View Full Version : Narkotyki w Polsce: zaskakuj?ce liczby
swiety mikolaj
23-06-2011, 17:04
Alkohol, marihuana czy heroina? Film prezentujący w atrakcyjny sposób statystyki dotyczące szkodliwości narkotyków, polskiej narkopolityki i portugalskich przemian w prawie narkotykowym.
http://www.milanos.pl/vid-26203-Narkotyki-w-Polsce-zaskakujace-liczby.html
Bardzo ciekawy filmik, powinno to dać do myślenia wielu osobom =]
Mateusz Soprano
23-06-2011, 19:28
Mi to już zwisa. Ja swoje zdanie na ten temat nie raz wypowiedziałem. I teraz jak ktoś zażywa jakiekolwiek narkotyki mnie nie obchodzi on sobie marnuje życie i mam go gdzieś.Jakby żałował i starał się skończyć z tym to rozumiem człowieka, ale jak innych jeszcze do tego zachęca to niej sam się stacza na dno.
KePuczasta
23-06-2011, 22:16
#Up
Ja pierdole chłopie... Ciebie stary łopata bił jak byłes mały czy ci stara zabawki do podłogi przykrecała?! ;< Weź Qrwa ogarnij downa...
Żal sie rozpisywać... :(
#Topic
Ale mimo wszystko all the time bedzie tak samo ;< nic sie nie zmieni nawet jak by kara za posiadanie czego kolwiek grozila śmiercią, bo to co zakazane najbardziej kusi... legalizacja i problem chodziaz troszke spadnie... :p
Zarexoholik?
24-06-2011, 01:22
#Up
Ja pierdole chłopie... Ciebie stary łopata bił jak byłes mały czy ci stara zabawki do podłogi przykrecała?! ;< Weź Qrwa ogarnij downa...
Żal sie rozpisywać... :(
#Topic
Ale mimo wszystko all the time bedzie tak samo ;< nic sie nie zmieni nawet jak by kara za posiadanie czego kolwiek grozila śmiercią, bo to co zakazane najbardziej kusi... legalizacja i problem chodziaz troszke spadnie... :p
<zgon>
#topic
Prawie usnąłem. Statystyki to ja mogę sobie na stronie policji zobaczyć.
#niżej
Tylko, że panie, który skończył edukację na gimbudzie napisz mi czemu ma służyć ten filmik? Realia zna każdy, na str policji statystyki może sprawdzić każdy. Nie są nigdzie poukrywane, masz to na dokładnych wykresach, więc ten cały filmik z liczbami to gówno i nic nowego.
swiety mikolaj
24-06-2011, 02:19
<zgon>
#topic
Prawie usnąłem. Statystyki to ja mogę sobie na stronie policji zobaczyć.
No tylko ze panie ogarze, to właśnie statystki Policyjne pani nam prezentowała...
Tylko że to juz podsumowanie kraju, a nie każdego Rejonu polski.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.