View Full Version : Najazdy
Krótko i zwięźle:
Od kilku dni zwiększyła się częstotliwość najazdów - chwała Wam za to. Ale stawianie Omena, który jest jednym z najsilniejszych (jeśli brać uwagę siłę bez summonów, to Omen jest zdecydowanie najsilniejszy) bossów na serwerze w środku głównego miasta, przez które przewija się znacznie więcej low lvli niż high, to już z deka przesada...
Knight Lukas
08-07-2011, 16:20
Jak nie było najazdów przez długi czas to teraz Disc dostał GM'a i najazdy są kilka razy na dzień :D
Pobawi się trochę za dwa, trzy dni mu się znudzi i będzie tak jak zwykle.
Jak nie było najazdów przez długi czas to teraz Disc dostał GM'a i najazdy są kilka razy na dzień :D
Pobawi się trochę za dwa, trzy dni mu się znudzi i będzie tak jak zwykle.
Pobijam. Sa najazdy - zle, nie ma najadow - zle. Zdecydujcie sie :| Dobra low lvle popadaja to odrobia. Z reszta na APO jest tyle kasy, ze lowy lataja od razu po wyjsciu z rooka z slami, wiec ja tutaj nie widze problemu.
@up
A widzisz, zebym narzekał na sam fakt najazdów?
Narzekam na jego umiejscowienie..
Ale ty tu nie masz co płakać, że Cię Omen bije.
Najazd to najazd, a nie, że wychodzisz i bijesz sobie potworka i idziesz dalej.
Zauważ, że na każdym najeździe są od słabszych do najlepszych potworów.
_
Jak nie ma najazdów to narzekacie, że ich nie ma natomiast jak są to narzekacie, że są. To o co wam chodzi?
//Close please.
Domcio Old
08-07-2011, 17:01
czemu wy zawsze macie jakies pretensje... nie bylo wgl najazdow to byla ciagle jakas krytyka sa najazdy to tez jest krytyka ... ja was ludzie nie rozumiem serio
PokerowyKoc
08-07-2011, 17:06
Hmm powiem tak.
Są najazdy jest fajnie ale. Zawsze jest jakieś ale. Moim zdaniem Disc robi trochę nie umiejętnie te najazdy. A chodzi mi o rook'a. Disc wali Mutated Mummy a chwile potem wali
Dark Princess kiedy my oczywiście ledwie zbiliśmy Mummy pół hp.
Tylko to mi się nie podoba. A tak to jest wszystko ok i się cieszę że coś się dzieje.
Pozdrawiam.
Kimus The Master
08-07-2011, 17:13
Boisz sie że padniesz wejdz do stery ochronnej (depo/temple)
Nikt nie lubi padac.
Nikt nie lubi padac w glupi sposob. (czyt. na Omenie przed depo wracajac z expa). A w szczegolnosci bezbronne low lvle.
Zgadzam sie z autorem.
mateuszek
08-07-2011, 17:34
Skończ pUakać ok?
# do zamkniecia.
Karpek II
08-07-2011, 17:39
Ja pierdole. Nie ma najazdów - źle. Są najazdy - źle. Naprawdę, współczuje administracji, że muszą użerać się z takimi pajacami jak ty. Popłakałeś się, że padłeś?
Dla mnie zawsze fajne były najazdy w środku City - ciekawsze niż te na pustyniach itp. Oby więcej takich.
Assassin Mateusz
08-07-2011, 17:40
Popieram autora tematu. Najazdy proponowalbym robic troche dalej od city.
Maciejas
08-07-2011, 17:41
Puaczemy poniewa jak karwasz robi najazdy to z głową. Wogóle ten Disc to jest nie powiem co ...
Tak samo update'y niech robia wolniej ale z głową a nie bugi niedociągniecia.
Krulowiec
08-07-2011, 17:43
DEATH LIST
Level Data Nazwa
606 07/07/2011 18:38:27 Devil Atom
602 07/07/2011 18:38:49 Minos
598 07/07/2011 18:39:18 Minos
594 07/07/2011 18:39:41 Devil Atom
590 07/07/2011 18:40:21 Minos
586 07/07/2011 18:41:48 Master Atom
582 07/07/2011 18:42:14 Master Atom
578 07/07/2011 18:43:08 Master Atom
574 07/07/2011 18:43:30 Minos
570 07/07/2011 18:43:51 Minos
Beka z ciebie marny biedaku :)
Nie musisz chodzić na najazd, co mają dać Apocalypto, które pada w 5 sekund czy Devil Atoma, który padnie po 30 - 40 sekundach?
