View Full Version : Hepi biczdaj
Ziomeros
22-06-2011, 20:13
pozdrowienia dla motiisa z okazji jego urodzin! rzycze ci jaknajlepszych zarobkuw z tego komercyjnego ots'a
i dalszego zarzondzania tym fajnym ots by dzieci i maniaki takie jak ja mogly dalej graci!!1121345252
pozdro 500 dla mortiisa i calej ekipy wszystkiego najlepszgeo (morze sie trohe spuzniam z rzyczeniami, ale to hyba nic nie zmienia,nie? życzenia to pżeciesz rzyczenia!)
wiec happy bitchday! hepi biczdej
.vimpex.
22-06-2011, 20:15
Cze Azbest, Tobie też dużo zdrowia, mniej dupczenia, mniej kasy, więcej lewurków. CZE :confused:
Ziomeros
22-06-2011, 20:44
koment plix no koment?
zluzmy razem rzyczenia w tibji jak mortis sie lognie stanmy w krong i sie pomudlmy do boga tibjanusa by dal nam 10k i mortisowi nagrode za apo by twożyl dalej nowe itemy itp itd etc ew bo jest fajnie no mortis dajesz twurz nowe itemasy jakis morze ultimate sword atk:20000 i def:666 bo lubirz tom lidżbe i jeszcze super szild def:9999999 i by demon set dawal 103212% z magji i hronil pszed padnieciem jak padnieszto cie uzdrawia i marz pelne full nam xaa hp i jest zjaebiscie dajesz mortis rub to
Mateusz Soprano
23-06-2011, 14:07
A co mnie obchodzi że mortiis ma urodziny? Pff.Gość się powinien ogarnąć i pozamykać servery podkarpackiego.I wziąść się za robotę(o ile nie pracuje jeszcze).A nie na naiwności dzieci zarabiać.Ja bym się wstydził gdyby przy jakimś rodzinnym spotkaniu nie ważne z jakiej okazji, czy to urodziny kogoś,ślub,spotkanie z kolegami ze szkoły itp. I pada pytanie:
-Jak tam w życiu leci czym się zajmujecie:
Paweł - Jestem mechanikiem daję rade wypłata nie taka zła ale żona mnie okrada z całej wypłaty
Kamil - Nie jest źle zarabiam 2500zł za pracę na budowie
Franek - Oh w sklepie pracuję 1800zł mam dwójkę dzieci a całą wypłatę zabiera ta hiena(żona) po co ja się żeniłem;/
Mortiis - yyy.no ten ...mieszkam z mamą i zarabiam na serverach pod tibie.
@down 1,2,3.
Żadna zazdrość bo uwierzcie że naprawdę bym nie chciał mieć jakiś serwer tibijski.Lata kiedy grałem w tibie były dla mnie najgorsze, wtedy można powiedzieć że po za tą grą na niczym się nie znałem tylko tibia była najważniejsza i nie liczyło się właściwie nic. I jak napisałem wyżej nie wiem czy gdzieś nie pracuje, jeżeli pracuje to gratulacje jeżeli nie to moim zdaniem powinien czymś się zająć.Nawet niech mu te apo całe przynosi 5tyś miesięcznie i tak do emerytury no ale szkoda mi go.Będzie dziadkiem(o ile będzie) i co powie wnukom dzieciom? Że co robił, czym się zajmował przez CAŁE ŻYCIE?
@Pospek.
Człowieku to tylko przykłady, po za tym uwierz że w sklepie czy na budowie czy gdziekolwiek indziej płaca zależy od stanowiska a stanowisko od wiedzy i umiejętności no i też zaangażowania.
1st R. Boonek
23-06-2011, 14:18
A co mnie obchodzi że mortiis ma urodziny? Pff.Gość się powinien ogarnąć i pozamykać servery podkarpackiego.I wziąść się za robotę(o ile nie pracuje jeszcze).A nie na naiwności dzieci zarabiać.Ja bym się wstydził gdyby przy jakimś rodzinnym spotkaniu nie ważne z jakiej okazji, czy to urodziny kogoś,ślub,spotkanie z kolegami ze szkoły itp. I pada pytanie:
Paweł - Jestem mechanikiem daję rade wypłata nie taka zła ale żona mnie okrada z całej wypłaty
Franek - Oh w sklepie pracuję 1800zł mam dwójke dzieci a całą wypłatę zabiera ta hiena(żona) po co ja się żeniłem;/
ale ty glupi jestes ... przemawia przez ciebie zazdrosc :/ cwany to zaloz server ktory nie dosc ze bedzie trzymal sie ponad 5 lat to jeszcze bedzie przynosil dochody :] z reszta skad wiesz ze nie pracuje?:o nie liczac ze dogadzanie tej bandzie ciot z apo robiac upy, najazdy itd.. to juz jest praca :|
a co do tego czy ty bys sie wstydzil, skoro sie przy wlasnej rodzinie wstydzisz to ladne kompleksy musisz miec...
