View Full Version : "Rozbijanie" si? mniejszymi statkami.
Witam.
Wpadłem na taki urozmaicający pomysł.
Jak dobrze wiecie, pływając małymi statkami do City jest jakiś % szansy że się "rozbijemy" i przenosi nas na pustynię na wschód od city. Moja propozycja polega na tym, aby zrobić nową wyspę na której byśmy się "rozbijali". Było by to coś w rodzaju ghostlandu i można by tam zrobić expowiska z Ots King Ghost oraz z Ots Queen Ghost, powrót oczywiście gdzieś schowany w podziemiach czy coś. Myślę, że były by to dobre miejsca do expienia, zwłaszcza dla ludzi którym nie zależy na loocie, a szybszym zdobywaniu doświadczenia :)
@Dikkuś
Dobrze powiedziane, można by dodać jeszcze inne rodzaje duchów.
Jestem na nie . Chociaz pomysl ciekawy to i tak nie wejdzie w zycie ..
Lepiej exp juz na tych kingach ; ]
Jestem NAwet Na TAK, ale tak to czytałem i myślałem czy taki temat już nie był.
Nawet fajna propozycja tylko z nowymi potworkami i nowa wyspą ^_-.
Ale wątpię czy to wprowadzą ;/
1st R. Boonek
21-06-2011, 23:01
To ja bym proponowal cos na podobienstwo goromy - male prawdopodobienstwo rozjebania sie po rozjebaniu sie misja na dostep do tego oto miejsca ... a tam jakies ciekawe respy.. bym proponowal queeny + cos z tych nowych monsterow ktore maja wejsc przy nowym upie :]
Pomysl calkiem calkiem :) Na tej wyspie powinny zostac dodane jakies nowe potwory poza tym wszystko oks ; p
Everlast
22-06-2011, 00:18
Byla tego typu propozycja , pomysl nawet ciekawy ale myślę że nie wypali.
Zarexoholik?
22-06-2011, 00:46
Moim zdaniem świetnym rozwiązaniem jest dodanie tylko Ots Queen Ghots oraz Ots King Ghost. Taka wyspa mogłaby być urozmaiceniem. xd
Także tego
22-06-2011, 07:13
@up
Nie musiał by tam expić bo jakaś droga powrotna(statek) na pewno by się tam znalazła :)
@t
Dobry pomysł jestem jestem jak najbardziej za, ale wątpię żeby to dodali.
Xienus o.O
22-06-2011, 07:23
Moim zdaniem świetnym rozwiązaniem jest dodanie tylko Ots Queen Ghots oraz Ots King Ghost. Taka wyspa mogłaby być urozmaiceniem. xd
całe szczęście ze twoje zdanie gówno warte
@top
nie... bo jak się tam rozbije low lvl?
@down
no jejku chciałem się do czegoś przyjebać ;(
Lethornek
22-06-2011, 07:53
Szczerze ? To nawet nawet xDD na tak.
*up
Ale masz tam np, zwykłe ghosty ?
Idziesz dalej masz coś typu dracula / demon ?
Potem Ots King Ghost, Dalej Queen ghosty...
Nie chcesz tam być ? Masz tp do wyjścia obok i tyle...
W sumie mógł by być konkurs na jakieś nowe miasto tak jak to było z konkursem na soran ale jak coś to jakieś nowe potworki ; D
nowe questy dla low ; D bo cały czas coraz lepsze eq powstaje dlaczego by nie zrobić coś dla lov?
na tibi rl cały czas coś dla lov robią nigdy dla h; D
John Cena
22-06-2011, 13:38
Popieram pomysł fszy żeby coś zrobić dla lov lvl ,a co do tematu to jestem na tak...
<Magiczny>
22-06-2011, 18:01
Twoja propozycja nie jest zla, ale osobiscie wole ta (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=92144) od Xelixa.
Zobaczymy co bedzie.
Podbijam. Mozna dodac cos w stylu, ze jak chcesz wyjsc z wyspy musisz zrobic jakiegos questa czy cos xd Pomysl fajny, ale i tak wiadomo, ze nie przejdzie.
Jestem na tak. Ciekawa propozycja warta przemyślenia.
Propozycja bardzo dobra!
Urozmaica gre zdecydowanie.
Na tak.
Niuchacz
28-06-2011, 05:01
Propozycja w sumie nie jest zła, ale trochę mi nie pasuje ten ghostland ;x
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.