Zaloguj się

View Full Version : 600 by Maniaczka

ZaBeCzKa
09-07-2011, 16:19
">http://i51.tinypic.com/9gkqc3.jpg (http://www.forum.toproste.pl/%3Ca%20href=)">

mateuszek
09-07-2011, 16:29
No Gz : )
ale nie musisz od razu wołać Gildi : >

Ogo.
09-07-2011, 16:35
ciekawe czy reszta twoich 20 letnich kolezanek gra w tibie na wakacjach : [

_down
nie powiem bo mi wpierdolisz : DD
nie gram

mateuszek
09-07-2011, 16:49
kim grasz ogonku? D:

Lethornek
09-07-2011, 16:59
Żaba ale Ty kox jesteś.

Ciasny Wiesiek
09-07-2011, 18:17
Oczywiście nie gz :) A te róże w Bp dla swoich pixelowych adoratorów ? huehuee

Grot
09-07-2011, 18:40
_up
Róże są od jej mężulka, dzięki któremu nie musi pracować i ma wszystko co chce Xd.

_t
Nie gratuluję PIĘKNA!

Mareczekk
09-07-2011, 20:48
_up
Róże są od jej mężulka, dzięki któremu nie musi pracować i ma wszystko co chce Xd.

Dokladnie krotko i na temat :)

@Ps. Duzo jeszcze bedziesz robic tematow z awansami? lepiej zrob sobie life swoich noobs postaci.
20 lat i grac w tibie gratez, lepiej szukaj pracy z sklepie zoologicznym ;))) skoro chcesz zostac kasjerka i lubisz zwierzaczki ropószko ;**

Fifiunia
09-07-2011, 21:40
Nie no Piękna ale ,,Maniaczysz " kurde powiem ci ... 600 lvl ... jaram się !
Widac, ze udało ci się go jakoś wbic .
Choc wspólnie z Finarfiną sprawiłyśmy, że długo nie logowałaś się na ta postac. No bo kto ma tyle kasy na sl'e ; /
No trudno .
Oczywiscie nie gzz bo czego tu gratulowac .
600 lvla ? ;DD
Zyczę ci redegacji ;] 1 lvl rlz !!

Pozdrawiam : Zjeb Gang .

KePuczasta
10-07-2011, 01:07
Nie gratuluję PIĘKNA!
Prosze nie rozp*ierdalaj mnie xDD

#Topic

No to "piekna"... (HAHAHHAAH)
Nie GZ życze hacka, lub kolejnej wyjeb*ki (oczywiscie opierdalaja cie
tylko twoi "koledzy") ;<

Powodzenia..! xDD

Everlast
10-07-2011, 03:24

_up a ty mnie ;q zbieraj jakoś dokladnie swoje zdanie , bedzie to sie zgrabnie czytać.

_#t. Gratz Żabciu , nie przejmuj sie negatywnymi komentarzami , zazdrość , leć do klapek ;d

TyruS aka Tyr'ek XD
10-07-2011, 03:32
@keczup czy jak Ci tam ;]
Troche beka z Ciebie... ;ppp
Albo mi sie wydaje, albo się powtarzasz i nie, żebym bronił tej supersłodkiej dwudziestolatki, ale mam wrażenie, że jestes głupsza od niej. To tyle, Siema.

@top
Ropucha, zostaniesz moją net love? MAM DUZY LWL. OFC GZZZZZ (podlizuje sie)

Ino ta róża którą ropuszka (XDDD) trzyma w rece jest ode mnie. Fakt faktem troche szkoda... róży.

??

@znowu Keczup
Bardzo tibijska z Ciebie dziewczyna.

musiałem edytować post'a ;***

???? XDDDDDDDDDd

~Bocianex~
10-07-2011, 03:54
HEHEHE NIE GZ hsaushaushau by sasha rookslayer

Raidenos
10-07-2011, 10:32
Gratz 600 lvl,teraz dajesz do 700 :P

Azielu$
10-07-2011, 11:24
http://i52.tinypic.com/1zl9nyd.jpg

Hehehehehhehe VauthBot 7.6

#topic
nie gz, życzę hacka, bana itp. ;p

Karpek II
10-07-2011, 11:28
zazdrość
Nom, na pewno każdy zazdrości 600 levela. x0

#
Nie gz [2328323] ;p;p;p;p

NaPółEtatu.
10-07-2011, 11:33

#Topic

No to "piekna"... (HAHAHHAAH)
Nie GZ życze hacka, lub kolejnej wyjeb*ki (oczywiscie opierdalaja cie
tylko twoi "koledzy") ;<

Powodzenia..! xDD

spójrz na swoje posty, koleżanko (:

