View Full Version : [7.6] Wymiany u Splaxora - Ciesz si? now? postaci? i itemami oraz kontem premium!
Witajcie!
Od wczoraj czyli od 2 lipca 2011 roku rozpoczynam wymiany kont, items i kodów PACC na serwerze Armia Podkarpacki OTS.
Cennik:
Wymiana:
Postać z niewyrobionym recovery key'em - 4 kcc od osoby Postać za postać - 3 kcc od osoby Postać za kcc - 2.5 kcc od osoby Itemy main i rook - 0.5 kcc od osoby Kod PACC - 0.5 kcc od osoby
!!! UWAGA !!!
Wymieniam tylko postacie na serwerze 7.6.
Kontakt:
W grze: Dementis
Regulamin wymian i sprzedaży krok po kroku:
Zainteresowani piszą na "Default" jaką postać i za jaką cenę jest wymieniana lub jeżeli wymieniamy postać za postać to czy jest ewentualna dopłata Biorę opłatę za wymianę Pierwsza osoba (sprzedający) podaje mi na PW dane do postaci (numer konta, recovery key) Następnie druga osoba (kupujący) podaje mi nowy adres e-mail (najlepiej serwis o2) Nie przyjmuję emaila z serwisu interia Potem zmieniam adres e-mail i proszę o hasło, które przyszło na nowy adres Kolejnym krokiem jest zmiana recovery key'a Jeżeli wszystkie dane zmienię (mail i rk) przekazuję je kupującemu Gdy kupujący zmieni dane do postaci i oznajmi to na kanale "Default" przekazuję pieniądze sprzedającemu
Proszę, aby dane były prawidłowe, ponieważ nie oddaję pięniędzy osobie, która podała złe dane do konta. Kupujący otrzyma zwrot. Za rezygnację w ostatnim momencie również kasy nie zwracam.
Kupno/sprzedaż kodu PACC jest bardzo prosta:
Zainteresowani podają cenę kupna/sprzedaży kodu PACC na kanale "Default" Następnie pobieram opłatę za kupno/sprzedaż kodu PACC Kupujący podaje mi numer i hasło do konta na PW oraz daje kasę za kod PACC Sprzedający podaje mi na PW kod PACC Wchodzę na postać kupującego i doładowywuje konto premium Przekazuję pieniądze sprzedającemu
Pośrednictwo w kliknaniu w Spy Report! Jest to jedna z misji do Ultimate Weapon Quest. Więcej szczegółów tutaj (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=99706)
Dodam jeszcze, że wymiany dokonujecie na własną odpowiedzialność. Ze swej strony gwarantuję uczciwość i pełen profesjonalizm.
Podczas każdej wymiany jest nagrywany film, aby nie było próby oszustwa. Te filmy przetrzymuję na dysku 7 dni.[/CENTER]
Życzę udanych zakupów i wymian.
[Magik] Powyższy temat (treść) nie upoważnia nikogo do ogłaszania sprzedaży, wymiany czy kupna postaci jakąkolwiek drogą na kanałach publicznych, jak i nie publicznych w grze. Regulamin (http://www.armia.toproste.pl/regulamin/) nie uległ zmianom!
Wczoraj dokonałem już pierwszej wymiany. Pierwsze trzy wymiany są darmowe. Zapraszam.
@down
Ceny mam takie same jak Precisionek, ponieważ tak ustaliliśmy.
1st R. Boonek
03-07-2011, 02:04
Jak na moje oko to z deka za duzo bys chcial
1kcc kod pacc? ogarnij dopiero zaczynasz :] a to wyglada jakbys sie chcial jak najwiecej "NACHAPAC" przed wyjebaniem kogos i strata 'pozycji'
Z racji, że jako pierwszy skorzystałem z jego usługi jestem skory polecić go, gdyż wszystko przeszło zgodnie z planem. Ponadto wymiana była za darmo, bo byłem pierwszy. Jeszcze raz napiszę, że gdy nie ma Precisionka lub Hunda to śmiało, można liczyć na Splaxora. Polecam
Τettmeier
03-07-2011, 08:12
Polecam Splaxora bardziej uczciwego człowieka nie znam.
+1
NaPółEtatu.
