View Full Version : Wymiana postac za postac
szyszolek
08-07-2011, 19:58
Moja dzisiejsza propozycja polega na dodania mozliwosci pisania o zamianie postaci za postac [+ ew. doplata] bez banowania za to.
Czemu tak uwazam? Otoz Precis/haat sa od legalnego wymieniania... a pisanie o wymianie konczy sie banem, dlaczego? Marnuja sie tylko [wiem
wiem ze maja i tak duzo zlecen ale zarobili by duzo wiecej na wymianach, a gracze byliby w pelni zadowoleni]
PROPOZYCJA DOTYCZY TYLKO I WYŁĄCZNIE WYMIANY POSTAĆ ZA POSTAĆ Z EWENTUALNĄ DOPŁATĄ! NIE POSTAĆ ZA KCC (stop allegro kidom)
Mozna by zrobic jakis channel dla wymian zeby nie bylo spamu na trade/gc
''wymienie 500 msa za jakiegos 400-600ek [doplace w razie potrzeby]'' - legalne
''kupie postac za kcc najlepiej 1-1,7k gadu xxxxxxx'' - ban
PS. w razie potrzeby santano moglby przydzielic nowe osoby do wymian.
@Precis - zasady pozostalyby takie same - bez zwracania niczego robisz na wlasne ryzyko a bez r keya nie ma wymiany.
@mateuszek - jak sie nauczysz czytac to wtedy komentuj... napisalem wyraznie ze jest mozliwosc zrobienia nowego channelu na wymiany...
NaPółEtatu.
08-07-2011, 20:04
jestem na nie, masz noob chary, intergaming.
Precision
08-07-2011, 20:09
Myślę iż nie jest to dobry pomysł. Administracji nie chcę się brać za to odpowiedzialności, aby Wam później oddawać postacie. Fakt że żaden z Nas, wymieniających nie oszukuję, ale z tego co zauważyłem często gubicie recovery-key czy maile. Nikt Wam tego nie będzie chciał później oddać, ekipa ma co robić, a nie zajmować się samymi postaciami. Dlatego jesteśmy My, jako mała pomoc. Wątpię aby coś takiego zostało przyjęte i wprowadzone do regulaminu.
Ps. Co do przydzielania osób - obecnie jest nas akurat, choć nie mówię że w najbliższym czasie ktoś do nas dojdzie. Mam na oku pewną osobę. Fakt że nie jestem w ekipie, ale Tygrys pozwolił mi zrobić rekrutację i wybrać kogoś, myślę że przy następnej osobie również da mi szanse bym wyłowił kogoś odpowiedniego na to stanowisko.
mateuszek
08-07-2011, 20:17
Już widzę ten piękny spam na Trade i innych kanałach : )
Jestem na Nie
Delorian17
08-07-2011, 20:22
Jestem na nie ;p
lepiej już zrobić nowy kanał i tam by każdy co chce itp;p
:D
jestem na nie, zupełnie bez sensu.
(stop allegro kidom)
Mistrz Sasori [867-910] - sprzedany
Elitarny ludek [1268-1300] - sprzedany
Szyszoleq [1-525] - sprzedany
Immortal sio [1012-...]
Fajnie.
#topic
Bezsens. Jestem na nie. Od tego masz Rynek Postaci na Intergaming.info.
<Magiczny>
08-07-2011, 21:00
Chyba nie wiesz, ze istnieje takie cos jak Intergaming, gdzie mozesz wystawic swoja postac :\
Jestem na NIE, bo jest to zbedne.
Nie, bylo by pelno ofert w depo i tak jest juz tego sporo a gdyby nie banowali to juz kompletny burdel by byl... Jest na intergamingu mozliwosc. :)
Wedlug mnie to jest bezsensu.
Na nie.
Domcio Old
08-07-2011, 21:20
na moje dorby pomysl ... po co sa ludzie do wymian jak napiszesz na trade ze chcesz wymienic postac to kurde ban :< jestem na tak
szyszolek
08-07-2011, 21:29
Fajnie.