Ogarnij się troszeczkę :)
Sasha Rookslayer
08-07-2011, 17:51
Nie ma Najazdów to płaczecie...
Są Najazdy to też płaczecie, nic wam nie Pasuje.
Nie spodobał się Omen to nie Graj, proste.
Panek Kitara
08-07-2011, 17:53
Może curva ogarnijcie się w końcu czego chcecie ! płaczecie że nie ma najazdów jak są też płacz. Dobrze że robią takie najazdy, chociaż trochę kcc podczas najazdu znika z servera a tu + dla administracji. :[
Człowieku APO to taki syf ,że jakiego byś nie miał lvl'a nigdy nic nie stracisz ,więc po co płaczesz?
John Cena
08-07-2011, 18:14
Nie ma najazdu płaczą ,są najazdy płaczą weście się ogarnijcie nieogary
Pobijam. Sa najazdy - zle, nie ma najadow - zle. Zdecydujcie sie :| Dobra low lvle popadaja to odrobia. Z reszta na APO jest tyle kasy, ze lowy lataja od razu po wyjsciu z rooka z slami, wiec ja tutaj nie widze problemu.
Jeszcze sie taki nie narodzil co by wszystkim dogodzil :)
Mi najazdy odpowiadaja :)
<Magiczny>
08-07-2011, 19:39
Oczywiscie, ze sie ciesze, ze sa teraz najazdy, ale mogliby zrobic to dalej od miasta, bo duzo ludzi idzie idzie expic i duzo tez wraca.
Powiem tyle:
co i kto by nie zrobił, to i tak Wam będzie źle.
Tyle ode mnie w tym temacie.
.:Hugo:.
08-07-2011, 19:44
Ej, ale jeżeli jest silniejszy potwór to go DAJE NP. NA PUSTYNIE CITY!!! a słabsze daje już na "Rynek" :D, co i tak rzadko tam są.. Nie podoba Ci sie nie musisz iść tamtędy gdzie są potwory...
DEATH LIST
Level Data Nazwa
606 07/07/2011 18:38:27 Devil Atom
602 07/07/2011 18:38:49 Minos
598 07/07/2011 18:39:18 Minos
594 07/07/2011 18:39:41 Devil Atom
590 07/07/2011 18:40:21 Minos
586 07/07/2011 18:41:48 Master Atom
582 07/07/2011 18:42:14 Master Atom
578 07/07/2011 18:43:08 Master Atom
574 07/07/2011 18:43:30 Minos
570 07/07/2011 18:43:51 Minos
Beka z ciebie marny biedaku :)
Nie musisz chodzić na najazd, co mają dać Apocalypto, które pada w 5 sekund czy Devil Atoma, który padnie po 30 - 40 sekundach?
Ogarnij się troszeczkę :)
Co ma wspolnego to co wkleiles ze mną?
@topic
Jacy Wy k***a durni W WIĘKSZOŚCI jestescie.. Czy ja narzekam na najazdy? Nie! Specjalnie zaznaczyłem to w temacie, no ale czego ja wymagam od ludzi, którzy przez tibie nie przechodzą z klasy do klasy...
Pretensje mam o to, że najmocniejszy z bossów nie powinien być w centrum głównego miasta, bo:
a) wiekszosc postaci jest wylogowana wlasnie tam, zalogujesz sie i zlurujesz omena
b) ludzie kradną loota
c) przeszkadzają
I nie "płacze" dlatego, ze niski poziom i ciagle padam.. Po prostu mowie co o tym mysle, bez sensu i z perspektywy high lvli, którym wiecznie ktos wchodzi w droge i low lvli, ktore sa uziemione..
Tyle w tym temacie.
Karpek II
08-07-2011, 22:37
Jacy Wy k***a durni W WIĘKSZOŚCI jestescie.. Czy ja narzekam na najazdy? Nie! Specjalnie zaznaczyłem to w temacie, no ale czego ja wymagam od ludzi, którzy przez tibie nie przechodzą z klasy do klasy...