//
nie znam Cie, ale idę za swoimi - nie gratuluję

KePuczasta
10-07-2011, 11:47
@keczup czy jak Ci tam ;]
Troche beka z Ciebie... ;ppp
Albo mi sie wydaje, albo się powtarzasz i nie, żebym bronił tej supersłodkiej dwudziestolatki, ale mam wrażenie, że jestes głupsza od niej. To tyle, Siema
Czasem, pozory mylą ale i tak mam wyjebane w to co ktoś o mnie mysli, bo fakt faktem ale nie znasz mnie, a wnioskowac po postach jaki ktos jest to prosze cie...pełen ogar plx ;<

spójrz na swoje posty, koleżanko (:
Nie przypominam sobie tego żebyś był moim Qlega ;< Widze swoje posty, i...?
Wiem, wiem nie lubisz mnie, ale mnie to totalnie nie interesuje...
(....) a zreszta, nie bede sie starala zeby bylo inaczej, bo wybacz mnie (na swoj temat) interesuje tylko zdanie osob ktore znaja mnie z rl i rozmawiali ze mna wiecej niż raz (?) ;<

Arcano Druid
10-07-2011, 12:03
HEHEHEH

#
Nie gz [2328324] ;p;p;p;p

Pospek^
10-07-2011, 14:17
Czasem, pozory mylą ale i tak mam wyjebane w to co ktoś o mnie mysli, bo fakt faktem ale nie znasz mnie, a wnioskowac po postach jaki ktos jest to prosze cie...pełen ogar plx ;<

Nie przypominam sobie tego żebyś był moim Qlega ;< Widze swoje posty, i...?
Wiem, wiem nie lubisz mnie, ale mnie to totalnie nie interesuje...
(....) a zreszta, nie bede sie starala zeby bylo inaczej, bo wybacz mnie (na swoj temat) interesuje tylko zdanie osob ktore znaja mnie z rl i rozmawiali ze mna wiecej niż raz (?) ;<

A ty znasz Żabcię? :O Kiedyś chyba widziałem twoje foto to starzy mysleli że się zaćpałem, tak się śmiałem ;[

#t

Gz (:

Finarfina
11-07-2011, 12:02
No oczywiście, że nie Gz bo czego ja mam CI gratulować... 600 lvl no! to dopiero awans! xdddd:eek:
Te róże wymiatają. Dostałaś je czy nie ma Ci kto dawać i sobie sama zbierasz? :D:p
Zastanawia mnie co miał na myśli Everlast pisząc "zazdrość".... czego ja bym miała tu zazdrościć ? :confused: 600 lvl'a ? A może tego, że ona jest taka wspaniała i piękna ? Niee chyba to nie to... to już nie wiem :rolleyes:

Go go wbicia Rs'a i na tej postaci Ropucho ;] :D:D:D

Dozuś
15-07-2011, 11:46
gz:cool: gogo klapeczki

Everlast
15-07-2011, 11:52
No oczywiście, że nie Gz bo czego ja mam CI gratulować... 600 lvl no! to dopiero awans! xdddd:eek:
Te róże wymiatają. Dostałaś je czy nie ma Ci kto dawać i sobie sama zbierasz? :D:p
Zastanawia mnie co miał na myśli Everlast pisząc "zazdrość".... czego ja bym miała tu zazdrościć ? :confused: 600 lvl'a ? A może tego, że ona jest taka wspaniała i piękna ? Niee chyba to nie to... to już nie wiem :rolleyes:

Go go wbicia Rs'a i na tej postaci Ropucho ;] :D:D:D

Może twoją mordeczke ocenimy ;)

sykula
15-07-2011, 11:58
@all
Od zawsze byliście dziwni, i byście się wszyscy pozabijali ;) Jeden po drugim! Brak wam zasad społecznych, bo lepiej opluć itp. a sami dla siebie szacunku chcecie;)

Szanowne draństwo! Drodzy szamani! Zawsze będziecie za murzynami!
Taka prawda.. Domagacie się prawa, wszystkiego.. A jak wiemy, każdy ma prawo robić, co mu się żywnie podoba! Dziewczyna gra, to niech gra ;) Ile razy z waszych ust padło "Ja tam się nie wtrącam nikomu w życie.." I co? Wielkie łajno!!! Uważacie się, że jesteście lepsi? Po co z butami w prywatne życie komuś wchodzicie? Jestem ciekawa, ile osób powiedziałoby w jej to w oczy co piszecie? Nie odpisujcie mi na ten post, bo gardze większością! Jestem tu 4 lata i na jednej ręce potrafiłabym policzyć kto tak na prawde jest tu Ok.

Z wyrazami szacunku,
Ja.

1st R. Boonek
15-07-2011, 14:41
Tak to ta, co zbiera róze w tibi bo na rl nikt jej dac nie chce !xd

#t nie gratuluje

Falk avar
16-07-2011, 00:24
Gratuluje.

Dementor
16-07-2011, 11:43
No oczywiście gratuluję... :) Lecisz do 1k :D