03-07-2011, 10:15
Proszę, aby dane były prawidłowe, ponieważ nie oddaję pięniędzy w przypadku złych danych. <<< HAHAHA "__"
dorośnij chłopczyku 'Z TIBI' -_-
//polecam Splaxora, bo to zaufany kocur, ręczę za niego!
#Adasik
Piszesz tak bo to twoj kolega.
#NaPółEtatu.
polecam Splaxora, bo to zaufany kocur, ręczę za niego!
a kto oszukal?
#Splaxor
Napisales, ze nie robisz tego dla kasy. Wez zrob wymiany po 5sc ;x
Proszę, aby dane były prawidłowe, ponieważ nie oddaję pięniędzy w przypadku złych danych
Chodzi o 2.5kcc za wymiane czy całość?
@tpc
Jak mial wczesniej pozwolenie to mogliscie wybrac kogos innego (Benn odszedl)
Potrzebowaliscie jeszcze jednej osoby a nadal sa 3 z tego 1 (Splax) siedzi tylko godzine w nocy ;x
Krulowiec
03-07-2011, 10:53
Myślę, że Splaxor nie ma zamiaru nikogo okraść, ale szczerze Prec mógł wybrać kogoś kto więcej siedzi w tibi, ponieważ 2 - 3 h to trochę mało.
@Caverin
Pieniądzę oddaje tylko osobie, która kupuje. Jeżeli przykładowo jedna osoba sprzedaje postać, a druga kupuje to oddaję kasę kupującemu bo przecież to sprzedający podał złe dane.
Tak samo jest podczas wymian dwóch kont. Jeżeli jeden poda dobre dane, a drugi złe to kasę zwróce temu co dał dobre.
Co do ceny to uważam, że jeżeli każdy będzie wymieniał za mniejszą kwotę to i ja zmniejsze cenę. Przecież wiadomo, że ceną nikogo nie zachęcę do wymian u mnie.
P.S. Wczoraj przeprowadziłem jedną wymianę, której kilka osób było świadkami. Jedną z nich jest Adasik. Pisząc posta nie kierował się znajomością ze mną.
Precision
03-07-2011, 11:12
Ludzie, przecież wiadomo że osobie, która ma pozwolenie można zaufać.
Polecam przeczytać temat Tygrysa - http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=92475, tu dowiecie się że osoby wymieniające żadnej korzyści z oszustwa nie będą miały.
Zdecydowanie polecam Splaxora - bardzo dobrze wymienia.
Polecam gorąco, przeprowadziłem u Niego wymianę na 1,3kkcc i nie oszykał, co się ceni ;D
Pozdrawiam ;)
LaliMali
03-07-2011, 17:45
Szybko ,sprawnie !!Polecam Splaxora w 100%!
John Cena
03-07-2011, 17:50
polecam jak najbardziej splaxora
Lagga v3
03-07-2011, 20:14
POlecam . właśnie wymieniłem postac za kcc. 100% pewności;>
xxxElteserxxx
04-07-2011, 01:44
Polecam!!! 100% pewnosci:)
Również polecam Splaxora. Były moderator, nie leci na to żeby kogoś ojebac i zgarnąć kase. 100% pewności!
Splaxor ma zgodę na wymiany, na takich samych warunkach jakie mają Precision, Haat i jakie miał Benn, który już nie wymienia (sam podjął taką decyzję).
To tyle ;)
Zrobilem 1 wymiane u Splaxora. Wszystko w 100% ok. Polecam.
Możecie napisac jak wymieniacie u niego w dzien jesli online jest tylko w nocy po 23?
Dajecie koledze pozytywy za darmo ;x
@tpc
Mam nadzieje, ze nie bedziesz jak Kazek lub Benn i nie odejdziesz lub oszukasz.
Wez pod uwage, ze sa wakacje i niektorzy pracuja :/
Super wymiennik, postać sprzedana. ;)
Możecie napisac jak wymieniacie u niego w dzien jesli online jest tylko w nocy po 23?
@tpc
Mam nadzieje, ze nie bedziesz jak Kazek lub Benn i nie odejdziesz lub oszukasz.
KaZeK Banned v1.
06-07-2011, 16:40
Za darmo umarło.
Cały weekend Splaxor siedział i wymieniał. Nie wiesz - nie pierdol pisz.
