View Full Version : Moon Red - cleanerem! [FAIL] <wyra?amy opinie>
Zarexoholik?
22-06-2011, 01:13
Tamten temat nie dość, że był w złym dziale to jeszcze został zamknięty tak szybko, że większość nie zdążyła się wypowiedzieć. Nasuwa się pytanie: 'Dlaczego?'. Chciałbym się dowiedzieć [i nie tylko ja] od osoby, która obdarzyła go tą posadą, czym się kierowała podejmując taki krok!
Tutaj organizacja napinki przez moona:
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=866801&postcount=3
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=899035&postcount=30
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=899716&postcount=126
http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=903269&postcount=9
Śmieszna sprawa, bo cleaner powinien pilnować porządku, a ta osoba jest organizatorem napinki. : <
Uważam, że ta osoba nie powinna posiadać tej pozycji i wolałbym aby porządku na forum pilnował ktoś, kto ma na to czas, jest uczciwy oraz nie jest stronniczy. Zapewne znalazłaby się taka osoba. Uważam, że powinniście rozszerzyć możliwości niektórych cleanerów albo znaleźć osobę, która nie organizowała napinki i zawsze służyła pomocą. [Splaxor/Kazek - wróć] : <
Skoro ekipa mu ufa, dlaczego wy nie chcecie dać mu szansy? Napinał się jak każdy, więc nie rozumiem tego argumentu... Bezstronnych też nie ma, bo każdy ma swoich znajomych.
Dajcie mu szanse, być może okaże się jednym z lepszych Cleaner'ów. Ekipa mu tą pozycje powierzyła i nic z tym nie zrobicie.. Zapewne musiał się bardzo namęczyć o kolorek...
Kosik Czarny 2v0
22-06-2011, 06:51
@up
Nie jak każdy są wyjątki u których napinki nie widziałem
@topic
Za co ta osoba ma clenera to ja nie wiem ;] i zgadzam się z Zarexem...
Już o 100 razy lepiej by było gdyby Kazka albo Splaxora na pozycje przywrócili ;].
Xienus o.O
22-06-2011, 07:10
a ja sie ciesze ;D
i nawet gdyby spinał się do każdego to mu pozycji nie odbiorą ;D
Seba ogarnia tibia bardziej niz 90% tego forum a na pewno bardziej od ciebie Zarexiku ;/
Moon Red
22-06-2011, 07:37
Człowieku nie potnij się -.- dopiero zaczynam, aż tak Ci zal dupę ściska że pomimo twojego nabijania postów i wywyższania się swoim noobostwem ja dostałem Cleanera??
Ale lata mi to koło czegoś bo i tak wiem że pomimo twojego wieku nie powinni wypuścić Cie z gmibazy bo zachowujesz się idiotyczniej od polowy tego forum...
P.S Czekam dalej na spinke z twojej strony Zarex :**** i tych osób z twojej "paczki" hmm kto tam jeszcze był?? kurde już nie pamiętam :(, oni na pewno będą się spinać pomimo tego że mnie nie znają.
@Down
Aktualnie nie gram :)
Mc Maciek
22-06-2011, 08:10
Idiotyzmem jest oceniać go, skoro dopiero co zaczął. Przytoczę tutaj post Caav'a:
Skoro administracja uznała, że Moon Red nadaje się na pozycję cleanera to może coś w tym jest? Nie ma co oceniać na gorąco, z czasem dopiero okaże się jak wykorzysta daną mu szansę.
Niech ktoś zamknie ten temat, a opinie wyrażajcie jak Moon Red pokaże co robi i jak to robi.
Karpek II
22-06-2011, 09:30
Najbardziej w tym temacie rozśmieszyły mnie posty deadsa. xdddddddddddddd (jak zawsze zresztą).
Idiotyzmem jest oceniać go, skoro dopiero co zaczął.
Czyli jego poprzednie posty się nie liczą i nawet największy bezmózg na APO mógłby dostać cleanera - bo liczy się to co będzie [?] Poprzeglądaj sobie jego wcześniejsze wypowiedzi i zobacz jak spinał.
1st R. Boonek
22-06-2011, 10:57
hah beka, zawsze to samo.... kto by tego cleanera nie dostal to by byla napinka... powiem ci zarex tak, spinac to bys sie mogl gdyby jakims niewyjasnionym przypadkiem stalo sie tak, ze tego cleanera ja bym dostal... to bys mogl powiedziec ze jestem stronniczy jakbym ci polowe postow usunal...
a co do moon red... dopiero dostal ta pozycje.. poczekamy zobaczymy
a spina to rzecz ludzka xDD
Ja nie mam nic przeciwko, aby Moon Red był Cleanerem. Tak jak już ktoś powiedział, widocznie administracja uznała, że jest wart tej pozycji. Może też sobie czymś zasłużył na to. Zobaczymy jak się sprawdzi na tej pozycji.
