Zaloguj się

View Full Version : Na Mase?

swiety mikolaj
04-07-2011, 04:12
Tak wiec siema.
Szukam czegos, po czym ewidetnie przybiore na masie/na wadze
Jakie¶ dobre konkretne, niedrogie odżywki.
Lub co kolwiek, po czym jebne z 10/15 kg
71 kgna 177 cm, Chce wazyc, conajmniej 85 / 90.

PS.

Słyszałem że jaki¶ produkt, podawany za młodu Cielakom żeby szybko na wadze przybrały się opłaca wziac..

PSx2.
Dziennie biegam, cwicze dosc duzo, wiec nie martwie sie o brzuch.
Poprostu chce zgrubnac, mam nadzieje ze pomozecie.

Nie musi byc, konieczne zdrowo^^, Sterydy odpadaja.

Sensimila <3
04-07-2011, 08:28
My¶lę, że możesz sobie zapodać MEGACE : ] Na pewno przybierzesz na masie, to się podaje w szpitalu anorektykom itd.

Neko^
04-07-2011, 09:18
Up.
To nie jest meta człowieku ; o

T_
10-15 kg nie przyjdzie ci odrazu, osobiscie polecam mutant massa po 2kg opakowaniu przyszlo 3 kg.
2kg-100zl +/-
6kg 190zl +/-

<Magiczny>
04-07-2011, 12:06
Hmm myslisz, ze jak kupisz nie wiadomo jaka odzywke to juz na wadze pojdziesz w jeden dzien? Oj mylisz sie :o

Najlepiej kup sobie bialko i proteiny. I oczywiscie treningi i zrob sobie diete.

N-series
04-07-2011, 14:17
http://www.google.pl/#hl=pl&q=pasza+dla+%C5%9Bwi%C5%84+na+mase&oq=pasza+dla+swin+&aq=0&aqi=g2&aql=undefined&gs_sm=c&gs_upl=7879l7879l0l1l1l0l0l0l0l60l60l1l1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=84358855f6c44016&biw=1280&bih=821

tania i dobrze klepie , a tak na serio to nie to forum ;d nikt tu ci nie doradzi ,same 15 latki i no life , idz na kfd,albo sfd i ci co¶ pomog± ,nikt tu prawie nie cwiczy

ułoż sobie diete i kup gainera , najlepiej i tak poćwicz na sucho bez niczego można mase zbudować , poczytaj o odżywianiu

jak chcesz z gainera cos to możesz kupić sobie
z universala 4.5kg 3100
mutant mass 6.7kg , jego bede brał po wakacjach xd
z tanszych wpc
brałem z hi teca whey mass gain ale to gówno , potem mi kumplel powiedział ze hi tec to gówno xd
dymatize , universal, z tego cos bym bral , przedwszystkim nie pij xd bo potem zobaczysz to co zrobisz zrzucisz w weekend wiem po sobie jak ostro lubisz pic a jak juz to lepiej drinka niz piwo

a wła¶nie xd , ty cwiczysz? biegaj±ć chcesz masować?aha jak jak robiłem mase to nawet nie wchodziłem na bieżnie ,mam dobryu plan treningowy na mase 4x w tyg i 5x na 3 kartki a4 rozpisany moze ci wrzuce

@down jak nie wnosisz nic do tematu i powtarzasz to co ja powiedziałem to daruj sobie , odzywka jaiies białko aha XD

www.kfd.pl
www.sfd.pl

Xio13
05-07-2011, 00:05
dieta...+ jakas dobra odzywka bialko itp...
nie bedziesz wpierdalac to nie przytyjesz koksy czy inne gowna ci nie pomoga trzeba jesc !! ryz makarony jajka !! PIERSI !! itp..!

a i po co biegac na masie? bezsesu

Azonka
05-07-2011, 09:04
Jak ktos tam powiedzial - juz jestes gruby.

Nie czyn czegos z czego nie bedzie takiego latwego powrotu jak dojscie.

Pawcio
11-07-2011, 09:58
Ja osobi¶cie brałem CREATINE OLIMP, t± najsilniejsz±. Dwa razy dziennie po cztery tabletki. Rano i wieczorkiem :) Przybrałem 15kg czystej masy mię¶niowej. Ale musisz też mieć dobran± dietę. Jedz ryby, ryż, mięso beztłuszczowe (ale tłuszcze też musisz wprowadzać w jakim¶ tam stopniu) pij wodę niegazowan±, odstaw słodkie napoje. Nie kupuj żadnych specyfików, kreatyna wystarczy :) Na pewno nie rozwali Ci tak organizmu jak te inne "gówna". Wcinaj białko, pij wodę i bierz kreatynę, tylko z olimpa i t± najsilniejsz±. Ćwicz w domu i zapierdzielaj na siłkę. Nie biegaj, bo spalisz masę :) Rób tak żeby¶ miał dwa tygodnie suche czyli kreatyna i wcinaj, a potem wcinaj więcej i bierz kreatynę przed treningiem i po treningu. Sprawdzone/działa/dziękuję :)
@Edit - Nie słuchaj baranów którzy waż± 60kg max i wystarczy ich tylko popchn±ć paluszkiem żeby zrobić im krzywdę. :-) <---- GRUBY CZŁOWIEK, to taki którego pierw prowadzi brzuch, czyli najpierw widać bęben a potem jego ;)