View Full Version : Cmentarz dla graczy i nowa wyspa
Moja propozycja jest taka, aby w nastepnym update dodac nowa wyspe w stylu opuszczonego miasta, zniszczone i okradzione budynki, pelno smieci, mogloby byc tak, ze w jednym jest rozwalona sciana, a za nia 100 kcc, lecz wejscie blokuje szafa, ktora zlodziej przewrocil uciekajac i nic z tym nie da sie zrobic. Symbolicznie rozne tabliczki, kamienie, pomniki na czesc tych, którzy odeszli z serwera lub obecnych graczy, bo to denerwujace jest, ze malo rzeczy z pomyslem jest robione ;/ mozna zrobic na nowej wyspie cmentarz, kladloby sie kwiaty, lampiony, ktore po resie zostawalyby na jakis czas. Przykladowe ceny:
najzwyklejszy kopiec z tabliczka z nickiem gracza i data od kiedy gral, po bokach najwyzej pare sqm miejsca na znicze = 200cc
dodatki (krzewy, drzewa, sciezka) = 500cc
ktorys z pomnikow jak np. ten z temple = od 4kcc do 10kcc
zamek lub nagrobek/pomnik na zamowienie 50 - 200 kcc
DLa lepszego efektu na -1 poziomie lezalyby kosci. Takie cos, a nie ciagle all dla high lvli :confused:
To nie RL zycie, ej!
Oni to juz dobrze wiedza co maja robic, nie musisz im pomagac.
Widzę, ze propozycja na wzór miasta Villi.
Jednak nie zmienia to faktu, że w miarę fajne, lecz do poprawy :P
Jestem za ! Pomysł wymaga kilku poprawek, ale myślę że powinien wejść w życie. Jednak ceny nie mogą być takie banalne, wkońcu cmentarz nie może mieć 234978023459 sqm bo każdy noobas kupi sobie nagrobek..
Moznaby wiec podawac nick graczy z old apo na forum a pozostali by glosowali np. Neko Knight 1st z 1k lvlem, cmentarz dzielilby sie na stary i nowy, polozonych itemow nie daloby sie z powrotem wlozyc do bp, a klasc je moglby kazdy oprocz tego na kogo przypisany jest pomnik :) noi ciekawe byloby jak sie ujrzy na ktoryms pelno itemow, a na innym nic
Rook.Men.Mariusz.
26-06-2011, 23:16
To ja się odrazu piszę na prace grabarza na tym cmentarzu
#nc
Zarexoholik?
27-06-2011, 02:52
To ja się odrazu piszę na prace grabarza na tym cmentarzu
A ja będę hieną cmentarną i będę okradać groby.
#topic
No jasne, niech Tygrys zrobi coś co w ogóle się nie przyda i w ogóle nie wpłynie na grę. Na co komuś tabliczka w grze? Lepiej zrobić nowe moby, respy, czy nawet miasta; usprawnić, czy nawet dodać nowe itemy.
NIE.
KePuczasta
27-06-2011, 09:45
Nawet fajny pomysł ale do poprawy, no i Zarexoholik? (z czym zgadzam sie niechetnie) ma racje....troche to nie przydatne ;< zrobić dookola respy z demonami i np. z devil atomem to juz by ta wyspa sie do czegoś przydła...
i mozna by pomysleć ze wyspa zostala pouszczona wlasnie przez plage tych demców?!
:p;):p
Karpek II
27-06-2011, 10:13
Jestem na tak, mogliby raz coś takiego zrobić, byłoby ciekawie. A nie ciągle te nudne, zwykłe respy. : <
Turok Rookslayer
27-06-2011, 10:23
Hehe, bardzo dobry pomysł. Jestem na tak/
Jestem na nie.
Pomysł nie jest przemyślany do końca.
Jeżeli np. takich pierwszych 200 osób ze statystyk zamówiłoby sobie zamki, to człowieku połowa mapy APO (obecnej) to by były zamki na nowej wyspie.
Jestem na nie. Nie wpłynie to na grę, więc po co tracić czas na robienie tego? Jak ktoś już wyżej napisał lepiej zająć się czymś co wpłynie na grę np: jakiś nowy resp może nawet nowe miasto.
Niuchacz
28-06-2011, 05:04
Pojebało ? Na chuj mi jakaś tabliczka? Lepiej dodać respy potworów, zrobić nowy item, czy miasto, ale nie takie gówno
John Cena
28-06-2011, 11:19
Pomysł nie do końca przemyślany jestem na nie
Na 100% tego nie wprowdzą,poza tym też jestem na nie :)
Jestem na NIE
myślisz że ktoś by chodził na ten cmentarz xD
Ale można zrobić coś w stylu opuszczonego miasta .
np - można by było zrobić jakieś nowe respy dla lov i dla h
nie musi być to opuszczone miasto ale jakieś nowe by było fajne
całe pokryte lodem i Sniegiem xD
Customize
29-06-2011, 13:39
Piszesz, że ciągle coś dla h lvli, a ty myślisz, że ktoś będzie wydawał 200kcc na nagrobek?
Jebnij sie w czoło :o
Sir Krystian
29-06-2011, 16:31
Mi się podoba jestem na tak!!! :)
Są dużo ważniejsze sprawy, które można zrobić. Przykład druga część update nad, którą na pewno ekipa pracuje, ale można również odpalić jakiś test serwer, aby w wakacje ludzie się rozerwali.
Cmenatrz mi się nie podoba.
Teraz to doj*****s z propozycja :D
Administracja lepiej niech pracuje nad update 2/2 a nie jakis smieszny cmentarz .. :<
Nie ..
Domcio Old
30-06-2011, 13:33
jestem wgl jest praktycznie nie potrzbne... lepiej zeby dodali jakies nowe respy i jeszcze jakies questy... takie cos mozna dodac jezeli juz wgl nie beda mieli pomyslu nasi GM'owie :)
Jetsem na NIE
pomysł w miare fajny ale nie przydatne wgl w grze bym byl bardziej za wprowadzeniem nowych miast respow mobow cos co sie przyda i zaciekawi bardziej graczy zacheci do gry :)
Według mnie szkoda czasu na takie coś.
Nie poprawi to grywalności na serwerze, a zajmie mase czasu.
John Dolmayan
01-07-2011, 13:06
Nie, gdyz to pochloni w hooy czasu, a zamiast tego zrobic nowe respy, moze jakis quescior (nie odrazu dla 2k lvla+) tylko zwyczajny na nisko poziomowych graczy.
Mozna zrobic taka wyspe a'la cmentarz. Moze na niej byc resp devila, a kto na nim padnie bedzie mial nagrobek :o Multum poprawek, ale sam nie wiem... Pomysl troche malo wplywajacy na gre, a znajac zycie zajal by zbyt duzo czasu na wprowadzenie, wiec...
Nie.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.