Zarexoholik?
22-06-2011, 11:14
#prokurator
[22/06/2011 08:45] Magik -> Aziel Vara was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
Easy. :(
Człowieku nie potnij się -.- dopiero zaczynam, aż tak Ci zal dupę ściska że pomimo twojego nabijania postów i wywyższania się swoim noobostwem ja dostałem Cleanera??
Ale lata mi to koło czegoś bo i tak wiem że pomimo twojego wieku nie powinni wypuścić Cie z gmibazy bo zachowujesz się idiotyczniej od polowy tego forum...
P.S Czekam dalej na spinke z twojej strony Zarex :**** i tych osób z twojej "paczki" hmm kto tam jeszcze był?? kurde już nie pamiętam , oni na pewno będą się spinać pomimo tego że mnie nie znają.
Widzisz, żebym się napinał? Nawet nie wiesz czym ona jest. Wyraziłem swoje zdanie bez wyzwysk, a twoje posty, które przytoczyłem są przykładem napinki. : <
#topic
Karpek doskonale wszystko ujął. Wcześniejsze jego posty nie mają wpływu? I jego post w każdym temacie: wyjaśnione, zamykam? AHA! To niech tak zrobi we wszystkoch tematach we wszystkich działach. (:
Bastek10
22-06-2011, 11:26
Żal ci dupę ściska że on ma clenera a ty nie?
Po prostu się chłopcze zdenerwowałeś że ty nie jesteś clener'em.
T
Uważam, że ta osoba nie powinna posiadać tej pozycji i wolałbym aby porządku na forum pilnował ktoś, kto ma na to czas, jest uczciwy oraz nie jest stronniczy. Zapewne znalazłaby się taka osoba
Pewnie ty chciałbyś być clener'em. http://i51.tinypic.com/117te1w.gif
Moon Red
22-06-2011, 11:31
#prokurator
[22/06/2011 08:45] Magik -> Aziel Vara was banished because of Uzywanie macro/botow itp.
Easy. :(
Widzisz, żebym się napinał? Nawet nie wiesz czym ona jest. Wyraziłem swoje zdanie bez wyzwysk, a twoje posty, które przytoczyłem są przykładem napinki. : <
#topic
Karpek doskonale wszystko ujął. Wcześniejsze jego posty nie mają wpływu? I jego post w każdym temacie: wyjaśnione, zamykam? AHA! To niech tak zrobi we wszystkoch tematach we wszystkich działach. (:
Ciebie to powinno najmniej obchodzić za co lub czemu dostałem tego cleanera, przytoczę teraz pewna osobę:
Gdzieś musi się wypłakać, a ksiądz podczas spowiedzi już go nie słucha.
Tyle ode mnie...
P.S spinam się.. owszem spinam się bo irytują mnie takie osoby które gówno wiedzą a najwięcej krytykują...
Zarexoholik?
22-06-2011, 11:41
A co zabronisz mi skrytykować tego, że dali pozycję komuś kto jej nie powinien mieć? No proszę cię, ale jeśli się spinasz i nie potrafisz zapanować nad emocjami tak jak teraz to chyba jest coś nie tak.
Ja chcę powrotu Kazka/Splaxora. : <
Palldino
22-06-2011, 11:54
A co zabronisz mi skrytykować tego, że dali pozycję komuś kto jej nie powinien mieć? No proszę cię, ale jeśli się spinasz i nie potrafisz zapanować nad emocjami tak jak teraz to chyba jest coś nie tak.
a co moze ty ja powinienes miec ? UASHASHAHSH XDDD
@top
Moon redzik zaczyna wiec po co spina na niego? ;d napewno sobie poradzi
Ja bym mu odebrał.. Typ napinacz taki, że szok Zarex dobrze mówi.
KaZeK Banned v1.
22-06-2011, 11:58
Po 'owaleniu' Adasika na chara moje szanse na powrót są zerowe ;D
Kazek nie jest zaufany po tym jak okradł Adasika na chara w wymianie ;).
Heh, no.
#t
Przy mnie też tak pisaliście a jakoś było dobrze. Więc proszę Was nie oceniajcie go z góry, Muflon też był kretynem a jakoś wyszedł na ludzi.
Splaxor to gówno które daje pkt' ujemne za byle co
Jako, iż nie mam możliwości dawania upomnień i warnów to egzekwuję regulamin ujemnymi punktami reputacji. Przepraszam, że dałem Ci ujemną reputację. Nie sądziłem, że jest ona tak ważna w Twoim życiu. Myślę, że powinieneś się cieszyć, że nie mogę dawać warnów bo miałbyś już kolejne dwa konta na forum.
