PDA

View Full Version : Goalunited - menad?er

SedaN*
29-06-2011, 10:48
Goalunited to piłkarski manager online, który należy do gier nowej generacji opartych o przeglądarkę. Jakość grafiki i grywalność jest porównywalna z pełnymi tytułami płatnych gier na PC i konsolę.

Osobiście gram w to od jakiegoś lutego. Ogólnie gra bardzo lajtowa, na początku mnie tak nie interesowała, potem już trochę bardziej wciągnęła, jeżeli chodziło o awans do następnej ligii. Zaletą tej gry jest, że nie musisz przy niej spędzać tak dużo czasu, w sumie wystarczy wejść raz na dzień/co drugi dzień i ustawić trening, czasami pobawić się niektórymi rzeczami. Mecze ligowe masz dwa razy w tygodniu, w soboty i środy. W tej grze podoba mi się również to, że w tej grze możesz być kimś bez wydania żadnej kasy. Są konta premium, które jedynie umożliwiają dodanie avataru zespołu i takie tam.. Są gwiazdki, bez których spokojnie można pocisnąć.

Tutaj screen ode mnie.

http://i51.tinypic.com/rck0p2.jpg

Róbcie konta na goalunited.org, na początku trochę czytajcie a potem sami już wszystko ogarniecie. Wrzucajcie swoje screeny z siłą zespołu, miejscami w ligach itp itd.

<Magiczny>
29-06-2011, 12:15
Wyglada fajnie. Zaraz zrobie konto i ogarne o co chodzi :C

John Dolmayan
29-06-2011, 12:31
Ja tez uwazam, ze wyglada fajnie, lubie takie gry przegladarkowe, dlatego zakladam konto, zobacze co i jak i sie zobaczy co dalej :)

SedaN*
29-06-2011, 12:37
Nie jest w sumie to taka ciężka gra więc szybko ogarniecie. Jak coś to piszcie :)

Palldino
29-06-2011, 12:48
aha tera trzeba czekac 24h na potwierdzenie klubu... xD

@down
doszlo po 5-10 min chyba ;o

Azonka
29-06-2011, 17:46
#up
Zrobilem to gdzies z 0.5 miesiaca i wciagu 24 h mi nie doszlo i odechcialo mi sie grac :D

#topic
Gra zachecajaca, moze sprobuje jeszcze raz w nia pograc.