View Full Version : Forum przeniesione
Forum zostało przeniesione na nowy serwer, prosimy o przetestowanie czy forum teraz działa lepiej niż na poprzednim serwerze, jeżeli pojawią się jakieś poważne problemy w działaniu to przywrócimy forum z dnia 27 czerwca.
Postaram sie tez wlaczyc chatbox, tylko nie wiadomo czy administracja serwera na ktorym jest forum nie bedzie miala nic przeciwko.
1st R. Boonek
27-06-2011, 22:17
SPRAWDZE SPRAWDZE ; D
+ ze cos robicie :D
KozaQ ZiooM
27-06-2011, 22:29
Nie wiem czy to może być spowodowane przez to przeniesienie, ale u mnie avatary większości użytkowników nie ładują się. Przykład:
http://i54.tinypic.com/20sd4yp.jpg
Mi również Avatary się nie wyświetlają..
+ za działanie..
dziwne bo mi moj avatar sie wyswietla.
nie wiem czy ten chatbox uda mi sie wlaczyc bo nie pamietam w jaki sposob go zlikwidowalem...
Ero Senin
27-06-2011, 22:43
Może to kwestia przeglądarki? xd
Chatbox! yupi!
Nie wiem czy to może być spowodowane przez to przeniesienie, ale u mnie avatary większości użytkowników nie ładują się. Przykład:
Zmien przeglądarke. ^^
@top
Teraz forum o wiele szybciej działa niz wczesniej. : )
Ja uzywam Opery i jest git. ^^
faktycznie w innej przegladarce nie widze zadnych avatarow :/
Mi również a wcześniej tego problemu nie miałem, używam Google Chrome.
Na pierwsze oko to dziala lepiej.
+ dla was ;-)
<Magiczny>
27-06-2011, 22:58
Nooo... teraz jest git. Wielki + dla administracji.
Zarexoholik?
27-06-2011, 23:01
Forum działa znacznie szybciej, a na mozilli wyświetlają mi się wszystkie avatary.
Vikingus
27-06-2011, 23:12
Na mozilli jest wszystko ok + znacznie szybciej.
+1
Zdecydowanie szybciej teraz forum działa. ;)
Używam Google Chrome i też mi się nie ładują avatary. : /
adrian0093
27-06-2011, 23:41
Używam przeglądarki Opera 11.10 i wyświetlają mi się wszystkie avatary.
Forum działa znacznie szybciej.
w google chrome podczas ladowania forum widac przez chwile avatary i nagle znikaja... dzieje mi sie tak tylko w google chrome i nie wiem co jest powodem, bo nawet w internet explorerze avatary wyswietlaja sie.
Elite Filutek
27-06-2011, 23:46
Działam na google chrome i również nie widzę avatarów :D . Mówi się trudno ale i tak + że coś się dzieje :D
G_R_U_L_I_X
27-06-2011, 23:47
To jak przenosicie forum na inne serwery, to czemu nie wyczyściliście forum?
@Rumix
A kiedy administracja nie interesowała się forum?
O wiele szybciej chodzi niż poprzednio - przynajmniej u mnie.
Dobrze, że w końcu zainteresowaliście się forum. : )))
.Vimpexx.
27-06-2011, 23:50
O wiele szybciej chodzi teraz forum.
Wielki plus! :D
Ps. w operze widać avatary! :D:eek:
Widać, że forum działa szybciej, a co do avatarów to w operze wyświetlają się poprawnie. Jeszcze naprawcie chatbox i będzie gitara.
Nareszcie normalny chatbox.
ja jestem na telu i jest wiele szybciej, najs ( : !
Niuchacz
28-06-2011, 05:25
Forum działa znacznie szybciej, ale nie wyświetla mi 3/4 avatarów, używam Google Chrome :confused:
Sub Zero 2
28-06-2011, 08:10
O nareszcie nowe stare forum :D
Fajnie, że jest jakiś ludzki chatbox a nie to coś na stronce.U mnie też w google chrome nie widze niektórych avków.
Turok Rookslayer
28-06-2011, 08:48
Działa zdecydowanie szybciej. Wielki +.
Forum działa miodzio, na tamtym serverze jak był to można było oszaleć.
Jeszcze ten wymarzony cb :)
scimex pallll
28-06-2011, 09:08
U mnie wszystko dobrze dziala.
Narescie te forum jest bardziej szybsze.
Macie plusa u mnie xD
John Dolmayan
28-06-2011, 09:26
No teraz jest zajebiscie, szybsze forum, co najwazniejsze jest chatbox! Dzieki wielkie.
..:KoMBoj:..
