View Full Version : Rosire - Nowy Tutor
Maciejas
12-07-2011, 13:07
Witamy :P
Miejmy nadzieje że się sprawdzisz i sie ujawnisz kim jesteś ?:P (scoop?:D
Palldino
12-07-2011, 13:25
no a dzieki komu to wiesz?? ofc ze od Palldina ;d
Cześć :)
Ujawnisz ... Hmm, wiesz co to pozostawię dla siebie, nie widzę potrzeby informowania o poprzednich postaciach / kontach forum :)
Za 'wsparcie' dziękuję.
Mam nadzieję, że współpraca będzie trwała, bezproblemowa i owocna :)
Elite Filutek
12-07-2011, 13:31
Cześć :)
Ujawnisz ... Hmm, wiesz co to pozostawię dla siebie.
Za 'wsparcie' dziękuję.
Mam nadzieję, że współpraca będzie trwała, bezproblemowa i owocna :)
Teraz normalnie co ty pierdoli** . Nikt nic o tobie nie wie a ty mówisz że zostawisz to dla siebie ta ?? BEKA .
@ Edit a kogo to kur** obchodzi jakie miałeś konta na forum i nicki , byś sie przedstawił chociaż -.^
Mam nadzieje że dobrze sie bd spisywał.
Niuchacz
12-07-2011, 13:33
No jasne, pozostaw dla siebie, pewnie spoko beka na stopro !
Nom, róbcie takich tematów więcej - myślę że warny pozbieracie.
Dziwi mnie tylko, że tak robicie te tematy "Moon Red Cleaner?", "Precision - nowy tutor", "Rosire - Nowy tutor" - bez komentarza, naprawdę.
Zazdrościcie że ktoś dostał tutora, czy jak to mam odbierać?
Będzie chciał, to napisze coś o sobie SAM, nie pod Waszą presją. Jest od tego specjalny dział na forum.
Jaki będzie, to zobaczymy. Jak Santano dołączył do Ekipy, nikt tematów nie robił i też pierwszy raz wszyscy ten nick widzieli... bez jaj - wyluzujcie.
@White Nygas
Nie, ja rozumiem że można tam jeden zrobić temat na jakiś czas... ale no bez jaj. Kto nie dojdzie teraz, to i tak temat jest. Po ch*j to komu za przeproszeniem?
Nie możecie tego pojąć, że jak on się ujawni, to za pewne straci pozycję?
Literówek będziecie się czepiać? Nikt się nie domyślił o co chodzi?
John Cena
12-07-2011, 13:50
Po co kolejny tutor jak jest juz precisionek bardziej znany
Pewnie To Sherlock Bo On co chwile powraca i zaś ma tutora xDD
Kim jestes Rosire ? :) Nic mi to nie mowi..
Mimi wszystko Siema .
$keptikz
12-07-2011, 14:02
Scoop dostalby GM'a. Pewnie ktos z wymian.
Dowiemy sie od kogo/kim jest jak dostanie ST i zacznie banowac ;x
Mam nadzieje, ze nie bedzie latal za swoja ekipa jak wiecie ktoo.
Czyli 2 nowych Caav moze odejsc bo jest zbedny ;x
Knight Lukas
12-07-2011, 14:02
Nie wiem po co ten temat :| gdyby się chciał przywitać zrobiłby temat w tym dziale (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=53).
Nie ujawnia się dlatego, że w ten sposób będzie oceniany przez większość normalnie.. Pomyślcie co byłoby jakbyście się dowiedzieli, że to jest np. Zarex albo Deads... Jedni będą na tego najeżdżać a inni na drugiego, a niewielu oceni ich obiektywnie... Tak przynajmniej nie wiemy i jest dobrze :)
Azbest on de tour
12-07-2011, 14:03
Miasto: Trójmiasto
TA, A JA NA SERIO MAM 9 LAT
Nie ujawnia się dlatego, że w ten sposób będzie oceniany przez większość normalnie..
nie ujawnia się bo jest tchórzem (tak jak i reszta)
White Nygas
12-07-2011, 14:03
Nom, róbcie takich tematów więcej - myślę że warny pozbieracie.
Dziwi mnie tylko, że tak robicie te tematy "Moon Red Cleaner?", "Precision - nowy tutor", "Rosire - Nowy tutor" - bez komentarza, naprawdę.
Zazdrościcie że ktoś dostał tutora, czy jak to mam odbierać?
Będzie chciał, to napisze coś o sobie SAM, nie pod Waszą presją. Jest od tego specjalny dział na forum.
Jaki będzie, to zobaczymy. Jak Santano dołączył do Ekipy, nikt tematów nie robił i też pierwszy raz wszyscy ten nick widzieli... bez jaj - wyluzujcie.
