View Full Version : To byly czasy :D
http://kwejk.pl/obrazek/243043 Tyle mam do powiedzenia, Wam 10latkom !! Ktorzy nie zalapali sie w to co za obrazkach :]
1st R. Boonek
12-07-2011, 07:11
Czolgi na pegazusie to bylo cos < 3
tyle lat a ja dalej 2d ...XDDDDDD
Pamiętam ten moment gdy na dworze nikogo nie było bo leciał kolejny odcinek DB na RTL ;]
piękne czasy
John Dolmayan
12-07-2011, 09:10
Pamietam te czasy choc mam 15 lat, ten smak napoju frugo, gdy nie moglem sie doczekac kiedy brat ze szkoly przyjdzie i dragon balla bedziemy ogladac :D w czolgi sie gralo calymi godzinami. O pilkarzach juz nie wspomne :P
Przez DB to ja mialem koszmary xD ale zawsze sie gralo na pegazusie. I jeszcze ten smak chrupkow flips (ta?) czekoladowe mmm.... ;]
Patryk1551
12-07-2011, 09:29
o ***** czołgi i mario xd tyle czasu straciłem w granie w to
I dzięki że to podałes przypomniałem sobie o bajce biker mice a ta pod db co to bo coś nie kojarze
DBZ na minimaxie po pszczolce mai :D
pegasusy, zielone frugo
ftw
zapomnialbym, 1 koszulka z targowicy zidane :D
Kapitan Tsubasa <33!
Taaa , przez 2 odcinki pajacyki biegły do bramki ;D
Lolipops
12-07-2011, 11:01
Najlepsze był flipsy o smaku orzechów arachidowych.
A na rtlu oglądałem czy boisz się ciemności xd
!!sQaua!!
12-07-2011, 11:34
Oooo miałem kiedyś pegazusa, chyba sprzedałem koledze za 15zł...
Teraz gdybym gdzieś poszukał w piwnicy to mółbym znależć commodore 64
http://www.altsajderpoznan.zafriko.pl/pics/Commodore%2064.gif
Pamięta ktoś? :)
Nigdy nie przepadałem za Frugo...
DB - legenda...
Niuchacz
12-07-2011, 11:58
Pamiętam, jak jeszcze do przedszkola chodziłem, to zawsze rano przed wyjściem DB oglądałem, i te chipsy 'Chio" gdzie były karty DB ; ) pamiętne czasy
Krulowiec
12-07-2011, 12:06
Pamiętam, że z sąsiadem na pegazusie w Contre graliśmy, beka była.
Mario czy inne gry, coś co już nigdy nie wróci... :)
No to milo mi :D:D:D Teraz dawac reputki haha
Zarexoholik?
12-07-2011, 13:16
Ja bym dodał contrę. hehe
Ciasny Wiesiek
13-07-2011, 21:28
To były czasy a nie jak teraz Ojciec do syna " Pobawimy się w berka " na co dziecko " Na PS3 czy komputerze " żenada :)
swiety mikolaj
14-07-2011, 12:20
No ktoś wspomniał Czy Boisz sie Ciemnosci, serial był masakryczny, kochałem to oglądac.Xd
Frugo dobre było, I jeszcze jedna rzecz,
Kolekcjonowaliście tak jak ja za małolata, Wolly Odkrywa Świat(czy jakos tak)
Kaczory Donaldy itd?xd
~Bocianex~
16-07-2011, 18:37
No ktoś wspomniał Czy Boisz sie Ciemnosci, serial był masakryczny, kochałem to oglądac.Xd
Kaczory Donaldy itd?xd
Ja w sumie mam cala piwnice zawalona kaczorami donaldami,micky mouse i gigantami
z buta znuw curly
17-07-2011, 00:03
jak wracalem do domu to nawet w ubraniu calym siadalem do tv i na rtl ***** dragon ball mmmmmmmmmm
No, to kiedyś było coś na pegazusie. xD!
Jednej planszy nie przeszedłem.
Wszystko z tego pamiętam. Na podwórku od 8 rano do 22 za małolata. Ciesze się, że tak spędziłem dzieciństwo, bo jak teraz patrze na tych 10 latków to wiem, że mają czego żałować : D
Kaczory Donaldy itd?xd
Ja kolekcjonowałem ;) Wolly odkrywa świat był fajny xD Kaczory w sumie tylko dla prezentu xD
DB ooo , CONTRA , ogólnie PEGAZUS to było coś
HAIL PEGAZUS
Ja również za Frugo nie przepadałem. Bardziej taką orenżadę kupowaliśmy z kolegami.
http://i51.tinypic.com/avpzjs.jpg
Moje ulubione gry z tamtych czasów to chicken invaders, Ken, Dyna, Mario, Zagadki lwa leona xD
Dragon bala nie oglądałem ale Pokemony i Yu-Gi-Oh.
No i jak ktoś wspomniał, całe dnie grało się w piłkę nożną, albo ogólnie na dworze.
