam orshe na rooq dodadza.
Nie, bo mozna to sprzedac u NPC, a wystarczy zrobic questa. Latwego czy nie - jak chcesz takie items sellnac to troche trzeba sie wysilic zwlaszcza, ze na servie jest tego juz od chooya i nie ciezko je zdobyc.
Jestem stanowczo na nie z przyczyn, ktore sa oczywiste.
Koledzy wyzej wytlumaczyli to dokladnie.
Krulowiec
23-06-2011, 09:12
Jestem na TAK, ceny przedmiotów za szybko spadają !
Od czego jest Dunia , he ?
Nie.
GULICHRUPEK
23-06-2011, 11:30
Tak jak wyzej wytlumaczyli jest dunia i ona skupuje te legi wiec NIE
John Cena
23-06-2011, 17:34
Zaznaczyłem nie ponieważ ,legi można sprzedać u duni,a to że tylko 60cc a ze stałym 72 cc to macie pecha nie musicie za wszystko dużo dostawać ...
Jestem na tak, można dodać.
Nataleczka
24-06-2011, 04:55
co za duzo to nie zdrowo ;) zaraz bedziecie chcieli ,zeby 100gp zamienialo sie odrazu na 1 sc ;) za latwo by bylo, takze "jestem na nie" ;) trzeba sie troszke natrudzic ;)
Ja myślę że jest to nie głupi pomysł. Można dodać c legi do spidera ale za cenę 60 cc ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.