28-06-2011, 09:32
No gratuluje czat boksa nawet zrobili ;d
Wielki + dla mortisa ; ]
Czekam na 2/2 WIOSENNEGO UPDATE ( już jest lato lato omg )
widzew rts
28-06-2011, 09:38
Wszystko Szybko sie robi bardzo ładnie :D
No teraz działa szybciej na obecną chwilę.Mam nadzieję że już tak zostanie bo poprzednio czekałem na otwarcie się niektórych tematów 5min+ ;)
Delorian17
28-06-2011, 10:19
Zdecydowanie lepiej działa forum, a na mozilli nie widzę żadnych problemów :)
Bardzo dobre posunięcie ;)
Aż się chce na forum wchodzić.
Działa bardzo dobrze (czyt. szybko). Wielki plus ;)
Forum teraz chodzi o wiele szybciej niż wcześniej i ten ChatBox (http://www.forum.toproste.pl/misc.php?do=cchatbox) Widzę że się spisuję nieźle =]
+ dla ekipy za takie działanie ^_-
Dobra robota ;]
Wielki + za chatbox, może wróci życie na to forum ;p
Karpek II
28-06-2011, 11:05
Może w końcu forum będzie normalnie działało, bo wcześniej temat ładował się kilkanaście min. xd
I dobrze, że w końcu jest normalny chat-box. : )
John Cena
28-06-2011, 11:13
Mi w operze wyświetlają mi się wszystkie avatary,forum znaczniej szybciej chodzi...
Azbest on de tour
28-06-2011, 11:36
wszystko zajebiście
zajebiście wszystko
Elite Vegox
28-06-2011, 11:42
Forum dziala 10 razy szybciej niz wczesniej +
Co do Chatboxa, warto by było aby użytkownicy forum zapoznali się z regulaminem który znajduje się TUTAJ (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=51896).
Powrócił Chatbox, więc regulamin obowiązuje nadal ;)
KePuczasta
28-06-2011, 14:56
U mnie forum w końcu działa bez zarzutu... A używam zwyczajnego Frefox'a... Nie mam problemu z avkami itd tylko ChatBox troszkę mi się tnie ale to chyba normalne(?)... No, i z tym ChatBox'em to super pomysł xDD :):D
NaPółEtatu.
28-06-2011, 15:19
czuje zmiany, fajno, fajno.
PokerowyKoc
28-06-2011, 15:43
Dla mnie ładują się avatary ale nie wszystkie.
#topic
Wielki + teraz forum działa jak torpeda :P
Pozdrawiam.
yakapushi2
28-06-2011, 15:57
U mnie ładuje się co 10 avatar, pozostałe rzeczy działają o wiele szybciej
U mnie sie avki wgl nie ładują ; <
Forum działa szybciej, szkoda tylko, że w mojej przeglądarce google chrome niektóre avki się nie wyświetlają, a trochę żal mi zmieniać przeglądarkę, bo trochę już się przyzwyczaiłem.
Sir Krystian
28-06-2011, 17:27
Szybciej szybciej ale ja mam problem avkow nie widze chrome :)
Wszystko jest git i bardzo dobrze, aż się zdziwiłem, bo jest ChatBox ;)
Domcio Old
28-06-2011, 22:44
mi wszystko dziala ok :) awatary wszystkie mi sie wyswietlaja ++++ dla ekipy :) ze cos robicie
korzystam z mozilli
Zodika Rook
29-06-2011, 13:40
Nie widać avatarów...
Nie widać avatarów...
Tylko na Chrome coś nie działa, ale na Firefox'ie widać wszystkie.
Ło kurde, nawet na moim necie w Polsce, forum śmiga wyśmienicie! Bardzo dobry ruch :)
Widać różnice.
Nie masz avatarów- Zmień przeglądarkę.
No muszę przyznać że nowy serwer w porównaniu ze starym to bajka, wszystko chodzi tak jak powinno od dawna
mały + tylko dla tego ,że zrobiliście to dopiero teraz a nie na początku złego funkcjonowania serwera
Jeśli nie działa w Google Chrome, zróbcie to co ja - zmieńcie przeglądarkę i tyle, co za problem? Jeśli chodzi o temat to forum działa zdecydowanie szybciej. Dodatkowo + za Chatbox, nikt nie będzie narzekał na brak rozrywki na forum ;) .
scimex pallll
01-07-2011, 08:43
Mam 2 laptopy na 1 laptopie wszystko dziala a na 2 kompie nie, czemu? Dwa komputery maja taka sama wyszukiwarke, takiego samego windowsa. Chodzi mi o to ze nie widze avatrow. Co ku*** nie dziala ?