Fajnie, że wg Ciebie jestem gównem...
P.S. Jeżeli masz zamiar mnie obrażać to daruj sobie. Jestem za stary na tego typu zagrywki i nie mam zamiaru walczyć Twoja bronią.
@topic
Nigdy jakoś nie przeszkadzał mi Moon Red. Jest dla mnie zupełnie neutralną osobą. Co do spiny to każdy z nas miał wiele sutuacji na tym forum kiedy doprowadził do spiny lub ją prowadził. Jakby tak przeszukać wszystkie posty to nikt nie nadawłby się na cleanera lub moderatora.
Myślę, że ekipa ma na uwadze te wszelkie jego wypowiedzi i na pewno o nich będzie pamiętać. Teraz należy mu dać szansę bo może okaże się, że jest to idealna osoba na to stanowisko.
Domcio Old
22-06-2011, 12:37
kazdy moze miec szanse... kogo obchodzi kto ma cleanera jezeli admini mu ufaja to czemu ma nie miec ?? zarex zazdroscisz?? a gdybys ty zostal cleanerem to wszystko w porzadku co nie ??
Napisał Soi:
hmm, znam go jedynie z jakichs napinek w tematach 8.42, tylko tak mi sie kojarzy.. ;d Nie mam nic przeciwko, wazne zeby dobrze sie wywiazywal z obowiazkow klinera.
podbijam
Splaxor to gówno (<-- XDDDDDD BEKA) które daje pkt' ujemne za byle co
prawidłowo, chociaż tyle może zrobić :) może dodatnie dostaje się za coś?
Adasik, Tyrek, Zezol, uszol i inne matoły które mają po 22+ lat i Napierdalaja w tibie i beda grać do 30'stki albo jak kamikadze do 50'atki
wzmianka o mnie? xDDDDDDDD / napisał 18(?) letni tibijczyk który od x lat codziennie gnije nadal po minimum 5 w porywach do ~15h online na samej tibii.
@topic
Pewnie chce pomóc w serverze 8,4. Poczekamy zobaczymy, ale jak nadal będzie postować jak wcześniej to wydaje mi się, że długo miejsca nie zagrzeje.
Patryk1551
22-06-2011, 12:53
A ja chcę żebyś wypierdalał : <
#top
Nie interesuje mnie to kto ma jakiegoś tam cleanera, moda i tak na forum zazwyczaj sprawdzam czy coś się dzieje w działach o csie ;d
Skoro ekipa podjęła taką decyzję to po prostu musimy się z tym pogodzić, z resztą Zarex jebnij jeszcze z 10k postów pewnie w końcu też cię zauważą :)
PS
Domcio old na cleanera <3 Głupotą przebija nawet samego mistrza dejdsa.
Nie przez przypadek zostal tym kim jest.
Musial czyms zasluzyc, o czym ty, ja i reszta uzytkownikow nie ma pojecia.
Niech zostanie - zobaczymy jak bedzie sprawowal te funkcje.
Administracja dała mu Cleaner'a bo może zasłużył, a może w czymś pomógł wiec powinien się cieszyć i godnie służyć innym. =]
A to co do jego chaotycznego pisania niektórych postów powinien nie stosować niektórych wyrazów z tak zwanej łaciny ^^ i być do każdego tak samo nastawiony.
Może nauczy się wykonywać swoją prace Jako Cleaner , żeby nie strać jej ... ^^
Pozdro =*
Don Amus
22-06-2011, 13:45
Dali mu Cleanera, żeby nie truł im już dupy o update na 8.42 XDDDD
Kapitan Alkohol.
22-06-2011, 13:58
Patrząc obiektywnie -
Zarex, to że Ty chcesz powrotu Kazka/ Splaxora nie oznacza że oni mają ochotę dalej moderować forum. Ale z drugiej strony trzeba się zgodzić że Moon Red nie jest dobrą osobą na tę pozycję, owszem każdy ma wady i zalety, ale zauważyłem że praktycznie wszyscy z tych teamów na 8,42 pozabijali by w realu ludzi z przeciwnych teamów. Co za tym idzie - osoba która spina się, bociła xxx charów w grze nie jest dobrą osobą na tę pozycje.
Majkel nie potrafi na nic spojrzeć obiektywnie co napisze Zarex bo jest taki płytki że nie patrzy na treść, a na autora. Cóż z debilizmu nie da się wyleczyć.