Nie zawsze najazdy są w City przecież, w większości na pustyniach itp. Raz na jakiś czas najazd w głównym mieście to dobra rzecz.
a) wiekszosc postaci jest wylogowana wlasnie tam, zalogujesz sie i zlurujesz omena
Najazdy w City nie są codziennie, musiałbyś mieć zajebistego pecha, żeby tak paść.
b) ludzie kradną loota
Gdziekolwiek byłby najazd, zawsze do loota leci kilkanaście osób.
c) przeszkadzają
Taka sama sytuacja jak wyżej.
Nie zawsze najazdy są w City przecież, w większości na pustyniach itp. Raz na jakiś czas najazd w głównym mieście to dobra rzecz.
W głównym mieście - spoko. Ale jak już wcześniej mówiłem, główne miasto powinno być przystosowane dla low lvli, być dla nich 'azylem'... Fakt faktem, gdyby zrobić najazd na przykład demonów/orsh/kingów, pierwszy lepszy 2k lvl wyczyściłby to w kilkanaście sekund.. Na mój gust świetnym pomysłem były najazdy na pustyni, które były ograniczone lvlowo - każdy miał coś dla siebie. W momencie, w którym jesteśmy nie sposób zrobić idealnego dla wszystkich najazdu..
Więc mój (jeśli ktoś się pod nim podpisze, to świetnie) apel jest następujący:
Najazdy na pustyni, centrum zostawmy w spokoju.
Pisendlow.
@Edit
@Lethornek
Fakt, wniosłeś wiele do dyskusji pisząc nie na temat..
A warn należy się tobie, za wulgaryzmy :)
@ Arczi
Low levele same bronić się nie będą. Wiesz, popatrz na to ze strony 'świeżaka' - logujesz sie pierwszy raz na mainie, lecisz w glownym miescie, nagle BOOM, podbija do Ciebie czerwone nie-wiadomo-co, nie-wiadomo-skąd, zabijając od razu.. Osobiscie olalbym taki server.
Edit 2:
@ Adasik czy jak ci tam
Nie padlem na najezdzie = nie wiesz = nie udzielaj sie.
Czytajac uwaznie i ze zrozumieniem (przydatna umiejetnosc) zauwazylbys, ze nie mam pretensji o najazd, co juz wspominalem kilka razy.
Lethornek
08-07-2011, 22:57
Japierdole raz płacz że nie ma teraz płacz że są?
Pierdolnij się jeden z drugim w głowę bo ta tibia Wam całkiem mózgi zryła, ma ochotę niech robi najazdy, chwała mu za to :))
( sorry za przekleństwa których musiałem użyć pisząc tego posta ).
Pozdro Disc
Temat do zamknięcia i chuj !
Poproszę o warna/bana dla palobo za nabijanie postów.
Dziwi mnie fakt, ze bronisz low lvli... Przeciez jak walna Omena w city to i tak KAZDY padnie. Beka jest wlasnie jak jest w city. Mnie akurat bawi jak ktos wraca sobie spokojnie do dp z hunta i wylatuje Omen i zbija go na strzala. Zobacz np. na rl - tam masz najazdy w miastach jak np. Thais. Rzadko robia w city, bo wiekszosc najazdow przeciez jest na ank.
@ Arczi
Low levele same bronić się nie będą. Wiesz, popatrz na to ze strony 'świeżaka' - logujesz sie pierwszy raz na mainie, lecisz w glownym miescie, nagle BOOM, podbija do Ciebie czerwone nie-wiadomo-co, nie-wiadomo-skąd, zabijając od razu.. Osobiscie olalbym taki server.
Ja tam bym sie smial xD Jezeli gra jakis swiezak to raczej nie nosi przy sobie 10kcc bez aola ;) Stawiam, ze wylecial by z klasykiem : "CO TO KURVA JEST ?!"
@autor palobo czy jak ci tam
Szukasz dziury w całym. Padłeś raz na najeździe, widzisz, że nie dajesz rady-stój w tym pz i poczekaj aż potwory padną i nie rób bezsensownych tematów, bo mało tego, że ktoś się fatyguje i robi ten najazd to tobie to nie pasuje. Nie pasuje ci, że biega Minos po środku City, to zamieszkaj w Evul... tyle ode mnie.
