View Full Version : Wysepka Vampirów na Rook
Master Maniek
06-07-2011, 08:47
Witam. Może i były takie propozycje ale napisze jeszcze raz. O tuż moja propozycja polega na tym aby tą wysepkę co jest z Vampirami na Rook zamienić na jakieś inne expowisko ponieważ i tak nikt tam nie expi. Można by dodać np. jakąś lodową wyspę z Yeti, umarlakami lub innymi stworzonkami albo z takimi mobami które są tylko na Rooku. Oczywiście można by tam wstawić dziurę Drakuli żeby nie było pretensji. Dodaje sondę. :D:D:D:D:D
jestem na TAK poniewaz bardzo rzadko ktos tam chodzi nie powiem ze nikt bo napewno ktos tam lazi ;p
Turok Rookslayer
06-07-2011, 09:26
Jestem na NIE. I chyba w zły dział dałeś.
GoGo do działu propozycji ;]
#
Jestem na tak,na tym respie bardzo mało osób spędza czas,mogliby to zmienic ;s
John Dolmayan
06-07-2011, 09:39
Jestem na tak, wystarczy dodac inne potwory typu bk na powierzchni i na wiezach, a dorobic podziemia z ghostami, slimami.
Jestem na tak prawieg nigdy nikogo tam nie ma.
Ero Senin
06-07-2011, 10:01
Expienie na vampirach nie jest opłacalne : P wywalić je!
Jestem na tak, odkąd z Vampirów nie leci V Shield expienie ich staje się nie opłacalne.
Zarexoholik?
06-07-2011, 16:39
Oczywiście, że jestem na NIE. Dobre miejsce do expa, co ty od niego chcesz? W sumie to tak samo przestałem tam chodzić od moment gdy vampire shield nie leci z wampira - śmiech.
Oczywiscie jestem na tak, poniewaz te miejsce ciagle swieci pustkami.
Na tak.
Jestem na Nie tam jest dojście na Dracule co po zabiciu jej spada pionek
można zmienić Vampire te co dodali na paccu tam gdzie zinab bo to tylko strata czasu tak samo z lizardami ';dd
Master Maniek
06-07-2011, 19:34
Jestem na Nie tam jest dojście na Dracule co po zabiciu jej spada pionek
można zmienić Vampire te co dodali na paccu tam gdzie zinab bo to tylko strata czasu tak samo z lizardami ';dd
Ale ja nic nie mam do zmiany respu Draculi tylko Vampirów ^^
Resp jak resp, niech będzie na swoim miejscu. Chcesz nowe respy to wstrzymaj się do update'u. Jestem na nie.
Ciasny Wiesiek
07-07-2011, 01:48
Jestem zdecydowanie na nie :) Masz vampiry jak i na facc jak i na pacc i jest git :) Nie pasuje Ci to idź na coś innego :)
Moim zdaniem inaczej by bylo gdyby polepszyli loot z vampirow . Jestem na nie.
Jestem na tak.
Miejsce to można przebudować, dawno nic się tam nie zmieniło ;)
Francisco
07-07-2011, 09:56
Tak. Te vampiry masz racje, odwiedza kilka osób na rok.. W ogóle nie są potrzebne - w to miejsce możnaby dać, że tak powiem, praktyczniejsze potwory, co mogłoby dobrze wpłynąć na chęć expienia graczy. :)
Assassin Mateusz
08-07-2011, 23:02
Jestem na nie! Moze kiedys wprowadza znow do loota v shielda i ludzie bd tam chodzili expic. (:
Lethornek
08-07-2011, 23:05
Tam jest dracula z której otrzymuje się pionka :)))
Niech zostanie tak jak jest.
Demon Rookman
09-07-2011, 00:02
Jestem na nie! Moze kiedys wprowadza znow do loota v shielda i ludzie bd tam chodzili expic. (:
Wierzysz w cuda ? Bo ja osobiście wątpię żeby wprowadzili coś co usunęli. Pamiętam ten zamek od paru lat tam stoi i nikomu nie przeszkadzał. A wiecie czemu usunęli V Shield z loota ? Bo kiedyś vamp był drugim co do najlepszych potworów na Rooku (zaraz po bk). Gdybyście chcieli V Shield z loota to musiałyby wrócić stare dobre czasy gdzie bk był najlepszy (a tego raczej sporo Rook Manów by nie chciała)
A wracając do tematu - na zamku bardzo malo osób expi bo jak ktoś chce dłużej pohuńcić vampy kupuje pacc i śmiga pod Zinaba. Ale zamek ten nikomu nie przeszkadza i nie ma sensu go usuwać. Tak więc NIE
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.