Adasik, Tyrek, Zezol, uszol i inne matoły które mają po 22+ lat i Napierdalaja w tibie i beda grać do 30'stki albo jak kamikadze do 50'atki
Kto Ci jełopie powiedział ile lat ma Adasik, Tyrek, Sciex mają lat ? A co do uszola to chodzi Ci pewnie o 1st Barta, który nie gra od kilkunastu miechów. Ty już masz 18 i jakoś nie widac zebyś miał kończyc grę, więc najpierw spójrz na siebie i na to co ty robisz ze swoim życiem.
#co do tematu
Po części wyraziłem już swoją opinię na ten temat. Do tego na takie pozycje powinny trafiac osoby w miare ogarniające i długo siedzące już na forum. Kazek miał już taką szanse. Znalazł bym kilka osób które nadawaly by się na to. A nie to co było kiedyś - pozycja cleanera była rozdawana za darmo takim no name jak Xofer, Benn - którzy konta na forum mieli od 2 tygodni. W sumie co mi zależy i tak mogę tym napisać - że ja również starałem się o tą pozycję - jaki mam staż na forum iw grze większość wie, a czemu się nie dostałem ? Tego nie wiem :D Ogólnie przy rozdawaniu takich pozycji powinien byc brane pod uwagę zachowanie i postępowanie tego usera wcześniej. Oczywiście każdy dobrze wie że 1000 postów w tym temacie nic nie da bo jeżeli administracja chcę moon reda na tę pozycję to nie zostanie ona mu odebrana.
Bez odbioru.
.Vimpexx.
22-06-2011, 14:08
Dali mu Cleanera, żeby nie truł im już dupy o update na 8.42 XDDDD
XD!
@Topisz
Szczerze, to nie obchodzi mnie za co dostał, oby był dobry ;]]]]]]]]]]]]] :confused:
Lolipops
22-06-2011, 14:54
Moon cleanerem?
To co się dzieje na Apo już dawno przekroczyło granice zdrowego rozsądku....
A nie to co było kiedyś - pozycja cleanera była rozdawana za darmo takim no name jak Xofer, Benn - którzy konta na forum mieli od 2 tygodni.
Ja byłem no name dla was, bo Benn to moje drugie konto i nikogo nie informowałem, że zmieniłem :) W sumie to gówno wiesz, a się wypowiadasz... Dostałem najpierw vipa, a potem kilka miesięcy pracowałem na cleanera, więc nie byłem nieznany.
@topic
Niech się wykaże, jak to napisał Splaxor, są różne sytuacje, i za 4 jakieś większe spiny nie można kogoś za to skreślić. Może zgłaszał on posty od dłuższego czasu i stwierdzono, że nadaje się na pozycję Cleanera? Nie wiadomo. Szkoda tylko, że administracja z takich rzeczy musi robić wielką tajemnicę.
Zarex mój przewodnik
22-06-2011, 15:23
z tego co słyszałem, robi skrypty dla nobów z 8.42 ;0
# nie ma co spinać, będzie do niczego to odbiorą mu tego cleanera
Gandi Mikiel na Minie
22-06-2011, 15:23
haha kto to, czy to ten debil co zgłoszenie na tutora napisał w temacie zamiast wysłąć PW? Tak, to Sebastian Steć haha
adrian0093
22-06-2011, 15:29
Moon już dostał Cleaner'a, jeżeli nawet wcześniejsze posty miały by się nie liczyć to bardzo proszę Administrację [osobę która dała uprawnienia moon'owi] o przeczytanie kilka razy tego wątku i zawartych w nim postów Moon Red'a. Jeżeli on może zamykać moje tematy w których np. sam się spina to jest czysty kretynizm..
Wcale nie jestem zazdrosny o jego Cleaner'a - z góry odpowiadam bo zapewne za pare godzin dostanę pw bądź odpowiedź w tym temacie, że jestem zazdrosny o jego pozycję.. - tak więc jeszcze raz napiszę, iż mam serio gdzieś to, że dostał on Cleaner'a.
Nie jest to osoba bezstronna czyli powinna zostać od razu skreślona. Po czym wnioskuje, że nie jest bezstronny? Wystarczy przeczytać dwa pierwsze posty Moon Red'a w tym temacie i wszystko jasne. Sam przyznał się, że spina się gdyż irytują go osoby wyrażające swą opinię, aha. Czy forum jest od wyrażania opinii, czy od oglądania obrazków? Tutaj raczej mój drogi chodzi o wyrażenie swojej opini, a jeżeli ten temat zostanie zamknięty [jak przypuszczam tak się stanie] to tylko udowodnicie, że gracze mają gówno do gadania.
Jak coś sobię jeszcze przypomnę to edytuje post XD
No to siemcia :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.