Jak nie bylo najazdow byl placz teraz zas sa najazdy tez jest placz :( To w koncu czego Wy chcecie od Administracji ??
White Nygas
08-07-2011, 23:51
Ja bym się na waszym miejscu cieszył, że macie tego omena na środku city.
Na 8.42 nie ma żadnego najazdu i co mamy powiedzieć ??
Probis.IFBB
09-07-2011, 03:10
palobo kwalifikuje się moim zdaniem na bana... Najazd to najazd: niespodziewany, nagły (jak atak spawacza), ciężki. Ma dużo ludzi paść bo to NAJAZD! Pjona pjonie "palobo".
NaPółEtatu.
09-07-2011, 08:59
Ja bym się na waszym miejscu cieszył, że macie tego omena na środku city.
Na 8.42 nie ma żadnego najazdu i co mamy powiedzieć ??
dałbym Ci lubię to, ale się nie da
//
zbędny płacz.
Najpierw zacznę - Minos > Omen ; O
Myślisz, że małe lvle się nie pchają na najazdy? Nawet jak są gdzieś daleko to i tak lecą z myślą, że złapią coś loota... ja 1:0 ty
Najazdy są nie tylko w city, były na can, amazon, ank, desert ; o
Master Maniek
09-07-2011, 11:20
Co ty masz do Omenów? Im silniejszy potwór tym większe jaja. Ja tam padłem z 8x i się śmiałem z tego :D
Wszystko fajnie spoko tyle, że przed postawieniem każdego potwora piszę na czerwono, żeby ludzie mieli czas na ucieczkę jeśli jest za silny. Co do omena owszem postawiłem go, po zadeklarowaniu się graczy, że dadzą sobie z nim radę w głównym mieście, więc nie wiem o co ten płacz. Kto wie, że padnie zostaje w pz, przecież najazdu na city nie ma co 5 minut, raz na czas jak ludzie popadają nic się nie stanie. Słuchajcie jeśli tak płaczecie to nie ma problemu, mogę to olać jak większość i tylko banować, staram się Wam jakoś urozmaicić grę najazdem to na rookgard to gdzieś na main, ale jeśli nie pasuje nie muszę tego robić, bo ja i tak nic z tego nie mam...
Francisco
09-07-2011, 11:52
Wszystko jest dobrze. Omen jest po to, żeby zachęcić graczy z wyższym lvlem aby przyszli na najazd i go ubili, to jest dla mnie oczywiste! Zajebiste są te najazdy. ;)
Kapitan Alkohol.
09-07-2011, 11:53
Przed postawieniem Omena, są ostrzeżenia na czerwono, jeżeli nie chcesz paść to grzej pz i nie płacz. Niech robią najazdy i codziennie i gdzie chcą bo coś się dzieje przynajmniej, a nie przez 2 miechy 1 najazd. Jak nic nie jest robione to jest płacz, a jak zaczną coś robić to zawsze znajdzie się kret któremu to nie pasuje.
Krulowiec
09-07-2011, 12:29
# jakiś palobo?? no name jakiś
Wrzuciłem to, ponieważ płaczesz jakbyś nie mógł odrobić SL'i.
To tylko gra, więc wyluzuj bo ci pęknie żyłka.
Najazd - zabawa, zawsze ktoś padnie...
Ciasny Wiesiek
09-07-2011, 16:31
Beka z was w hooy ludzie Ci co płaczą , że padli na mainie :) Ja na rooku padłem speckerem 2x na najeździe jestem 2x sl w dupe = 200kcc na mainie jakbym to przeliczył i co mam powiedzieć ? :D i gonię dalej ;) Don't Cry plx
# jakiś palobo?? no name jakiś
Gz składni.
palobo = keszu, to Ci coś mówi?
Gz składni.
nie, wypierdalaj jak masz płakac. Siema.
T.
Najazdy bardzo dobrze ze sa w głownym miescie czy na ank pustynia.
Naikoneek
09-07-2011, 18:57
Zawsze 2 minuty przed najazdem na miasto ostrzegają że coś sie bedzie dziać.