Ej masz coś, że zrobiłem temat Moon red Kliner ???
Dawaj na dwór pokaże ci tibijskie majtaj jak chcesz. (Joke XD)
Jak go wybrali to znaczy, że mu ufają proste.
Edit:
Siema Albert.
Pewnie To Sherlock Bo On co chwile powraca i zaś ma tutora xDD
A jednak nie Sherlock, nie zgadniecie . . .
Miasto: Trójmiasto
Mieszkam w Elblągu, pracuję Nowy Dwór Gdański, pochodzę z Gdyni. Zresztą . . . Nie jest istotne gdzie ja mieszkam i czym się zajmuję. Na APO pełnię obowiązki tutora - to wystarczy :)
Tchórz ? - A jednak nie, nie chcę się ujawniać kim jestem i nie jest to moim obowiązkiem.
Lepiej jeżeli jest to niewiadome i tak mam nadzieję też pozostanie. :)
W przyszłości być może więcej się dowiecie sami . . . Wszystko ma swój czas.
Azbest on de tour
12-07-2011, 14:09
Tchórz ? - A jednak nie, nie chcę się ujawniać kim jestem i nie jest to moim obowiązkiem.
nie zmieniaj tematu
adrian0093
12-07-2011, 14:17
A jednak nie Sherlock, nie zgadniecie . . .
Mieszkam w Elblągu, pracuję Nowy Dwór Gdański, pochodzę z Gdyni. Mieszkanie też mam w Sopocie, wynajmuje je. :)
Lepiej jeżeli jest to niewiadome i tak mam nadzieję też pozostanie. :)
W przyszłości być może więcej się dowiecie sami . . . Wszystko ma swój czas.
Sądząc po twoich wypowiedziach nie masz więcej niż 15 lat, a jeżeli się myle to nawet się nie przyznawaj bo wstyd.
Ten tutor to zapewne Precisonek, jak wczoraj na invisible podleciał do mnie to już myślałem, że to jakaś pierodlona kpina. Apo upadło, a jeszcze chwila i tutorem będzie kosa, elo.
Do mnnie w ogole nie dociera jak moze ktos kto zostaje tutem robic sobie nowe konto?? Widac nie byl taki "super" jako normalny user bo by nie musial robic nowego konta i ukrywac tego kim jest...
Witaj nowy tutorze, mam nadzieje, ze bd sie dobrze spisywal itd.itd..
No siema, zobaczymy kiedy bedzie awans na S TUTA
Beka z typa.. Skóóp?
Za duzo was 'nowych'
Ma znajomosci - dostal pozycje. Tak jest w polowie przypadkow i nikt mi nie wmowi, ze jest inaczej. Zakladajac oczywiscie, ze nie jestes kims kto wczesniej odchodzil z teamu APO.
Powodzenia.
#Arczi
Nie trzeba mieć żadnych znajomości by dostać się do ekipy.
#Topic
Również gratuluję pozycji, myślę że będzie się nam dobrze współpracowało. :D
Latwiej o posade, gdy sie kogos zna. To chyba nie od dzis wiadomo.
Precision
12-07-2011, 14:48
#Arczi
Nie trzeba mieć żadnych znajomości by dostać się do ekipy.
#Topic
Również gratuluję pozycji, myślę że będzie się nam dobrze współpracowało. :D
Z Gdańska jesteś, to mam blisko do Ciebie, jakieś 150 km. Jak coś możemy iść na jakieś piwko, o ile jesteś pełnoletni. Chyba mogę się domyślić kim jesteś.
Pozdrawiam.
@edit.
No i kolejny :) Widzę, że z Torunia, to też mam blisko. Stary znasz jakieś ciekawe knajpy w Twoim mieście ;d?
Emzeto ^.^
12-07-2011, 15:02
Tera pelno new tutow ; o taki Precisionek porobil wymiany nie caly rok i juz tut ; o to ja tez zaczne robic wymiany i po jakims czasie bede mial tuta xDD (nie no JOKE) :P
Demonizas
12-07-2011, 15:06
Tibijczycy, zejdźcie z niego .... po wypowiedziach widać, że nie więcej niż 15? on ma mądrzejsze wypowiedzi od Twoich, nie chce się przyznać kto to? ma prawo...
Mam tylko jedno pytanie.
Dlaczego ten temat jest w dziale opinie & krytyka, bo nie rozumiem?
Co do nowego tutora to go nie znam i mam nadzieje, ze bedzie wykonywal swoje obowiazki najlepiej jak moze.