Szulcyk Aka Esine
18-07-2011, 14:24
Ja tam pamiętam jak kolega złamał sobie ręke na trzepaku widać kość było a ja leżałem na ziemi i sie z niego śmiałem, naprawde piękne czasy. :D
Albo zabawa pegazusem brata kiedy nie wiedziałem jak grać w mario, to było coś ^^
pamiętam jak z przedszkola wracalem i sie pytałem taty za ile dragon ball i z nim ogladalem, oczywiscie na pegazusie tez ladnie maniaczylem :D
***** przeglądam ten temat któryś raz z kolei i jak patrze na to zdjęcie to aż mi się łza w oku kręci
Chyba z nudów jutro oglądnę jakiś odcinek DB
Zawsze od rana do wieczora na dworze, grając w piłkę kończąc na chowanym, hehe.
Teraz nikogo na podwórku nie widzę. ;d
Taak, to były czasy. Motomyszy z Marsa, DB, Rycerze Zodiaku. Na pegazusie czołgi, contra, kaczki. To już nie powróci. Strach pomyśleć co będzie za 10 lat.
^Gpiotras~
19-07-2011, 15:40
Kurcze "Giganty" Gdzieś jeszcze mam na strychu ; p.
Pamiętam jeszcze jak miałem Amige odpalałem jakąś gre i trzeba było zmieniać dyskietki ;d.
Kiedyś sie wychodziło do kumpli pograć w piłke, chowanego. A teraz? To tylko "Chodź na browara"...
Again q.q
19-07-2011, 18:40
Kurcze "Giganty" Gdzieś jeszcze mam na strychu ; p.
Pamiętam jeszcze jak miałem Amige odpalałem jakąś gre i trzeba było zmieniać dyskietki ;d.
Kiedyś sie wychodziło do kumpli pograć w piłke, chowanego. A teraz? To tylko "Chodź na browara"...
Racja, kiedyś napierdalałem z rańca w gry telewizyjne potem to tylko podwórko xd zabawy w chowanego (na wiosce, w zbożu) w ganianego ;D Po prostu nie było takiego czegoś jak nuda :D Potem to już umarło :/ Jak napisał Hollow aka. Pusty łezka się w oku kręci :(
IljaWaleriewiczKowalchuk
20-07-2011, 12:25
Ja pamiętam zbieranie z czipsów pokemonów i różnych gówien granie o to, tak samo 24h na podwórku ;)
Podbijam.
#Topic
Heh,a Tabaluga to był dopiero gwiazdor. :D
Oto tabaluga dzienlny tabaluga huc i wiatr
cała noc z brejdakiem grając w kontre, pamiętam spaliliśmy wtedy pegazusa sąsiada XD kiedyś za kare musiałem siedzieć w domu, teraz dzieciaki za kare muszą z niego wychodzić
Pamiętam jak przed szkołą wstawałem żeby oglądać powtórkę DBZ, który leciał dzień wcześniej XD! Do tego te całe zbieranie kart DBZ z chipsów Chio... :D Miałem też dyskietkę DBZ na pegazusa, to było coś!
Karpek II
21-07-2011, 13:37
Do tej pory mam jeszcze w ch*j dyskietek do pegazusa - zachowałem sobie na pamiątke. xd
Oto tabaluga dzienlny tabaluga huc i wiatr
No chyba nie.
Dziwi mnie fakt, ze polowa z was pamieta czasy, w ktorych nigdy nie zyla.
A co do tematu - to co bylo nie wroci, a szkoda (:
Octavious
22-07-2011, 22:21
Pamiętam ten moment gdy na dworze nikogo nie było bo leciał kolejny odcinek DB na RTL ;]
piękne czasy
teraz jest odwrotnie jak restart serwa!!
Xienus o.O
23-07-2011, 07:55
Ja również za Frugo nie przepadałem. Bardziej taką orenżadę kupowaliśmy z kolegami.
http://i51.tinypic.com/avpzjs.jpg
Moje ulubione gry z tamtych czasów to chicken invaders, Ken, Dyna, Mario, Zagadki lwa leona xD
Dragon bala nie oglądałem ale Pokemony i Yu-Gi-Oh.
No i jak ktoś wspomniał, całe dnie grało się w piłkę nożną, albo ogólnie na dworze.
jak frugo bylo w sklepach to ty miałeś 3 latka?? ehh człowieku to nie twoje czasy bo masz 14 lat ;/
@top
mam wszystkie Serie i filmy kinowe Dragon Ball na kompie ;D
Frugo jest w sklepach ale nie smakuje jak dawniej
Tanksy, mario, czasami sie do tego wraca ;d
ale piłkarze da teraz lepsi ;d
a tak naprawdę każdy z as nie tęskni za tymi bajkami,grami,napojami tylko za wczesnym dzieciństwem ;D
gdy wszystko było takie proste...
Mikiel Gorące Wersy Płoną
23-07-2011, 10:32
No ostatnio kupiłęm sobie wszystkie smaki frugo, zielony najlepszy muszę stwierdzić. DB klasyka, pamietam jak zawsze biegłem do domu ze swietlicy by oglądać. Elko
Emiluwa .
30-07-2011, 19:26
Czolgi na pegazusie to bylo cos < 3
ten smak napoju frugo
no i codzienne granie w piłkę za domem na czarnej ziemi <3
tez kiedys pilem frugo i... nie rozumiem waszej ekscytacji
soczek jak soczek jedyne co w tym fajnego to kapsel
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.