Gz składni.
Dobra skoncz. Nie bron sie, bo nie masz argumentow i jestes nou nejmem :/ Masz i zapchaj pape :
http://sklepy.amigobonus.com/img/mini,240x180,files/sklepy_zdj/5900951018008.jpg
Niech zostanie jak jest.
realmadrid
10-07-2011, 08:26
Przecież przed każdym najazdem jest wcześniejsza wiadomość, a jak chce się iść expić to można sobie pójść inną bramą. Są 3 bramy i statki, zawsze się dotrze na respa jak się tylko chce:)
Lagga v3
10-07-2011, 11:04
a co mają powiedziec gracze rooka jak chcą pójśc na exp a im latają ***** demony , dark princessy itd.
przecież najazdu na city nie ma co 5 minut, raz na czas jak ludzie popadają nic się nie stanie.
no jeśli ludzie popadają na rooku to coś się stanie ; /
Sprawa jest prosta, nie masz aol'a/sl'a na rooku? Grzej pz, padniesz to już Twój problem, zawsze piszę co się pojawi. Jeśli wiesz, że nie podołasz to w jakim celu ruszasz się z bezpiecznego miejsca?:x Płaczcie sobie dalej, mam to szczerze gdzieś jak robiłem najazdy tak nadal będę robił, nie pasuje Ci to? Wyloguj się podczas najazdu i cześć.
Sensimila <3
10-07-2011, 12:46
Sprawa jest prosta, nie masz aol'a/sl'a na rooku? Grzej pz, padniesz to już Twój problem, zawsze piszę co się pojawi. Jeśli wiesz, że nie podołasz to w jakim celu ruszasz się z bezpiecznego miejsca?:x Płaczcie sobie dalej, mam to szczerze gdzieś jak robiłem najazdy tak nadal będę robił, nie pasuje Ci to? Wyloguj się podczas najazdu i cześć.
Twardo powiedziane, ale dobrze. Jak jest najazd to nigdy z dupy ci Omen się w city nie pojawi. Więc jeżeli nie chcesz paść, to się schowaj w temple i nie wychodź, proste.
~Bocianex~
10-07-2011, 15:41
Powinni wlasnie na srodku city najsilniejsze potwory ladowac,10x omen na srodku city powinien zaspokoic wasze potrzeby.
Critical
10-07-2011, 19:39
Powinno być tak że na obrzeżach City powinny być potwory dla Low lvl'i a na środku City najsilniejsze potwory ;)
Zarexoholik?
10-07-2011, 20:42
Jak jest najazd, a ty jesteś noobem to może daj loga? Minos to jest najsilniejszy mob, tego też nie wiesz, bo jesteś noobem. Także twoje płacze na forum o to, że padłeś od Omena są śmieszne. Jak ci nie pasuje to zmień temple i po sprawie. (:
#niżej
c'nie? Nie wiem ocb poksie, ale jak się jest noobem to się nie ma pojęcia o grze - smutne realia.
Jak jest najazd, a ty jesteś noobem to może daj loga? Minos to jest najsilniejszy mob, tego też nie wiesz, bo jesteś noobem. Także twoje płacze na forum o to, że padłeś od Omena są śmieszne. Jak ci nie pasuje to zmień temple i po sprawie. (:
Wczesniej wspomnialem, ze nie padlem. Ale zaoczni nie ogarniaja czytania ze zrozumieniem, c'nie? Więc jak to powiedział Zeus do Pandory: "Trzym Puche".
odjebac sie od kesza :confused:
White Nygas
11-07-2011, 12:21
Ja was nie rozumiem...
Jeżeli na 8.42 były by codziennie najazdy i nawet jak bym padał i tracił lvl to bym się cieszył jak dziecko, że wgl coś się dzieje.
Płaczesz kolo, że padniesz i stracisz coś ;// to nie wychodzi z pz. Raz zalogowałem i widziałem, że ktoś napisał na czerwono Minos czy Minion?
Płaczecie ***** o byle co. Nie rozumiem Was moim drodzy, Wy to tylko marudzicie.
Tak, jak ktoś powiedział - są najazdy, to Wam źle, a jak nie ma najazdu, to też źle.
