Zaloguj się

View Full Version : Park rozrywki + nowa loteria

Auri
27-06-2011, 17:28
no to naraaaaaaaa
sdfsdfsdssdfssddfdffdddfdfff

pomozplz
27-06-2011, 17:34
A po kiego to w ogóle??

Przez pierwsze kilka dni tłumy y y y y w postaci 5 osób lub mniej a potem kolejne miejsce w którym nikt nie przebywa.

Wiec moją decyzją jest nie sorry :<

kolejne miejsce w którym nikt nie przebywa.

jeżeli będzie wam nie pasować przeczytajcie jeszcze raz to wyżej

Auri
27-06-2011, 17:47
wymyslcie lepsze wiecie

Lethornek
27-06-2011, 22:38
Wyjdź nad dwór z kolegami się pobawić i poopowiadać bajki o jednorękich bandytach, reniferach, świętym Mikołaju czy o Tabaludze...

Beznadziejny pomysł.

Zarexoholik?
27-06-2011, 22:53
Za dużo wymagasz od tej gry. Takie głupoty masz wprowadzane tylko na globalu. Jestem na NIE.

Azonka
27-06-2011, 23:02
Kolejna twoja bezsensowna propozycja.

Przepraszam, ale kolejny raz na nie.

Vikingus
27-06-2011, 23:24
Proponuje utworzyc w poblizu depo npc z lodka prowadzaca do takiego miejsca, gosciliby tylko na jakis czas, potem npc znikalby. Na razie nie za duzo wymyslilem, ale na pewno da sie z tibii duzo wycisnac i cos ciekawego porobic. Mozna byloby np. tam wysylac losy nie jak teraz przy statku ev, a zamiast loterii takiej jak teraz kazdy los rownalby sie 7 cyfrom, losowanie odbywaloby sie z puli wyslanych kuponow i tak jakby na zywo tzn. na czerwono co 10 sekund pojawialby sie jeden numer na default i kazdy sprawdzal swoje numery. Poza tym cos w stylu pvp island, ale na roznych poziomach, ze schodami, podziemiami itp. hity na niej bylyby wyrownane, inne propozycje to okragla arena na ktorej maksymalnie zagrac moze 6 graczy, polegaloby to na tym, ze co kilkanascie sekund znika 1 sqm, wygrywa ten ktoremu uda sie najdluzej utrzymac. Wyscigi potworow, obstawianie faworytow za kase. Jednoreki bandyta.. na pewno daloby sie cos wymyslic i nie musialoby byc tylko tyle.

Wyjdz na dwór i strzel sobie barana.

Nie.

Bysio
28-06-2011, 02:14
Rozumiem że chcecie mieć w tej grze coś do roboty oprócz samego bicia lvl ale niektóre z waszych propozycji odechciewa się czytać. Ta propozycja należy do tej grupy. Jestem na nie.