PDA

View Full Version : [Propozycja] 32bity - test.

Elade
05-07-2011, 19:08
Witam,
jako, że nie widzę działu propozycje piszę tu.

Proponuję dodanie testu, który będzie pomagał zwalczać graczy, którzy biegają na 16bitach. Sądzę, że nikt nie lubi być zabijany przez smoke'a, dlatego mam nadzieję, że mnie poprzecie(w wyniku czego test zostanie dodany na serwer). ;)

Jak na więszkości serwerów, test wyglądałby następująco:

http://i41.tinypic.com/2nuhoq0.png

gracz mający 32bity, widzi kreski w odpowiednich kratkach, gracz mający 16bitów - nie.

Proszę o dodanie sondy przez jakiegoś moderatora.

//Caav
Sonda dodana.

#Krulowiec

miałem dodać, ale zapomniałem. :F

Krulowiec
05-07-2011, 19:24
Pewnie, że tak ( mogłeś dodać sondę )

Huskar
05-07-2011, 19:40
Jestem na tak , denerwuje mnie jak jakiś odpaleniec wali przez smoga jak by go nie było. :cool:

Diabolix
05-07-2011, 20:08
Dla mnie zbędna rzecz. Gram na jednym serwerze, na którym taki plugin działa i jestem zawiedziony- plugin psuje się, nie da się wybrać żadnej opcji, bo "obrazki" znikają, chociaż jest też druga szansa, to często ona też łapie buga i trzeba zrobić reconnecta.
To w niczym nie pomaga, wystarczy wyjść z serwera po drugim zginięciu, następnie od razu się z nim połączyć i zabawa zaczyna się od nowa. Jak dla mnie, to tylko będzie denerwować graczy, którym będzie wypierdzielać jakieś zbędne okienko w czasie rozgrywki.

Elade
05-07-2011, 20:19
Dla mnie zbędna rzecz. Gram na jednym serwerze, na którym taki plugin działa i jestem zawiedziony- plugin psuje się, nie da się wybrać żadnej opcji, bo "obrazki" znikają, chociaż jest też druga szansa, to często ona też łapie buga i trzeba zrobić reconnecta.
To w niczym nie pomaga, wystarczy wyjść z serwera po drugim zginięciu, następnie od razu się z nim połączyć i zabawa zaczyna się od nowa. Jak dla mnie, to tylko będzie denerwować graczy, którym będzie wypierdzielać jakieś zbędne okienko w czasie rozgrywki.

Gram czasem na serwerze, Rzeznia, Pobyku i tam ten plugin działa niezawodnie, więc może jakąś lipną wersje dodali na serwer. :f

<Magiczny>
05-07-2011, 20:21
Zdecydowanie na TAK! Jest to denerwujace jak ktos skanuje przez smoka tak jakby go nie bylo :<

Laluś
05-07-2011, 20:24

Jak się gra na ruskich serwerach to nic dziwnego.. Grałem na wielu serwerach z tym pluginem i nigdzie nie szwankował. Poza tym, da się ustawić test tak, żeby wyskakiwał dopiero po śmierci (patrz Puchatek).

#top
Jak najbardziej na tak!

Patryk1551
05-07-2011, 20:50
Miałem już pisać tą propozycję jakiś czas temu, ale sobie myślałem, że gówna z apo zaraz mnie zjadą i pozaznaczają na nie więc sobie darowałem ;d
Oczywiście jestem na tak, w końcu nikt nie lubi być bitym po smokach, z resztą bez smoke'ów nie ma lajtowych wbit na bsa, a do tej pory za nim się wbiło to i tak ktoś wypierdolił pół teamu przez sg XD Nie, że z góry osądzam o 16 bitów, ale są cwaniaki co sobie przed ryj rzucają sg i czekają aż ktoś wychyli.
A taki plugin jest bodajże na Hashjama TP i wyświetla się po śmierci ;d Z resztą tam da się ol ustawić.

Diabolix
05-07-2011, 21:02
Jak się gra na ruskich serwerach to nic dziwnego.. Grałem na wielu serwerach z tym pluginem i nigdzie nie szwankował. Poza tym, da się ustawić test tak, żeby wyskakiwał dopiero po śmierci (patrz Puchatek).

#top
Jak najbardziej na tak!

Gram na tym pluginie na publicznym serwerze naszego hosta, nie będę pisał nazwy.
Jest ustawiony, aby wyświetlał się po śmierci, ale to nie zmienia faktu, że często się psuje. Jest to bardzo irytujące, gdy dostaję kicka za 16 bit, ponieważ serwer się zbugował.

Jeżeli sądzicie, że to wam pomoże, to jak chcecie, ja zagłosuję na "nie", bo uważam to za zbędny gadżet.

Hydra
05-07-2011, 21:21
Tak samo uważam, że to zbędny plugin. Ja np. mam kompa przedwojennego, 32 bity mi nie idą i jestem zmuszony grać na 16. Co teraz? Mam nie grać z powodu 16 bitów? Pomyślcie zanim napiszecie ;o

@dół
no, ty masz przynajmniej 10 fps.

Jak ktoś nie może grać na 32 bitach jego problem...
Ok, co za tym idzie - jeden admin mniej, więcej czitów.

Patryk1551
05-07-2011, 21:30
Tak samo uważam, że to zbędny plugin. Ja np. mam kompa przedwojennego, 32 bity mi nie idą i jestem zmuszony grać na 16. Co teraz? Mam nie grać z powodu 16 bitów? Pomyślcie zanim napiszecie ;o
HAHAHAHAHAHA ty masz kompa przedwojennego? ***** co ja mam powiedzieć jak mi się skurwysyny latarką bawią to mam po 10fps, w sg też fps spadają. ale gram dalej.

Azonka
05-07-2011, 21:41
Zdecydowanie na tak.

Denerwuja boty, ktore widza przez smoke'a i nie wiedza czym sie rozni 16 bit od 32 bit.

^Gpiotras~
06-07-2011, 09:51
Jestem za.
Przyda sie to na ten server.
Jak ktoś nie może grać na 32 bitach jego problem...

Arczi
06-07-2011, 13:50
Moga to wprowadzic, poniewaz niektorzy bardzo irytuja tym biciem przez smoke i jeszcze na chama wmawiaja ze maja 32 : o

Tak.

Arshavin
08-07-2011, 21:27
Jestem za wprowadzenim testu

n a j o m i .
08-07-2011, 22:21
no, jestem jak oczywiście na tak. ;c

NaPółEtatu.
09-07-2011, 08:34
wsumie oki, bo 90% apo to 16bitowcy

Francisco
09-07-2011, 12:09
To powinno już być od początku dodane.. Jestem na tak.

Dideek
11-07-2011, 18:04
Jestem na tak,dobry bajer ;]

diamondback#
11-07-2011, 18:39
Nie. Gralem na serwie na ktorym ta tabelka wyskakiwala mi co runde myslalem ,ze mnie szlag trafi :)

TuK!
11-07-2011, 20:33
Nie. Gralem na serwie na ktorym ta tabelka wyskakiwala mi co runde myslalem ,ze mnie szlag trafi :)
Nie pierdol, że co runde bo wyskakuje tylko raz, a jak źle zaznaczysz to drugi jeśli ponownie źle zaznaczysz to cię wywala z serwera.
@top
Jestem na tak, na większości serwerach na jakich gram jest ten plugin to czemu nie powinien być na APO?