Nie wiem, nie czaję już Was. Pierdolnijcie się w główkę, to może zmądrzejecie. '
13:50 Disc: W ramach odwdzieczenia sie za placz, jedyne co dam na Main to Yeti.
Bardzo dojrzale, jak na GMa przystało :)
1st R. Boonek
11-07-2011, 14:01
Bylo stac w pz... przez takie ofiary losu jak ty Disc dzisiaj tylko yeti postawil XD
Nie rozumiem cię, najpierw chcecie najazdów i narzekacie, że ich nie ma, a gdy ktoś zrobi to płaczecie, że was raz czy dwa zabił Omen czy inny potwór. Jest komunikat ostrzegawczy i masz czas aby się schować, wylogować. To powiedz gdzie chciałbyś najazdu - na Ankaros 5 pięter pod ziemią? Dlaczego inni, którzy tracą po 50 SL'i nie robią zamieszania na forum?
No cóż lekka przesada najazdy robić kilka razy dziennie nie dość, że mniejsze poziomy nie mają szans, a duże się cieszą bo wszystko zabiją. Proszę przestań robić tak często najazdy, niech się Trochę męczą sami expić na potworach, a nie Tylko na najazdach większe poziomy expią, a reszta patrzy bo padną.
~Bocianex~
11-07-2011, 17:35
No cóż lekka przesada najazdy robić kilka razy dziennie nie dość, że mniejsze poziomy nie mają szans, a duże się cieszą bo wszystko zabiją. Proszę przestań robić tak często najazdy, niech się Trochę męczą sami expić na potworach, a nie Tylko na najazdach większe poziomy expią, a reszta patrzy bo padną.
no pewnie taki 2k lvl na najezdzie to wbije ze 300 lvli serio : o
Palldino
11-07-2011, 19:36
aha grasz tu 1 dzien i juz placzesz? cos ci sie nie podoba do nie graj proste ;o
@top
rob jak najwiecej najazdow i tak tam nie gram xd
aha grasz tu 1 dzien i juz placzesz? cos ci sie nie podoba do nie graj proste ;o
@top
rob jak najwiecej najazdow i tak tam nie gram xd
Nie płaczę, a skoro Tu nie grasz To sobie mówisz 'niech sobi robi Tyle ile mu się podoba, gdybyś grał miałbyś inne zdanie na Ten temat. :)
Darioo Rooker
11-07-2011, 21:52
PRZYKŁAD!
Gracz xxx po swoim ostatnim dedzie na real tibii, postanowił poszukać jakichś prywatnych serverów - wpisał w google ots - wyskoczyło mu przy któryms z linków armia.toproste.pl.
Wchodzi, loguje się - po 2h expienia i obeznaniu się na grze nareszcie dobił ten 15lvl.
Wychodzi na main, ucieszony z swoich 3cc (bo na rl to majątek :D) idzie sobie na expowisko. Po pół godziny wraca, nie zastanawiając się zbytnio nad czerwonymi napisami na swoim ekranie wchodzi do miasta: jego oczą ukazuję się miasto zawalone dedami, myśli sobie, że może coś znajdzie w dedach. Przeszukuje, nic nie znalazł, i wraca do depo, po drodzę jego oczą ukazuje się Omen. Oczywiście spada na hita. Jego bezcenne 3cc wylatuje wraz z jego bp, a pierwsza myśl gracza: Pierdole, nie gram!
No i APO traci kolejnego gracza :D
Jestem za tym aby nie robić w pobliżu city najazdów, i żeby banować sashe i innych noobów za lurowanie Dark Princess na najeździe do miasta.
