Zaloguj się

View Full Version : Zamiast wielu gildii - 3 duze na caly ots

Auri
27-06-2011, 00:28
Proponuje zamiast 999999 bezsensownych gildii utworzyc 3 duze na caly ots. Byloby prawie tak samo jak teraz z ta roznica, ze trzeba byloby sie troche bardziej postarac o nowych graczy niz tylko na trade napisac, a gracze sami by dolaczali. Ci z najwieksza iloscia glosow (glosowanie co miesiac od 100 lvla) posiadaliby wlasny palac tak jak gildie maja gh. Mysle, ze po dopracowaniu byloby to ciekawe...kazda z grup mialaby tez wlasny budzet, ale kase wyplacac moglby tylko gm i nie bylaby to zwykla waluta tylko taka co pozwala ulepszac palac i do niczego poza tym nie sluzylaby. Dostawaloby sie je za zabicie x potworow po czym budzet danej gildii wzrastalby, pozniej musieliby znow jakos powalczyc o ten palac i same gildie by duzo wiecej znaczyly.

adrian0093
27-06-2011, 02:18
Urzekła mnie twoja historia!

Propozycja mi się podoba, ale powiedz mi tak.. Kto był by liderem poszczególnej gildii? Kto decydował by o zatrudnianiu do danej gildii? Co jeżeli gracz nie chce być w żadnej gildii? Co jeżeli ktoś jest w gildi X, a nagle chce przejść do gildii Y?

Zarexoholik?
27-06-2011, 02:47
good story bro, jeblem : /

Za dużo harrego portiera się naoglądałeś. My nie chcemy jakichś 3 fajansiarskich gildii. Każdy może założyć swoją i o to tutaj chodzi.

NIE.

1st R. Boonek
27-06-2011, 03:02
Urzekła mnie twoja historia!

[2]

good story bro, jeblem : /

[2]

#t hahahah dobra beka, czlowieku zmien dilera XD tak i najlepiej caly ots podzielic na gildie wbrew ich woli gdzie to jest apo i takie osoby jak np. ja by bily takze osoby z wlasnej gildi a jesli bym nie mogl tego robic to poprostu bym zostawil ten syf i poszedl na inny server...

rzecz jasna jestem na nie

scimex pallll
27-06-2011, 08:59
Ten pomysl jest kretynski i tyle. Jestem na Nieeee xD

Karpek II
27-06-2011, 10:19
Możę i byłoby ciekawiej, ale z drugiej strony każdy ma prawo założyć swoją gildię. : [ Jestem na nie.

Mr Fsza
27-06-2011, 12:14
to nie ots pvpe. co są 3 gildie i każda gildia ma swoje kolorki ...

z czego 1 gildia by była na rooku
a 2 na main które walczyły by ze sobą ;d

jestem na nie; d

Azonka
27-06-2011, 12:23
Chlopie przeciez to nie ma szans, zeby przeszlo!

Oczywiscie na nie z przyczyn wyzej napisanych.

TuK!
27-06-2011, 12:45
Czy ty człowieku myślisz? Masz pewnie maksymalnie 200 level, niektóre gildie są od 1000+ levela, i co chcesz do nich dołączyć. Nie musisz się żalić na forum, po prostu wbij level i dojdź do gildii do której spełniasz wymagania levelowe.
#top
Na nie!

Demon Rookman
27-06-2011, 13:22
Co racja to racja. Ten pomysł totalnie idiotyczny i totalnie bez szans na przejście. NIE

John Cena
27-06-2011, 13:24
Pomysł bardzo debilny,Jestem na nie

Caav
27-06-2011, 15:08
Musielibyśmy ograniczyć graczom prawo wolności zrzeszania się :D Nie nam decydować o tym kto, z kim, dlaczego, po co i w jakiej jest gildii. Sama idea jest bardzo zbliżona do tej z popularnych gier via browser, gdzie mamy właśnie tego typu klany, ulepszanie etc. Na ots to raczej zbyt skomplikowane do wykonania. Z resztą wypowiedzi graczy widoczne powyżej mówią same za siebie.

<Magiczny>
27-06-2011, 17:34
Za duzo w simsy grasz XDDDD

@t

A jak ktos sie nie bedzie lubil i bd z tej samej gildi? Kazdy ma prawo robic co chce i ty o tym nie mozesz decydowac :/

NA NIE.

Evoq
27-06-2011, 17:43
HaHaaaa... ale beka ty człowieku ogarnij, to i tak nie przejdzie nie ma to żadnego sensu Jestem na NIE!!!!

Lethornek
27-06-2011, 22:41
Chyba Cie pojebaooo, Na samym rooku muszą być 3 gildie, dwie wrogie sobie i jedna dla low lvli.

Na main: Zgredki - jedna gildia, Zarexy - druga gildia, noobki - trzecia gildia, średnie lvle kolejna, jeszcze pomyśl sobie że nie każdy się lubi, może ktoś chce być liderem i miećswoją gildię ? Mogę Ci wymieniać dziesiątki odpowiedzi dlaczego jestem na nie...

Bysio
28-06-2011, 02:17
Głupszej propozycji nie czytałem ;] W tej grze chodzi przecież o to aby było jak najwięcej gildii. Można jedynie podnieść minimalny próg osób w gildii z 5 np. na 10. Jestem na nie.

Niuchacz
28-06-2011, 05:11
Skończ z tymi propozycjami ziąą...

#jestem na nie

Delorian17
28-06-2011, 10:23
Najgłupsza propozycja jaką dotąd czytałem.
Gildie może sobie założyć każdy, i ma prawo dodać kogo mu sie podoba, a więc 3 gildie na serwie była by niezła żenada...
NIE!

Cronvet
28-06-2011, 12:03
Mi tam się nawet podoba z malymi poprawkami.. xD ale oczywiście i tak by to nie przeszło więc zbędny ten temat.

Hashirama
28-06-2011, 12:18
Ciekawe Story. ;]. choc powinno byc mniej troche gildi ;]
Jestem na NIe . ;]