Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Powitania/Po?egnania

Azielu$
28-06-2011, 13:06
Nie będę się zbytnio rozpisywał. Moja propozycja polega na wyłączeniu licznika postów w tym dziale i pozwoleniu użytkownikom na ogłaszanie tego, że się kupiło/sprzedało postać. Nie zawsze jest możliwość poinformowania o tym fakcie wszystkich znajomych, a później są przypadki podszywania się pod starego ownera postaci. ;x

Blood Raven
28-06-2011, 13:09
Jestem na tak, ułatwi to bardzo rozpoznanie kto jest kim.

KaZeK Banned v1.
28-06-2011, 13:18
przez takie cos dostałem bana :<
jestem na tak, od dawna to powinno zostać wprowadzone.

adrian0093
28-06-2011, 13:20
Oczywiście, że jestem na tak.. To bez sensu, aby tam pisać jedynie definitywne odejścię gdyż i tak gracze piszą posty typu
- 'siema, kupilem postac xxx, od dzisiaj bede nia gral siema!'

Tak więc, jestem na tak! Jest to najlepszy sposób na poinformowanie innych o zmianie ownera.

KePuczasta
28-06-2011, 13:31
Jestem na tak a tym bardziej że na apo sie non stop zmieniaja sie ownerzy różnych postaci i czasem nie nadarzam z tym kto kim gra ;<

Karpek II
28-06-2011, 13:36
Jestem na tak, żeby moderatorzy nie przypierdalali przyczepiali się, że nabijamy tam specjalnie posty.

Lorens
28-06-2011, 13:47
Jestem za. Wyłączyć licznik postów w dziale Powitania/Pożegnania. Ostatnio sam się zdziwiłem, widząc zakaz pisania "o kupnie/sprzedaży" postaci.

Hide
28-06-2011, 14:11
TaK !!

skoro można sprzedawać/kupować, to musi być taki dział.

PS. przejebałem w taki sposób 1kkcc, elo.

Carmell
28-06-2011, 14:14
Jestem na tak , nie wiem czemu administracja nie pozwala umieszczac tego typu pozegnania .

1st R. Boonek
28-06-2011, 21:05
na zlosc tym co kupuja chary - jestem na nie xD

to nie jest dzial zamiany tylko powitania/ bla bla bla...

Zarexoholik?
28-06-2011, 21:18
Z jednej strony jestem na tak, bo warto poinformować, że nie gra się to daną postacią, a z drugiej strony tak jak to wspomniał boonek - to dział powitania/pożegania. Może zrobić nowy dział?

Delorian17
28-06-2011, 22:50
Z jednej strony jestem na tak, bo warto poinformować, że nie gra się to daną postacią, a z drugiej strony tak jak to wspomniał boonek - to dział powitania/pożegania. Może zrobić nowy dział?
Noo fakt może właśnie nowy dział to byłbo by to!
Ale póki co jestem na tak, wyłączyć licznik postów i pozwolic na ogłaszanie zmiany/kupna/sprzedaży postaci :)
TAK!

Splaxor
29-06-2011, 00:14
Mnie to nigdy nie przeszkadzało, a wręcz przeciwnie mówiąc wprost wkurwiało jak ktoś pisał, że nie gram już tą postacią, ale za to mam tą...

Irytowwało mnie to i dlatego jestem, aby zostało tak jak jest teraz.

Awe
29-06-2011, 04:19
musze sie z Tb zgodzic, kupilem Wito the Soulcharmer'a i dowiedzialem sie ze Everus ojeba** Hiderxa. Tyle, dzieNki

Dideek
29-06-2011, 09:02
Bylo to lub cos w podobie
Oczywiscie tak

Sir Krystian
29-06-2011, 16:33
Dobry Pomysł oczywiscie że tak :))) Przyda się:)

<:)))>

Sensimila <3
29-06-2011, 19:55
Jestem na tak, ponieważ występowały ostatnio podszywki w próbie wyłudzenia czegoś co kończyło się kradzieżą.