Sir Shayza
11-07-2011, 21:57
dla mnie mogą być w sumie te najazdy chociaż osobiście się na żaden nie załapałem ale i tak wielki + dla administracji chociaż coś robią
Nie płaczę, a skoro Tu nie grasz To sobie mówisz 'niech sobi robi Tyle ile mu się podoba, gdybyś grał miałbyś inne zdanie na Ten temat. :)
Mniej najazdow ? Wlasnie powinno byc ich jak najwiecej, bo chyba chodzi o to, zeby na servie sie cos dzialo. Dzieje sie cos = przybywa ludzi. A co do expienia na najazdach - nie badz smieszny. Nie isnieje takie cos jak expienie na najezdzie. Na nim mozesz sobie wbic 5-10% lvla, ale nie wiecej... Serio. Moga robic dla low lvli, ale po co ? To nie sa lata 2005-06, ze ktos uszanuje to, ze najazd nie jest dla niego. Zapamietaj to. Ludzie sie zmieniaja i tego nie rozumieja, zwlaszcza Ci co maja po 15 lat. Im sie tego nie wytlumaczy. Jezeli chcesz grac w tibie w sposob, do ktorego zostala ona przeznaczona to zwyczajnie sobie odpusc pisanie takich rzeczy. Graj sobie 4 fun. Stracony lvl nie powinien zmuszac Cie do tego, zebys plakal na 4um. Peace.
Mi sie podoba tak jak jest,wiadomo czasem sie padnie ;),ale to nie jest powód żeby płakać...
Najazdy są Bardzo fajnie robione ^^
A poza tym padasz bo idziesz na mocniejsze potwory.
Zawsze pisze jakie potworki są na najeździe.
Dementor
16-07-2011, 11:08
Ja tam uważam, że to jednak dobrze, gdy są najazdy... :) Chociaż coś się dzieje... :D
Dostali "możliwość" robienia najazdów i robią je co dziennie... ale poczekajcie znudzi im się to ;)
I znowu będzie płacz, że nic się nie dzieję :confused:
Dobrze, że są najazdy przynajmniej sie cos dzieje. Przy okazji potracicie troszkę kasy na sl :D
albo zyskacie z loota :D
Ogolnie fajnie ze sa najazdy ale przydalyby sie takie np. na ank najazd od 300 do 600 lvla. na cod od 800 do 1k na magic 1.5k - 2k itp.
z buta znuw curly
16-07-2011, 15:09
najazdy zawsze okejjjj rozrywka ciala i loota mozna podkradac
Maciejas
16-07-2011, 15:41
Ale w sumie dobra sprawa
Gracz padnie straci kcc na sl a o to chodzi pozbycia sie kasy na serwie :D
1st Plutek
16-07-2011, 17:49
Dzisiaj nie bylo najazdu na rooka :(:(:(:(:( czemu??????????? XD, a tak bardziej do tematu nawiazujac to bardzo dobrze ze sa te najazdy codziennie co 2-3 dni i jakies urozmaicenie jest przynajmniej...
Elite Vegox
17-07-2011, 12:40
Dzisiaj nie bylo najazdu na rooka :(:(:(:(:( czemu??????????? XD, a tak bardziej do tematu nawiazujac to bardzo dobrze ze sa te najazdy codziennie co 2-3 dni i jakies urozmaicenie jest przynajmniej...
Bardzo dobrze ze sa te najazdy bo co jakis czas mozna sie oderwac od expa
Damianeq
17-07-2011, 18:19
Sa najazdy placz nie ma najazdow placz wam to niedogodzi
~Bocianex~
17-07-2011, 22:46
Dzisiaj tez nie bylo najazdow albo ja akurat nie bylem wtedy online : //
Chyba Discowi juz sie znudzilo
Dzisiaj tez nie bylo najazdow albo ja akurat nie bylem wtedy online : //
Chyba Discowi juz sie znudzilo
Chyba Discowi się spalił dysk w sobotę podczas najazdu \../ Nic mi się nie znudziło :) Najazdy jak były tak będą :]
John Cena
18-07-2011, 10:06
To zajebiście że chociarz Disc robi najazdy,bo jak nie było najazdów to marudziliście że nie było....
1st Plutek
18-07-2011, 15:52
Chyba Discowi się spalił dysk w sobotę podczas najazdu \../ Nic mi się nie znudziło :) Najazdy jak były tak będą :]
Ale kiedy Disc, ale kiedy:confused::confused:
Mi nie przeszkadzają te najazdy tylko mogłyby one być trochę dłuższe (kolo 1h)
Skywalker
22-07-2011, 23:22
Zobaczcie jaką miałem sytuacje GM mi wbił na expa jak bociłem na neo i co pisał. Bardzo dziwne...
Botowałem moim 266 RP na wyrmach.
Link:
http://www.przeklej.pl/plik/266-rp-jpg-002bn573t2mv
Czekam na komentarze.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.