PDA

View Full Version : Kiedy naprawi? pandemonium armor quest ??

PokerowyKoc
27-06-2011, 11:31
Witam w tym temacie chcę wyrazić mój głęboki żal.
A mianowicie chodzi mi o pandemonium armor quest. Mieli go naprawić a nic z tym nie zrobili.
http://i55.tinypic.com/30u5xkj.jpg
Pragnę podkreślić że to nie jest pierwszy raz i zapewne nie ostatni ;/
Pozdrawiam rozdrażnionych graczy których denerwuje quest na pandeme;/

#1st R. Boonek

btw. to raczej do dzialu bugi sie nadaje xD
No co ty nie powiesz ??
Ale ja w tym temacie nie proszę o powrót postaci do temple tylko wyrażam mój głęboki żal.

1st R. Boonek
27-06-2011, 11:38
akurat w tym miejscu z dlem zawsze debugi byly wiele jest takich miejsc...

a co do samego questa bylem wiele razy (w tym ostatnio z 2) i jakos debugow nie mialem...

btw. to raczej do dzialu bugi sie nadaje xD

Hashirama
27-06-2011, 11:50
Owszen Dubug tam jest... i wielu innych innych miejscach tez.. ale powinni to naprawic bo tylko tutaj mam czesto debugi...
DOBRZE ZE NAPRAWILI DZWIGNIE ;]

Azonka
27-06-2011, 12:25
Ten debug jest od bardzo dawna i wypadaloby to naprawic.

Miejmy nadzieje, ze administracja zobaczy ten temat i zrobi to co powinna.

Heaven
27-06-2011, 12:26
Możliwe, że poprawione to będzie przy update. Ale nie mam na ten temat żadnych informacji - to tylko moje przypuszczenia :p

TuK!
27-06-2011, 12:42
Jest debug tez na Orshabaalach i na dźwigniach na Queście, trzeba mieć szczęście, żeby nie być zbugowanym jak kicaii, a szedł ze mną, musieli go ubić, lub kicknąć bo nawet restart nie pomagał.

Tygrys
27-06-2011, 14:16
To nie jest takie proste, jakie mogłoby się wydawać...
Postaram się coś z tym zrobić, ale jak już wspomniałem nie jest to proste wbrew pozorom, no i wymaga czasu. Z każdą zmianą wiążą się testy, itp.

W każdym bądź razie coś z tym zrobię. Nie wiem czy uda mi się wyeliminować całkowicie te debugi, jednak może choć w pewnym stopniu zmniejszę ich występowanie.