View Full Version : Sie? i internet.
Techniks
02-07-2011, 11:24
Witam, która sieci w Polsce jest najlepsza pod względem internetu w telefonie na kartę, a nie abonament?
Mam na myśli która oferuje najwięcej, najszybszy za najtaniej albo się bardzo opłaca. Z tego co udało mi się znaleźć na stronach sieci to Orange ma najlepszą ofertę, ale może macie inne zdanie.
Z góry dzięki.
#down
100mb to za mało jak dla mnie. Jak coś to będę brał 500MB albo 1GB.
myślę, że t-mobile- masz tam za 9/12zl neta na caly miech
Techniks
02-07-2011, 14:26
Nie nabijajcie postów, wyjaśnicie jakoś swój wybór a nie sama nazwę dajecie.
Dalej uważam, że Orange najlepszy. Starter 20 zł = 1GB + 20zł zasięg jest tam gdzie potrzebuje...
Czemu Play czemu T-mobile???
Orange , sam jej teraz używam i jestem z niej zadowolony .
Play Online w telefonie 1GB 25.00 PLN Opłata Jednorazowa
Ja mam ofertę z przed półtora roku, więc myślę, że w nowych taryfach jest taniej. Tylko Play ma dość słaby zasięg ;|
Teraz te T-mobile ma dobry net. Nie oriętuję się jaka jest tam cena, bo szukać mi się nie chce, ale mój wujek ma tam telefon i mówił, że dobry net.
Orange (orange free)ma fajną oferte np: za 5zł masz no wiadomo 5zł xD i 250mb , za 25zł 1206mb i tak dalej . I jeszcze jedno w tej ofercie jak ci sie skończą te mb to masz 1gr/100kb.
Techniks
05-07-2011, 15:49
Orange (orange free)ma fajną oferte np: za 5zł masz no wiadomo 5zł xD i 250mb , za 25zł 1206mb i tak dalej . I jeszcze jedno w tej ofercie jak ci sie skończą te mb to masz 1gr/100kb.
Starter 20zł = 1GB i 20zł na koncie ;-) Więc chyba wygrał Orange, dzięki za odpowiedzi. Kupie Orange Free bo oferuje najwięcej za najtaniej i z tego co się dowiedziałem jakość nie jest zła. ;)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.