Azielu$
11-07-2011, 12:35
Czekam na wypowiedź kogoś z Administracji. (:

Magik
11-07-2011, 13:05
Jeśli chodzi o tą propozycje, to jestem nie.

Moim zdaniem można by było zrobić w powitaniach i pożegnaniach (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=53) nowy, przyklejony temat Grasz nową postacią? Napisz to tutaj!, wyłączyć tam licznik i pozwolić użytkownikom na pisanie tam postów podlegających pod mini-regulamin:

Post musiałby zawierać następujące dane o postaci:

nick,
datę nabycia/sprzedaży,
poziom postaci.

#Niżej
Uwierz, że by zaglądali, skoro pomimo zakazu dalej zakładają takie tematy. xd

NaPółEtatu.
11-07-2011, 13:51

Moim zdaniem można by było zrobić w powitaniach i pożeganiach (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=53) nowy, przyklejony temat Grasz nową postacią? Napisz to tutaj!, wyłączyć tam licznik i pozwolić użytkownikom na pisanie tam postów podlegających pod mini-regulamin:

nick,
datę nabycia/sprzedaży,
poziom postaci.

to byłby nie wypał, bo nikt by tam nie zaglądał - UMARŁ BY TEMAD, a i popraw literówkę

//jestem na tak.

Azbest on de tour
11-07-2011, 17:34
oleją cię i powiedzą coś w stylu 'kfllkjdflkdfgfgdjklgdjkld nie chcemy napinek ghklfjkljgkl na nie jestem fdsjkfsdkjjksdf'

nie czytałem poprzednich postów

Deaven
11-07-2011, 17:43
Jestem za, na pewno To ułatwi kontakt z przyjaciółmi, bo na serwerze przez takie coś ludzie się 'podszywają' pod starego gracza lub 'wyłudzają' coś od innych graczy, później się To kończy kradzieżą.

John Cena
11-07-2011, 20:09
Przydało by się tam cośwprowdzić ,na tak

<Magiczny>
11-07-2011, 20:13
Jestem za zrobieniem nowej zakladki "Postacie" czy cos w tym stylu.

Adasik
11-07-2011, 20:40
Jestem na tak. To Muflona kaprys zadecydował o tym, że nie wolno pisać o tym, że jest się ownerem nowej postaci więc z racji tego, że Muflona nie ma to warto to przywrócić nawet kosztem wyłączenia licznika postów w tym dziale.

Azielu$
11-07-2011, 20:50

Moim zdaniem można by było zrobić w powitaniach i pożegnaniach (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=53) nowy, przyklejony temat Grasz nową postacią? Napisz to tutaj!, wyłączyć tam licznik i pozwolić użytkownikom na pisanie tam postów podlegających pod mini-regulamin:

nick,
datę nabycia/sprzedaży,
poziom postaci.

#Niżej
Uwierz, że by zaglądali, skoro pomimo zakazu dalej zakładają takie tematy. xd

Też ok, ale lepszy byłby poddział o zmianach postaci. ;d

Azonka
11-07-2011, 23:06
Jak najbardziej na tak!

Czasami z checia chcialbym odpisac na pozegnanie jednakze nie mam jak.

Krulowiec
12-07-2011, 12:19
Jestem na TAK, ale co z tego XDD

Admin
15-07-2011, 16:53
Wprowadzone to niestety nie zostanie.
Jeżeli kończy się grać daną postacią można bez problemu w swoim temacie napisać, kończę grę daną postacią i zaczynam grę postacią o nicku xXx

Chodzi o to, żeby nie zakładać tematów "Sprzedałem postać, nie pisać do ownera new -to nie ja". - Takie tematy są bez sensu.

Założyć temat należy, napisać pożegnanie ładne, konkretne i na końcu dodać:
"Kończę grę tą postacią, dziękuję wszystkim za dotychczasową pomoc / znajomości na niej. Pozdrawiam wszystkich i żegnam ostatecznie."

Pozdrawiam
Admin