Jak dla mnie to "wy" już zamieniacie nie po to aby "pomóc" żeby nie było oszustwa tylko aby się na tym dorobić...
To tyle w tym temacie....
Precision
06-07-2011, 20:38
To może przestańmy wymieniać. Wtedy Wy będziecie musieli między sobą się dogadywać kto ma dać pierwszy dane, raczej tego nie chcecie.
Nie nabijajmy tu postów, to temat, w którym przedstawiamy naszą opinie na temat wymiany.
Critical
06-07-2011, 23:18
Moim zdaniem bardzo dobrze ze jest tyle osób do wymian :) będzie przez to mniej oszustw na serwerze :)
@Caverin
Byłem dostępny cała niedzielę i cały poniedziałek, a teraz będę cały czwartek i piątek.
zbir ribz user
07-07-2011, 14:52
dobry chlopak! POLECAM
Zaufałem mu na 1291rp i 210kcc. Dobry chłopak, gorąco polecam.
Polecam tego o to Pana.
Zamienił pacc wszystko OK :p
Turok Rookslayer
08-07-2011, 17:28
Polecam tego pana :]
Wszystko szybko i bezpiecznie.
Polecam ponownie, kolejny dobry wymiennik.
1st Plutek
09-07-2011, 10:15
polecam 100% pewniak, dla tych ktorzy mysla badz mysleli ze Splaxor jako nowy wymieniator moze oszukac na duza kwote moga sie mylic wczoraj kupowalem endrolida za kwote dosc duza i nie oszukal, polecam !!!
Vronixik
09-07-2011, 11:17
Polecam 100% wszystko dobrze
Everlast
09-07-2011, 11:19
Polecam Domestosa , sprzedalem u niego postać za duża kwotę , wszytko sprawnie ;p Pozdrawiam
Palldino
09-07-2011, 13:39
tez polecam kupilem kod pacc przez splaxora ale ceny moim zdaniem sa wysokie XD
mateuszek
09-07-2011, 16:34
Polecam : )
Już kilka razy u niego wymieniałem : )
Polecam Domestosa , sprzedalem u niego postać za duża kwotę , wszytko sprawnie ;p Pozdrawiam
Domestos aka WuCe Piker :)
@topic
Od dziś wymieniam także na postaci Limak, ale proszę pisać na Dementos bo na Limaka będę logać jak Dementosem będę na expie i daleko od City.
Na rooku postać to Psotnik Zakamarnik.
Darioo Rooker
09-07-2011, 20:49
Wszystko szybko, nie wymienialiśmy się nawet 5min.
POLECAM!!
Turok Rookslayer
09-07-2011, 21:42
Elegancko, polecam w 100%.
Darioo Rooker
18-07-2011, 22:43
szybka wymiana, polecam go!
Wszystko pięknie i szybko :) polecam tego Pana.
Szybko, sprawnie. Polecam.
Jak zawsze wzorowo przeprowadzona wymiana. Polecam i pozdrawiam :)
Bezproblemowo i szybko :) Polecam !
LaliMali
29-07-2011, 18:38
Super Wymiana! dzieki! Pa!
Lagga v3
29-07-2011, 18:52
Dziękuje za wymianę , jak najbardziej polecam;)
Bezproblemowo i tym razem, polecam
Wymieniam także na postaci Demek, dlatego proszę pisać.
Lethornek
30-07-2011, 14:17
Oczywiście polecam Splaxora jako wymieniającego gdyż robi to bardzo szybko i uczciwie.
Jak zawsze wszystko OK, pewny jak mój proboszcz !
Polecam w 100 % (: ........
Chyba się ktoś pode mnie podszył bo nie wymieniałem nikogo takiego. Ostatnio widziałem jak koleś miał nick Psotnik Zakarmarniak, gdy ja na rooku mam nick Psotnik Zakamarnik
Czyli nie oszukał i jest pewny. Mogę polecić ;)
Kolejna udana i bezproblemowa wymiana u Dementosa :)
Gorąco polecam :))
Niestety, mnie okradł przy wymianie main/rook. Niepolecam, chyba, że chcecie wtopić.
Tak jak Ci napisałem PW. Do wieczora czekam na dowody w sprawie Twoich oskarżeń. Jeżeli nic takiego nie otrzymam to post zostanie usunięty, a Ty nagrodzony warnem.
