View Full Version : co si? dzieje z serwem 7.6 ?e jest off
Sir Shayza
11-07-2011, 21:52
już od ponad godziny serwer 7.6 pisze na stronie że jest off wie może ktoś co się dzieje??:(
<Magiczny>
11-07-2011, 21:53
Serva nie ma 1h i juz placzesz? Prawdopodobnie robia update.
Serva nie ma 1h i juz placzesz? Prawdopodobnie robia update.
Serv Upada I tyle pewnie resetują chary i każdy bd mieć 1 lvl xDD
Kimus The Master
11-07-2011, 21:59
Jak Serwer bedzie online pewnie ktos nas powiadomi jaki byl powód tak dlugiego restartu serwera
Sir Shayza
11-07-2011, 22:01
nie płacze jedynie się interesuję tym i chciałem wiedzieć hmm zobaczymy może i update
Możliwe że wystąpił jakiś crash? Może potrzebna jest interwencja nie Mortiis'a a serwerownii?
Wszystko zostanie zapewne wyjaśnione, a teraz idź spać bo już późna pora - rano wstaniesz i serwer powinien być online :)
~Bocianex~
11-07-2011, 22:07
Straszne -,- pewnie atak DDoS ale placzu nigdy za wiele : ))
Dzięki temu ożywił się serwer 8.42. Czyżby szło na rekord: 16/800 xD
John Cena
11-07-2011, 22:10
Pewnie udpade robią......................
JAKIE RANO? mam 40 ludzi na chacie, gotowych do expienia!, mam rowniez skrzynke wodki, server musi byc online!!11oneoneone
Demon Rookman
11-07-2011, 22:16
już od ponad godziny serwer 7.6 pisze na stronie że jest off wie może ktoś co się dzieje??:(
O matko biedactwo. Server offline od ponad godziny i katastrofa :(. Masz w ogóle własne życie ? Jak tak to czas się nim zająć.
Możliwe że wystąpił jakiś crash? Może potrzebna jest interwencja nie Mortiis'a a serwerownii?
Wszystko zostanie zapewne wyjaśnione, a teraz idź spać bo już późna pora - rano wstaniesz i serwer powinien być online :)
Gdyby byłby crash, nie działałby żaden serwer - Bez wyjątku ;)
Sir Shayza
11-07-2011, 22:21
mam własne życie i jedynie się pytam a co niektórzy już najeżdżają
Pewnie znowu auto restarter padł ;d przynajmniej się dzisiaj wyśpicie XD
.Voorlon.
11-07-2011, 22:39
może burza uszkodziła linie wyskoiego napiecia i nie ma pradu ? a mortiis chcac zarobic wykupil server bez awaryjnego zasilania i teraz masz serv off : )
realmadrid
11-07-2011, 22:40
Miejmy nadzieję że to update.
Tak na prawdę to myślę, że specjalnie wyłączyli żebym nie dobił dzisiaj 1200lvl ;p
Kurczę a myślałem że dziś zrobię Nockę ;)
Sir Shayza
11-07-2011, 22:51
a ja myślałem że zrobię dzisiaj klapy i jutro poexpie normalnie ale jutro będę się męczył z klapami tzn szukał ekipy lub kogoś kto wyczyści
My też tak myśleliśmy z Kutopem :D
@Edit
Sprostowanie :D Wódeczka jest i jest expienie :d
Rok szkolny juz za nami, a Ty dalej nie umiesz sie dobrze wyslowic.
#topic
Pewnie restartuja chary.
Pozegnaj sie ze swoja postacia.
Azielu$
Pewnie znowu auto restarter padł ;d przynajmniej się dzisiaj wyśpicie
Mam czas na gre wylacznie w nocy. Wchodze na pare minut miedzy 2/4 i wiesz co?
Ciagle Xixe/ jakis Brox/Zarexoholik/Edzio first online wiec jesli ktos ma sie wyspac to tylko wy okej?
Nie rozumiem jak mozesz pisac bajki o kims jesli sam to robisz przy swoich rl'ach ? ;x
Gdyby moj kolega gral w tibie byloby mi wstyd pisac cos takiego (wymyslac/klamac).
Prawda jest taka, ze po crashu raczej update nie zrobia ;x
Pewnie crash, Mortiisa nie ma. Bedzie jutro bo olewa OTS'a ( widac po GM'ach. Wybiera najgorszych z mozliwych Magik,Caav)
I napisze x 50 bo przypadkiem serv padl powinniscie sie cieszyc szybciej wbijecie lvla a w nocy tak spicie. Gra tylko byle jaki pajac bez szkoly.
Nie liczac mnie bo pracuje ;x
Palldino
11-07-2011, 23:24
No ale ile nowych nołnejmów weszło na forum :d
@top
serw działa można zamknąć i przeniesc do odpowiedniego działu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.