jak dla mnie to mortiis ladnie ogarnia... z takiego gowna jak tibia ciagnac zyski przez tyle lat props dla niego :]
A co do autora - wypierdalaj bo jestes bardziej zenujacy niz smieszny
Franek - Oh w sklepie pracuję 1800zł mam dwójke dzieci a całą wypłatę zabiera ta hiena(żona) po co ja się żeniłem;/
Dziecko, od keidy na budowie zarabia sie 2,500 XD i w sklepie 1800 , ale sie znasz propsy : ]]
w sklepie masz 1400 a na budowie 1800-1900 ;)
Chyba ze masz zajebistych rodziców i tyle wyciagna!!!1111 _/
KePuczasta
23-06-2011, 16:18
"Mortiis - A ja mam łeb i nie musze zapierdalac na budowie, niczego nikomu nie musze oddawac i mam czysty zarobek dla siebie!!"
Liczy mu sie to do emerytury, pracuje dla siebie, na siebie i jeszcze sie nie narobi... :p:p
Przez ciebie po prostu przemawia czysta zazdrość, bo ty jedyne co umiesz zrobić z glową to włączyc kompa lub (moze) uruchomic pralke ^^
Elton XDD
Dobry temad , dobre prowo.
Pozdrawiam mortiisa i jego volkswagen o ile jeszcze go ma :mad::mad:
Azbest on de tour
24-06-2011, 12:37
Cze Azbest, Tobie też dużo zdrowia, mniej dupczenia, mniej kasy, więcej lewurków. CZE :confused:
nawet gdy mam zamiar kogoś prowokować/wkręcać/wkurwiać, to robię to inaczej
wypierdalaj
Lagga v3
24-06-2011, 14:06
Dziecko, od keidy na budowie zarabia sie 2,500 XD i w sklepie 1800 , ale sie znasz propsy : ]]
w sklepie masz 1400 a na budowie 1800-1900 ;)
Chyba ze masz zajebistych rodziców i tyle wyciagna!!!1111 _/
Mój starszy na budowie wyciąga 2200-2500 więc wtf?
Darken Shadowbolt
24-06-2011, 15:31
@down 1,2,3.
Żadna zazdrość bo uwierzcie że naprawdę bym nie chciał mieć jakiś serwer tibijski.Lata kiedy grałem w tibie były dla mnie najgorsze, wtedy można powiedzieć że po za tą grą na niczym się nie znałem tylko tibia była najważniejsza i nie liczyło się właściwie nic. I jak napisałem wyżej nie wiem czy gdzieś nie pracuje, jeżeli pracuje to gratulacje jeżeli nie to moim zdaniem powinien czymś się zająć.Nawet niech mu te apo całe przynosi 5tyś miesięcznie i tak do emerytury no ale szkoda mi go.Będzie dziadkiem(o ile będzie) i co powie wnukom dzieciom? Że co robił, czym się zajmował przez CAŁE ŻYCIE?
Jesli grales w tibie i tak jak mowisz ze nic innego sie dla Ciebie nie liczylo, to niezlym pojebem musiales byc :O Ja np. gram w tibie ale z umiarem, mam czas dla kolegow itd.
Kogo to obchodzi ? ...
Patryk1551
24-06-2011, 15:57
Liczy mu sie to do emerytury, pracuje dla siebie, na siebie i jeszcze sie nie narobi... :p:p
Nie narobi się?? Wystarczy, że w miarę często robią update na 7.6, a to też trochę czasu zajmuje.
#top
Pewnie chłop dostał bana, płyń dalej, lubię czytać posty tego typu.
Przeklety
24-06-2011, 23:42
A więc z Okazji wakacji, wasz zajebisty Przeklęty się tutaj wypowie ; ].
Życze ci jak najlepszej realnej przyszłości i powodzenia w tym co się zajmujesz ; ], Bo wątpliwe twierdzenie jest takie że zajmujesz się tylko tibią :D
(Wiem życznia spoznione, pech nie moglem wejsc wczesniej ; ()
Btw. Boonek słyszałem od Tomka (Bjeberiusza) że znalazłeś sobie dziewczyny w tibii i byłeś z nią też w życiu realnym, ile w tym prawdy? xD
Ziomeros
28-06-2011, 23:22
takje rzycie .
mortjis mial uro. hyba czery miesie temu
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.