View Full Version : nowe domki - blok mieszkalny
gilbercio
11-07-2011, 21:25
1.Na waszym miejscu, poniewaz wszyscy wiemy ze na serwerze jest bardzo malo domkow, dlatego stworzyl bym cos w rodzaju kompleksu niewielkich mieszkanek gora 6-10 kratek. Wszystko zeby wygladalo jak znane w naszym kraju domy z wielkiej plyty urozmaicilo by to gre bo mieszkali by tam mniej sytuowani Gracze (tak ja w zyciu) a pozostale domki zostawilbym bym bez zmian.
2.Stworzylbym jakas nagrode dla gracza ktory zginal najmniej razy ze wszystkich 10 najaktywniejszych w ciagu 1 miesiaca.
3. PUNKT USUNIETY.
4. Stworzylbym jakies miasto/pustynie/bagna/ co kolwiek gdzie w czasie najazdow pojawialyby sie potwory z najnizszymi lvl'ami tak aby gracz z 50-80 lvl mogl je pokonac.
5. POPRAWIAM TO CO NAPISANE CHAOTYCZNIE:::
6. Stworzylbym bym wyspe na ktorej toczyla by sie walka miedzy graczami o bardzo cenny przedmiot ktory moze zdobyc jedynie gracz ktory jako pierwszy i jedyny dotrze do wiezy polozonej w srodku dzungli. W wiezy znajdowalby sie przedmiot ktory utrzymywalby swoje wlasciwosci jedynie przez pewien okreslony czas (do nastepnej walki na wyspie) nastepnie nowy przedmiot z zalodowanymi wlasciwosciami pojawialby sie w wiezy i czekal na nowego wlasciciela. Kazdy moglby dostac sie na wieze wyspe za uiszczeniem pewnej sumy SC. Wszystko otoczylbym murem na ktorym kazdy moglby zobaczyc walke. Do wiezy dostanie sie tylko ostatni zywy gracz.
Mam nadzieje ze tresc jest juz zrozumiala i przepraszam ale jest to moj pierwszy post i nic nie wiedzialem o zadnej sondzie. Moge ja teraz dodac??
//Caav
Sonda dodana.
Chyba tyle jak cos wymysle dodam w tym temacie
John Cena
11-07-2011, 21:31
Nic nie rozumie co napisałeś ale jestem na nie a gdzie sonda
Nawet nie przeczytałem całości, bo jest to napisane tak chaotycznie, że nie wiem o co chodzi. Nie ma sondy-temat do usunięcia.
@edit
Jest sonda, ale jestem przeciwko każdej twojej propozycji :(
...:::PLAGENZENHO:::....
11-07-2011, 21:33
A ja powiem tak.
Stworz wlasnego ots'a
Master Maniek
11-07-2011, 21:42
Nie mogę się wyznać z twojego chaosu?. NIE
1st R. Boonek
11-07-2011, 21:43
Pomysly ciekawe ... i w sumie bylbym za realizacja wiekszosci z tym ze nie lapie o co chodzi w ostatnim XD
#Brak sondy(?) xd
#a dobra lapie ten z wieza ... ale ***** to non sens bo walka nie bylaby uczciwa wzgledem mniejszych lvli ;d
gilbercio
11-07-2011, 21:44
A ja powiem tak.
Stworz wlasnego ots'a
Mialem wlasnego ots'a. Niestety jedyny moj kolega chcacy (kiedys) grac na moim serverze polubil APO i juz tak zostalo ze i ja tu gram od chyba 5 dni,
Zarexoholik?
12-07-2011, 12:38
AHA, tylko po co? Na serwerze jest masa domków. Wiesz, że domki są nie tylko w city?
Turok Rookslayer
12-07-2011, 12:51
Podpisuje się pod Zarexem.
Nie potrzeba wiecej domkow.
Jestem na nie.
Demon Rookman
12-07-2011, 13:03
Mialem wlasnego ots'a. Niestety jedyny moj kolega chcacy (kiedys) grac na moim serverze polubil APO i juz tak zostalo ze i ja tu gram od chyba 5 dni,
Ach teraz nie dziwię mu się że wybrał APO zamiast twojego servera. Weź chłopie ogarnij - mówisz że jesteś 5 dni na tym servie. Więc wprost mogę ci powiedzieć - gówno wiesz zarówno o Rooku jak i o Mainie. Chcesz wprowadzać jakieś rzeczy charakterystyczne dla jakiś noob otsów.
PS. Pisząc "stworzyłbym" mówisz tak jakby administratorzy byli idiotami i nie umieli mieć dobrego serva. Dosłownie "uczysz ojca dzieci robić"
Lethornek
12-07-2011, 13:39
Niestety nie podoba mi się nic z tego co napisałeś :l
Jak najbardziej jestem za wprowadzeniem punktu 3.
Po cholere to wszystko? Administracja ma lepsze rzeczy do robienia.
Ojeja..
Pomysly mi sie nie podobaja .. Jak dla mnie wszystko takie chaotyczne..
Nie podoba mi się żadna z twoich propozycji. Jestem na nie. Szkoda że nie ma w tej ankiecie opcji "żadna"
Wg. mnie pomysł jest ciekawy i jak najbardziej warty uwagi.
Byłbym za propozycją nr 1 , 6.
6 moim zdaniem trochę do edycji - takie miejsce mogłoby się przydać w czasie trwania eventów czy coś bardziej rozbudowane itp. , ale w dniach codziennych raczej nie.
Mogłoby być to pożyteczne, gdyby zostało wprowadzone w życie serwera.
Propozycja numer 6 najbardziej przypadła mi do gustu, tak na nią zagłosuję . :)
Hmm możesz mi to wytłumaczyć bo nie kumam? :confused:
Głosuję na NR 6 chociaż to też jest napisanie "nie po polsku"
Lepiej nie zrobią UP'a na 8.42 żeby wyrobili się do 2022 ;/
1,4,6 - jestem za wprowadzeniem tego,i jak zedytujesz 5 to jeszcze 5 przeczytam i sie zastanowie :)
Domkow jest sporo - nie. A co do tej areny : mozna zrobic cos takiego, ze jest arena na 16 miejsc. Wchodzi dajmy na to te 16 graczy, ktorych teleportuje do 8 aren. Przegrany odpada - zostaje 8 graczy. I tak dalej i tak dalej, az dojdzie do finalu. Max. czas walki to np. 2 min. Jezeli nikt nie padnie to odpada ten, ktory zadal mniej obrazen. Wygrany dostaje jakis tam item np. jakis ring, ktory doda expa x2 przez 2h, albo jakis klucz do respa, na ktory mozna wejsc tylko nim. Arena odbywala by sie np. 1-2x dziennie o konkretnej godzinie.
Karpek II
12-07-2011, 23:14
Propozycja 4 jedynie dobra, reszta gówno. A co do 6 to jest już arena w której dwójka graczy może walczyć ze sobą o pieniądze i to wystarczy.
John Dolmayan
13-07-2011, 10:29
Powinna byc jeszcze 1 ankieta, a mianowicie "zadnan z powyzej wymienionych propozycji".
Jestem za nr 1.
na serverze jest mało domków loLS jak na paccu nie idzie sprzedać domku bo nikt nie kupuje ; d każdy woli posiadać domek w city; d
więc jedynie można zrobić taki blok ale gdzieś w mieście na facc ;D
i najlepiej aby na dachu było jakieś npc albo nawet 3 wtedy by więcej osób
tamtędy chodziło ;-0 noi domek by był bardziej wartościowy ; )
jedynie I
Żadna z twoich propozycji mi się nie podoba. : o
Na nie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.