PDA

View Full Version : Kerz - Ether Radio - Ether Radio (Singiel 04) rap muzyka mp3 hip-hop.pl dodaj do moic

NaPółEtatu.
08-07-2011, 07:08
Studio "E" prezentuje czwarty singiel z najnowszego projektu Kerz'a - Ether Radio. "Projekt ten stoi z podniesioną głową na straży niepodważalnych, tudzież prawdziwych wartości muzycznych w świecie zdeptanego do granic możliwości plastikiem muzycznego półświatka. Będziecie mieli okazję sprawdzić 24 numery, które będą głownie reprezentować styl klasyczny. Płyta ta jest powrotem do korzeni z archaicznego lasu zabulbonów i kocopołów, które okupują polską scenę muzyczną."

Na płycie gościnnie będziecie mogli usłyszeć takich Mc's jak: Szczuras, Szu, Kowall, Blejd, Dyniak, Łozo aka Pitahaya, Spec, Def, Mejdi, Pomian, Osobiesam, Joterpe, Majk, Ind, Biały oraz Jagła.Za gramofonami zagościli: Dj Gemba, Dj Kaczy, Dj Jarzomb, Dj Danek, Dj Olin, Dj Krane, Dj Tomay, Dj Blind.

ano to mi się podoba

ODSŁUCH (http://www.hip-hop.pl/player/newplayer.php?mp3id=13097062837091)

sory, że tak ostro napierdalam njusy z hh.pl, ale mi się masakrycznie nudzi

Zarexoholik?
11-07-2011, 02:22
No kawałek nie jest zły, ale nie wiem czym ty się tak jarasz? Ja tego do playlisty nie dodam. Raz można przesłuchać, nic więcej.