Zaloguj się

View Full Version : [7.6] co z gm James?

Poiwo
27-06-2011, 23:55
Siema mam takie pytanie co się stało z gm "James" bo chodzą plotki, że administracja go wywaliła z powodu, że się nie zgodził na unBan dla gracza Vojski . I został wywalony dlatego, że się nie zgodził bo nie gra on od czasów gdy Vojska został odbanowany a bez zgody banującego nie można dać unBana wiec James dalej jest czy został on wywalony ?

Azonka
28-06-2011, 01:36
Dolaczam sie do pytania.

O tym samym pomyslalem - dlaczego go nie ma?

Alfons
28-06-2011, 03:56
Nasz bond zaginał w akcji

adrian0093
28-06-2011, 03:58
Drodzy przyjaciele!

Wystarczy, że klikniecie tutaj (http://forum.toproste.pl/showthread.php?t=27143) i już wiecie, czy James nadal posiada pozycje na serwerze.

Chory,
Adrian!

Disc
28-06-2011, 08:14
Siema mam takie pytanie co się stało z gm "James" bo chodzą plotki, że administracja go wywaliła z powodu, że się nie zgodził na unBan dla gracza Vojski . I został wywalony dlatego, że się nie zgodził bo nie gra on od czasów gdy Vojska został odbanowany a bez zgody banującego nie można dać unBana wiec James dalej jest czy został on wywalony ?

Dobra bajka. = ] Nikt James'a nie wywalił, zwyczajnie nie loga, więc zablokowali mu konto. Wymyślacie jakieś dziwne bajeczki a potem 3/4 serwera je łyka jak lody latem...

Lolipops
28-06-2011, 09:41
Przecież to oczywiste.
Nasz przyjaciel Vojska zapłacił za un bana a przy okazji dożucił też parę groszy za usunięcie ze stanowiska Jamesa który jako jedyny nie poleciał na złotówki.
Temat do zamknięcia.

Turok Rookslayer
28-06-2011, 10:08
Lolipops zgadzam się z Tobą w 100%.

Heaven
28-06-2011, 10:31
A mi się wydaje, że James się nie loguje bo potrzebuje może jakiś czas odpoczynku, urlopu...

Z Dexoti'm było tak samo, banował dzień w dzień, później pół roku albo rok się nie logował i znowu banował więc...

Vivek
28-06-2011, 10:48
A kto to James??? :O

Macie resztę gmów, więc nie widzę żadnego problemu ;o
Wiecie wakacje, wyjechał na urlop ;]

Tygrys
28-06-2011, 11:09
Tak to już na APO jest, wystarczy, że jeden puści jakąś plotkę i już reszta łyka to, bez zastanowienia, dodając coś od siebie... Zachowujecie się jak jakieś stare baby, siedzące pod domem i opowiadające niestworzone rzeczy. Żal mi was...

James jak na razie nie będzie pełnił swojej funkcji, z powodów osobistych. Praca itp. Nie będę pisał żadnych szczegółów, być może on by sobie tego nie życzył. Jak będzie chciał, to sam napisze.

To prawda co napisał Disc, James ma zablokowaną postać 'James', ale tylko z powodów bezpieczeństwa.

Jeśli kiedyś będzie chciał "wrócić", to odblokujemy mu postać z pozycją.