#topic
Bezsens. Jestem na nie. Od tego masz Rynek Postaci na Intergaming.info.
tylko ze ta kase na sasoriego mialem z szyszoleq [+szyszolek + huhero + moja super stara postac pogroom] - nie jestem allegro kidem [nawet tam konta nie mam D:]
~Bocianex~
08-07-2011, 21:56
Na nie , kolejna bezsensowna propozycja , jak ktos napisal : "masz noob chary od tego"
Jestem na nie . Od czego masz intergaming powiedz..
Jestem na tak,poniewaz jezeli admin się wkurwi zdenerwuje to daje bana na IP,a ja nie mam zmiennego :D
Zaznaczyłem tak, ponieważ bany za ogłaszanie kupna/sprzedaży postaci, przy jednoczesnym przyzwoleniu na ich przeprowadzanie to hipokryzja..
Assassin Mateusz
08-07-2011, 22:34
Jestem na nie! Wydaje mi sie, ze to moze spowodowac tylko niepotrzebny spam. W przypadku nowego kanalu pewnie bylby tam syf wiekszy niz jest teraz na gc. Macie intergaming.info - To jest ogromne ulatwienie dla was.
Karpek II
08-07-2011, 22:40
Za duży spam by był na kanałach. =o Intergaming to już dośc popularna strona na APO, więc niech tam ludzie zamieszczają swoje oferty.
Lethornek
08-07-2011, 23:02
Raczej channel byłby lepszy, nie chcemy spamu na trade / gc.
Jest przecież na intergaming zakładka, ciężko Ci wejść ?
Co do twojej propozycji to za dużo spamu byłoby na Trade, ale zrobienie osobnego kanału "Wymiany" to dość dobry pomysł.
Tak jak i pare osob w temacie stwierdzilo "Masz Rynek na Intergamingu" mysle ze on wystarczy i niech tak pozostanie jak jest :)
Demon Rookman
09-07-2011, 00:09
Ja osobiście nie widzę sensu w kupowaniu postaci. Co innego w wymianie. Ale to już zmartwienie wymieniającego czy wymieni czy zostanie oszukany. Jestem na NIE
Nie, bo jak napisalo juz 10 os. + od tego jest intergaming. Wyobrazasz sobie spam jaki bedzie, gdy zostanie to "zalegalizowane" ? No wlasnie. Sam odpowiedz sobie na to pyt.
Francisco
09-07-2011, 11:56
Jestem na nie. Po to powstał dział na intergaming.info, żeby tam wsadzac swoje oferty. A jak ostatnio zauważyłem to mało ludzi tego używa, a mogliby się na to zdecydować i nie byłoby żadnego problemu.
John Cena
09-07-2011, 12:34
Jestem zdecydowanie na tak,ponieważ jeśli są już wymieniacze typu haat,precek,splaxor to czemu nie można by było ogłaszać offert bez bana
Everlast
09-07-2011, 13:23
Co do propozycji , nie ma sensu mieszać , Franeq umożliwil stronę intergaming do tego typu ofert , po za tym Wymiennicy nie robią wymian dla wlasnych zarobków tylko robią to po to żeby nie bylo oszust przy tego typu wymian na wlasną reke , a z naszej strony jesli chcemy im wynagrodzić poświęcony czas na wymianę należy im się jakieś wynagrodzenie z naszej strony w postaci kilku kcc , to na prawdę nie dużo , wcale nie muszą tego robić , a jednak mamy takie osoby , to wydaję mi się w 100% nam wystarczy.
#t. Nie.
Jestem na nie.
Masz Intergaming - powinno Ci wystarczyć.
Kimus The Master
10-07-2011, 07:54
Przecież jest intergameing..
Jestem na NIE
Arshavin
10-07-2011, 11:55
Za duzo spamu na trade , Jest intergaming? JEST
Pomysł do bani , jestem na nie
Zarexoholik?
10-07-2011, 20:40
Masz intergaming i jeszcze chcesz jakichś głupot? Szkoda czasu na takie głupoty.
Jestem na NIE.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.