View Full Version : Quest Log
mateuszek
05-07-2011, 18:53
Witam.
Usuńcie 'book' wyglądający jak Quest Log.
:):(:confused::mad::p;):D:o:rolleyes::cool::eek:
#
Dlatego iż ponieważ dzieci chcą oszukac : )
Dawając book zamiast quest loga : )
#KePuczasta
Ja się nie dałem nabrać : )
Z tego co mi wiadomo book ma 16oz. a quest log 19oz.
#Viseq
Nie każdy jest takim psem jak Ty żeby każdego okradać : >
John Dolmayan
05-07-2011, 19:08
Wtf? dlaczego maja cos usuwac? w ogole nie podales zadnego wyjasnienia. Nie wiem, moze chciales posta nabic?
Jestem na nie.
@Edit
A to przepraszam myslalem ze chcesz quest loga chcesz usunac :d, glupie nieporozumienie.
Zmieniam zdanie i jestem na tak, mimo iz nie moge nie moge zmienic 1 decyzji.
Assassin Mateusz
05-07-2011, 19:19
Jestem na tak! Ludzie moga oszukac kogos mniej ogarnietego. (:
Dobra propozycja, nie ułatwiajmy życia oszustom.
Jak najbardziej na tak!
KePuczasta
05-07-2011, 20:18
HAHAHAHAHHAHA xDD
Z tego co wiem nie ty pierwszy i nie ostatni dałeś się nabrać xD
Nawet wiem czyj to pomysł ;<
ofc. TAK !!
<Magiczny>
05-07-2011, 20:23
Heh. Pamietam jak ktos mi wciskal kity, ze to quest log XDDDDDD
Jestem na TAK!
a tam, dzięki temu zarobiłem z 50kcc:D dla mnie może zostać, nie kupować charów to po pierwsze bo gdy grasz 1 postacią wiesz czy robiłeś nią jakiś questy czy nie, po drugie sprawdzać co się kupuje:)
szyszolek
05-07-2011, 21:11
Oczywiscie ze tak... ojebal mnie jakis kutas z 5kcc... -.- stop oszustom!!
Domcio Old
05-07-2011, 22:31
jestem oczywiscie na tak bo chetnie bym sobie to kupil ... ale nie wiem czy mnie nie oszukaja :<
Zarexoholik?
06-07-2011, 00:41
Lepiej zmienić nazwę na quest log i po sprawie. NIE.
#Viseq
Nie każdy jest takim spem jak Ty żeby każdego okradać : >
pies czy 'spem' to mów do kolegów na dworzu, nie do mnie. Ojebałem każdego? Każdego nie, ale większość, więc proszę mnie nie oczerniać i czym prędzej wykurwiać z salonów, żegnam.
Z powodu licznych oszustw jestem na tak.
Jestem na tak bo to dobra propozycja poniewaz w choy ludzi oszukuje ;s
Jestem na tak jeszcze troche i dał bym sie nabrać
John Cena
06-07-2011, 10:30
Jestem na tak stop oszustwom,
Darioo Rooker
06-07-2011, 13:51
Ten quest log jest w ogóle jakis zjebany, miałem książke o nazwie Quest Log i była pusta, a widziałem książke która nazywała się book i miala w sobie questy. Powinni to calkiem usunac i dodać gdzieś na stronie i by było dobrze.
są taki 3 książki tak samo wyglądające i tak samo nazywające się :tYGRYS pisał gdzieś to i pisał że to naprawią
Francisco
07-07-2011, 09:58
Jeśli ktoś jest ogarnięty to nie da się oszukać na takie rzeczy. Sam napisałeś, że quest log waży więcej. Ja dawno nie grałem więc dokładnie nie wiem jak jest, ale jeżeli tak jak mówisz, to niepotrzebnym jest aby to zmieniać. Nie.
Jestem na nie.
Po co usuwać, skoro jest zmieniona nazwa na QuestLog?
Mnie tak oszukali wiec jestem na tak!!
Ciasny Wiesiek
13-07-2011, 15:13
pies czy 'spem' to mów do kolegów na dworzu, nie do mnie. Ojebałem każdego? Każdego nie, ale większość, więc proszę mnie nie oczerniać i czym prędzej wykurwiać z salonów, żegnam.
Skoro już tak poprawiasz każdego to się piszę " kolegów na dworze " A nie " kolegów na dworzu " hahaha
Jestem na tak za dużo oszustów jest na Apo
szewczenko
19-07-2011, 22:13
Jeśli ktoś jest ogarnięty to nie da się oszukać na takie rzeczy. Sam napisałeś, że quest log waży więcej. Ja dawno nie grałem więc dokładnie nie wiem jak jest, ale jeżeli tak jak mówisz, to niepotrzebnym jest aby to zmieniać. Nie.
a co ma bycie ogarnietym do tego :confused: znaczy, że jak ktoś zwyczajnie nie wie, to zaraz jakiś debil?
Hashirama
19-07-2011, 22:18
Ja jestem na NIe gdyz to pokazuje wykonane questy i jest fajne.
Pownni dac jakis inny wyglad albo napisac zamiast YOU SEE BOOK.
YOU SEE QUEST LOG. Wtedy by bylo wiadomo.
realmadrid
20-07-2011, 01:30
Book jest niepotrzebny a tylko kusi oszustów. Jakby go wywalili to nikt by nie ucierpiał
Duzo osob zostalo oszukanych poprzez ta sama nazwe Quest Loga oraz zwyklej ksiazki :( Mysle iz najlepszym rozwiazaniem bedzie zmiana nazwy quest loga i wtedy bedzie po klopocie.
Także uważam, żeby ekipa To usunęła, bo ludzi można oszukiwać.
Jestem na tak , sam omal co nie zostałem oszukany.
Oszuści korzystają z takich okazji i tylko im pomagamy .
Lepiej zmienić nazwę na quest log i po sprawie. NIE.
To samo chciałem zaproponować. Warto zostawić tamte booki, bo mogą fajnie pasować np. do domków, a prawdziwego questloga nazwać questlogiem, a nie bookiem tak jak jest to dotychczas i po kłopocie.
Elitarny
22-07-2011, 22:12
usunac quest looga i dodac wykonane questy na strone : )
a tam, dzięki temu zarobiłem z 50kcc:D dla mnie może zostać, nie kupować charów to po pierwsze bo gdy grasz 1 postacią wiesz czy robiłeś nią jakiś questy czy nie, po drugie sprawdzać co się kupuje:)
Napisał ten co gra jedną postacią i od nowa ;)
Zdecydowanie na tak :) Trzeba zapobiegać oszustwom.
Lethornek
06-08-2011, 11:41
Racja, przydałoby się :)
Albo zmienić nazwę albo poprostu te co wypadają z beholderów można usunąć ;]
Ryśku xD
06-08-2011, 13:14
Słyszałem właśnie że są oszustwa związane z qest log'iem myślę że powinni coś zmienić...
Moim zdaniem dobry pomysł, jestem za.
Podismen's
07-08-2011, 15:32
po co usuwać książka jest dla jednego gracza z questu więc powinno wszystko zostać jak jest
Napisał ten co gra jedną postacią i od nowa ;)
a kto ci curwa nawciskał kitów, że grałem jedną postacią i od nowa? blaźnisz sie na tym forum czlowieku, gram tu od 4 lat i raczej znany jestem z opierdalania ludzi, a ten mi wciska ze gralem 1 postacia i od nowa, albo ze tak pisalem, jeny...
#wypowiedzialem sie juz
Tak. Niech złodzieje nie mają korzyści na tym-.-
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.