Możesz także dowód wysłać Administracji.
Polecam! następna dobra wymiana :D i szybka.
Znów polecam Splaxora. ;]
Od dzisiaj nie akceptuję podczas wymian poczty zrobionej na interia.pl, ponieważ hasło na niego dochodzi zbyt długo. Polecam o2 lub wp.
Franco de la Pucio
19-08-2011, 11:11
Od dzisiaj nie akceptuję podczas wymian poczty zrobionej na interia.pl, ponieważ hasło na niego dochodzi zbyt długo. Polecam o2 lub wp.
Gmail jest najlepszy.
#T
Polecam.
arcelceavoreli
19-08-2011, 11:18
Wymiana szybko,sprawnie i jeszcze pomógł mi z ogarnięciem konta.
Polecam jak najbardziej!
John Cena
19-08-2011, 12:08
Polecam Dementosa sprzedałem u niego postać wszystko sprawnie i bez oszustw
Bardzo uprzejmy oraz szybki wymiennik polecam !
Polecam wymiana bez przeszkód i problemów
zapomniałem dodać komentarz :D
wszystko poszło szybko i jest okey . :)
pozdrawiam .
Zapomnialem dodac komenta
Polecam w 100% wymienialem 2 razy w ten sam dzien i sie nie zawiodłem !!!
Falk avar
15-09-2011, 15:33
Polecam tego pana :)
18-09-2011, 21:06
Chciałbym zdementować plotki, jakoby Splaxor/Dementos okradł podczas wymiany postaci Sendo. Zachował się on jak na wymiennika przystało, po podaniu nieprawidłowych danych zakończył wymianę. Potwierdzam to na podstawie dostarczonego filmiku z wymiany.
Arab #18
18-09-2011, 23:38
Polecam w 100 % szybka wymiana :) i bez przekrętów :D
Polecam chłopa ;d Szybka i sprawna wymiana ;d
Panek Kitara
02-10-2011, 21:25
Mialem wczoraj napisać jednak zapomniałem. Solidny wymiennik polecam :)
Ardianek99
08-10-2011, 14:41
Wszystko szybko i sprawnie;) Polecam.;)
Rastamanek
08-10-2011, 14:56
wszystko sprawnie i szybko, godzien polecenia :)
Z dniem dzisiejszym przerywam wymiany na jakiś czas do odwołania. Wrócę do nich za jakiś czas.
Zapraszam do Sciexa i Haata.
Po dwóch dniach "urlopu" wracam do wymian. Jednych to uraduje drugich nie. Pisać można na stary nick Dementos.
P.S. Ceny wymian uległy zmianie. Proszę się zapoznać z cennikiem.
Hmm napiszę tak. Koleś dopóki się nie zadawał z Zarexami to był spoko i można było u niego zawsze zrobić wymianę :)
Na chwilę obecną nie polecam gdyż jego zachowanie jest chamskie.
Jak osoba która chce wymieniać " na pytanie zrobisz wymianę " Odpisuje Ci " Nie chce mi się / nie mam czasu " A online jest po 13h ?
;943160']Hmm napiszę tak. Koleś dopóki się nie zadawał z Zarexami to był spoko i można było u niego zawsze zrobić wymianę :)
Na chwilę obecną nie polecam gdyż jego zachowanie jest chamskie.
Jak osoba która chce wymieniać " na pytanie zrobisz wymianę " Odpisuje Ci " Nie chce mi się / nie mam czasu " A online jest po 13h ?
Przepraszam, że nie jestem typem człowieka, który będąc 13h online nie siedzi na dupie patrząc w monitor czekając z nadzieją aż ktoś napisze w sprawie wymiany...
szczepcio15
14-10-2011, 12:29
Dziekować za wymiane przed wczoraj szybko ładnie bez problemów xD
Chciałbym bardzo podziękować za zaufanie graczy i administracji, a także innym wymiennikom, którzy zgodzili się, abym dołączył w ich szeregi. Szkoda, że czasy się zmieniły.
Od dnia dzisiejszego (14.10) nie zajmuję się już wymianami i proszę nie pisać do mnie w tej sprawie. Może być tak, że nawet nie odpiszę jeżeli sprawa będzie dotyczyć wymian, dzięki.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.