Bambucha Rook
01-07-2011, 11:28
teraz zapewne duzo uzytkownikow forum ma pretensje ze posiada jakies bugi. Ja tam uzywam Opery i wszystko dobrze chodzi
#^^
500 post xD
O wile lepsze wszystko szybciej się ładuje a do tego jest Chatbox; d
Dobrze, że widać jakieś zmiany na forum ; ;PP
DOWN TY ZA to masz sam ze sobą
Lagga v3
02-07-2011, 13:01
O wile lepsze wszystko szybciej się ładuje a do tego jest Chatbox; d
Dobrze, że widać jakieś zmiany na forum ; ;PP
no w sumie i tak na nim się nie udzielasz bo nie masz z kim pisac; ppp
@top
Fajnie , przywróciliście cb na forum! props :).
Zdecydowany + dla ekipy. 4um dziala teraz o wiele lepiej (przynajmniej w moim odczuciu). Z avkami nie mam zadnych problemow :P + rowniez za CB. Widac, ze ekipa cos robi.
Śmiga mi zajebiście forum, tylko że avatary nie wczytują się na Google Chrome. :/
++++ za prace. Forum działa szybciej i dzięki za chatboxa
Dementor
19-07-2011, 12:29
Jest o wiele lepiej... Forum działa szybciej... Wczytuje się bez żadnych problemów... Wielki plus dla administracji... :D Oby tak dalej. :)
widać jakieś postępy ale Mortiis powiedz mi coś apo się sypie i każdy o tym wie to wy po ch** dajecie 100 gmów na servie ?? nie lepiej od razu każdemu dać?
grało 800 osób nic nie było a gmów tylko 4 ? i chyba 2 tutory coś takiego
a teraz 200 graczy i ile gmów to każdy wie
i jeszcze wydłużające się bany a coraz mniej osób gra więcej gmów rozdajecie ; ) spotkałem się z takim przypadkiem ostatnio że koleś kupował pacc runki / postacie na allegro itp ogólnie alegrowicz ktoś powiedział że on kase klonuje że to gm potem coś dostał bana za cave bota ale raczej nie bocił all kasę stracił co byłą w domku ; 0 koleś już nie gra i tak gracze tracicie dając bana na zachętę na tydzień za nic ludzie przestają grać w to badziewie : >
nie powiesz mi że tak nie jest że jak dacie komuś gm;a on jest uparty do kogoś da mu bana za nic wy mu ufacie że dał słusznie bana a koleś już kończy w grę na apo
apo jeszcze długo nie pociągnie na takich zasadach ;d
max 2 lata
2008R 800graczy
2009r 500 graczy
2010 300-400 graczy
2011 200 graczy oczywiście wszędzie max
jeżeli jakaś nowość zawsze gra o 50% więcej ; D
apo się kończy i radzę wam sprzedawać ;d kiedyś nawet postacie po 3000zl a teraz mało kto kupi za 500zl pozdro ; 0
i nie mam zamiaru zwracać się do ciebie PANIE i chyba nie muszę przepraszać lol ; d
gram tylko w weekendy w to szajstwo ale i tak nie expie bo skiluje cały czas xD a jak już coś to może wyjde jak jakiś up ;d heh
dobra Mortiis chcesz rady zrób zapłać za reklamę znajdź sponsora ! powiedz że dostanie gm;a i tyle a nie dawaj dziecą z ulicy za
cukierka
fajnie bo grało dużo ludzi nic nie robili gra mało naglę tak dużo robią zamiast reklamę zrobić a nie jakieś durnowate plemiona
a to prawda że odsprzedałeś server ?
1st Plutek
26-07-2011, 18:49
All dziala wszystko jest ok XD
Critical
26-07-2011, 18:58
Forum działa sprawnie i szybko tylko czasami na niektórych stronach nie pokazuje się avatar :>
Dla mnie to działa lepiej :D
Podismen's
03-08-2011, 23:22
dobrze że wiele rzeczy powróciło na to forum ; ]
teraz powracam na APo i widzie ile się zmieniło aż chce się grać ; ]
nigdzie nie ma takich questów z misjami ale na razie i tak grma NA 8m42 choć nic tu nie ma i troszkę na 7,6 xD
No cóż działa szybciej i lepiej, a wcześniej było gorzej, przerwy techniczne i tak dalej, dobra robota. :)
Ryśku xD
06-08-2011, 13:03
Mi chodzi szybciej , oraz widzę wszystkie avatary użytkowników :D
Dziaracz
08-08-2011, 12:07
Forum zdecydowanie chodzi szybciej co do awatarów to mi się wyświetlają bez problemu :) Pozdrawiam.
znów momentami odczuwam niedosyt
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.