Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Pojedynki Mapperów

Demon Rookman
09-07-2011, 00:19
Witam. Wpadłem na pomysł aby na naszym forum były organizowane pojedynki mapperów. Byłyby one dostępne dla każdego bez wyjątku - zarówno dla nowicjuszy jak i ekspertów. Taka rzecz nie byłaby zła moim zdanie bo mogłaby rozbudzić dział "Grafika" i kto wie może jakiś utalentowany mapper by został z niego wyłoniony. Oczywiście to nie ode mnie zależy. Co Wy o tym sądzicie ?

Azonka
09-07-2011, 00:59
Zdecydowanie na tak!

W tym dziale jest bardzo cicho.
Tak, tak, tak!

darkdevil
09-07-2011, 01:23
Moim zdaniem nie wypaliło by to..
Armia jest serwerem bardzo rozbudowanym pod każdym względem.
Nawet jak by chcieli mogli by znaleźć jaką chcą osobę do pomocy!
Więc nie ma to najmniejszego sensu jedyną rzeczą która by była dobra to zrobić konkurs jak kiedyś na Miasto Soran tylko tym razem inaczej.
Tylko mój pomysł by w tym momencie wyglądał tak:
Zostanie założony temat przez Tygrysa konkurs ten będzie polegał np:
-Każdy gracz który bierze udział w konkursie powinien stworzyć nowy wygląd wyspy Villa oczywiście jedną rzeczą którą by musieli skopiować to domki te które są na villi ponieważ są one wykupione a innych nie można by było zrobić ale to jest dłuższa zabawa...
Jak na razie Administracja jest zajęta prywatnym życiem mają wakacje a w wolnym czasie pracują nad nowym update serwera.
Więc tak jak by TEMAT do zamknięcia.
Pozdrawiam.:cool::cool:

Arczi
09-07-2011, 01:29
Fajny pomysl, ale juz sa ludzie, ktorzy pracuja nad mapa APO. Moim zdaniem moga zrobic cos w stylu tego co bylo z soranem. Zamiast tego moga dac jakis resp i dac szanse jakos go przerobic, albo powiekszyc nie wiem. Wygrany projekt moze byc wprowadzony na APO, jezeli przypadnie od Tygrysowi do gustu.

Okey
09-07-2011, 07:38
Oni ledwo wyrabiają z robieniem update, a wy jeszcze wymyślacie jakieś głupoty. ; o To nie dotyczy gry w żaden sposób, administracja nie ma obowiązku, a co ważniejsze ochoty oceniać map wszystkich użytkowników. Moderatorzy mają problemy z ogarnianiem wszystkich działów, tematów, tygrys ma pewnie swoją pracę. Zważywszy na to, że jednak Tygrys jest tu mapperem, to pewnie chcielibyście aby to on oceniał wasze prace, co kolidowałoby z resztą jego obowiązków. Użytkowników jest zbyt dużo aby oceniać pracę każdego. Jeżeli naprawdę zależy ci na ocenie Tygrysa, wyślij mu screeny na pw, to na pewno obejrzy ;o

Zbędne - nie.

KaZeK Banned v1.
09-07-2011, 09:07
Był 'Konkurs na nowe miasto Soran (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=84621)' który wymyśliłem oczywiście JA.

W przyszłości może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, może, Tygrys pomyśli nad przerobieniem np Sky? I znów wystartuje konkurs.

A Twoje 'mapper battle' jest bezsensu - kolejny temat do spiny. Także jestem na nie.

Arcano Druid
09-07-2011, 09:16
Wg mnie powinni dac do zrobienia jakies miasto/resp itc i ss'y z tego np wrzucac do dzialu Grafika -> Konkurs -> swoj temat ;o i najlepszy bylby wybierany w 1 oddzielnym temacie :o

jestem na TAK

Karpek II
09-07-2011, 10:38
Pomysł nie jest zły, ale wątpie, że ktoś z administracji chciałby się tym zająć.

Knight Lukas
09-07-2011, 11:23
Tak, jeżeli chodzi o wersje 8.42. Może ktoś utalentowany mógłby zostać mapperem? :D

Heaven
09-07-2011, 11:41
Jestem na tak, ale zrobić podział na 7.6 i 8.42 ;)

Zobaczymy, może przejdzie :)

Francisco
09-07-2011, 11:54
Nie, za dużo kłótni i płaczu byłoby w tych tematach.. Nie miałby kto tego pilnować. Nie wiem, czy znalazłaby się odpowiednia ilość chętnych do takich konkursów, a sprawdzanie dwóch kolesi to bezsens i strata czasu.. :/

John Cena
09-07-2011, 12:30
Zaznaczyłem tak ponieważ było to by fajne ,tak jak np budowało się miasto soran

Poiwo
10-07-2011, 12:55
Nie sądzę aby znów zrobili taki pojedynek aby znów ktoś sprzedał wszystkie skrypty hmm
jak już coś to pojedynek tutorów

Carmell
10-07-2011, 14:18
Pomysl super , jestem za , ale i tak wiem ze administracja nie wprowadzi takiego czegos :<

Adasik
10-07-2011, 16:18
Nie jest to dobry pomysł. Popieram Kazka, lepiej jakby ktoś znów ogłosił konkurs na przebudowę miasta typu sky i spośród wielu prac wybrać jedną.

Demon Rookman
10-07-2011, 23:50
Ludzie umiecie czytać ze zrozumieniem !!! CHODZI O WPROWADZENIE POJEDYNKU NIE W CELU WYŁONIENIA MAPPERA NA OTSA ALE W CELU ROZRYWKI I ZABICIA CZASU.

Dideek
11-07-2011, 09:39
Zajebisty pomysl :)
Jestem jak najbardziej na tak ;]

White Nygas
11-07-2011, 10:48
No jestem na tak, ale żeby to odbyło się na obydwóch serverach.

Zarexoholik?
11-07-2011, 12:24
NIE, bo jestem lizodupem Tygrysa i najbardziej podobają mi się jego mapy. : /

Deaven
11-07-2011, 18:24
Jestem za, lecz zrobić podział na 7.6 i 8.42.