Lagga v3
12-07-2011, 15:24
Nie możecie tego pojąć, że jak on się ujawni, bo za pewne straci pozycję?
ale przeczytaj jeszcze raz to co napisałeś ;[
@top
Kolejny nołnejm.
albo week albo rosire = scoop
Mi tam nie zależy, ważne, że jest ich więcej i więcej banów dostaniecie. ;)
Dziwi mnie, że ten temat jest w dziale Opinie & Krytyka ;)
Hmm... Gratulację? Może akurat będziesz tak "fajny" Tygrys, który jak dla mnie jest tylko normalny z "nich" wszystkich ;)
* I tak nie gram już "tu" bo to co się tu dzieję to jakaś paranoja...
Szczególne pozdrowienia dla Disc'a i Caav'a * Więc to co będziesz robił mało mnie to obchodzi :o
Octavious
12-07-2011, 16:11
kolejny bogaty hahahhahahahhahaha
BEKA NA CHUJA
Powiem, że do niektórych postów brak słów.
Nowy tutor - dobrze, przynajmniej będzie trochę więcej porządku i nie rozumiem dlaczego padają odpowiedzi takie jak " Scoop powraca", "Sherlock". Może się okazać, że jest to wasz kolega z gry, a więcej szczegółów o nim dowiecie się jak powiedział - w swoim czasie. No cóż, miejmy nadzieję, że dobrze będziesz pełnił swoją rolę, powodzenia i pozdrawiam ;)
No ej zostawcie go, może lubi styl pisania urzędniczy i wcale nie musi się ujawniać. Byleby dobrze mong pracował : D
Witamy nowego tutorka. (:
ale kim jesteś Hmm...??:confused:
Chodzi o to, ze od czasu konkursu na tutorow przyjmowani sa tylko ich znajomi.
Caav/Magik/Sherlock i nikt wiecej nie ma glosu ;x
Kogo poleci GM ten dostaje pozycje nie ważne, ze nie ogarnia/nie umie pisac lub nic nie wie.
Powiedzcie mi szczerze nie lepiej jest wybrac kogos mniej znanego ktory cos umie, zrobi mapy, pomoze Tygrysowi a nie takich ktorzy stoja pod depo calymi dniami? Czy ktorys z nich umie cos poza banowaniem? NIC!
Nie prawda, ze sa tylko od pilnowania gdyby chcieli to by pomogli lecz na APO pozycja ogranicza sie do zarabiania kasy/pomagania koledze ;x
Jak napisal Tygrys
Woli wybrac kogos kogo zna (Splaxor, Sherl) zeby nie uczyc/pokazywac jak zaczac.
#Crayon
Nazywasz to praca? Nie dosc, ze gra innym kontem to jeszcze moze zbanowac ;x Tak jest w przypadku GMow na APO. A, ze czasem zbanuje kogos kogo nie lubi to przyjemnosc;x
Ludzie mniej znani beda wykonywać prace inaczej od znanych? Raczej nie a nawet lepiej bo bez latania za znajomymi.
Pracować będę się starał najlepiej jak mogę.
Dogodzić nie wszystkim się uda.
Niektórzy próbują wyłudzić Itemy, inni proszą o LvL.
Jeżeli im się tego nie da ich zachowanie jest jakie jest :D
Do niektórych . . .
Tutora nie kupiłem !! :)
Wyżej użytkownik napisał o wybieraniu na stanowiska znajomych.
Nie, nie jest też tak, że do ekipy armii dołączają wyłącznie kumple, którzy poza banowaniem nic nie potrafią robić.
Ja akurat znajomości nie mam żadnych, starałem się od dłuuższego czasu i mam przyjemność pełnić dane stanowisko.
Poza banowaniem kilka przydatnych rzeczy również zrobić potrafię, jak zapewne każdy, ale to nie wyjdzie po 1-5 dniach.
Na wszystko potrzeba czasu.
Dajcie pierw do pozycji przywyknąć, poznać lepiej resztę zespołu ! :)
KaZeK Banned v1.
12-07-2011, 16:31
Caav/Magik/Sherlock i nikt wiecej nie ma glosu ;x
Według Ciebie Santano to pies? Mortiis? Tygrys? Maciek? Przede wszystkim to ADMINISTRACJA ma decydujący głos kto dostanie a nie wyleci na zbity pysk
Kogo poleci GM ten dostaje pozycje nie ważne, ze nie ogarnia/nie umie pisac lub nic nie wie.
No tak, myślisz że jakby Mc Maciek napisał do Mortiisa 'Dajcie Kazkowi GM on super wyjebisty ziom, ma mieć i chuj!' dałby od razu? Sprawdzane są jego bany/posty(?) i cała przeszłość danego delikwenta.
Poza tym, wszyscy GMowie muszą się zgodzić ;p
Do niektórych . . .
Tutora nie kupiłem !! :)
LOL?! Z tego co gracze piszą to WSZYSTKO na apo dostaje się za złotówki :[
#t
Gratulacje i powodzenia, obyś nie za szybko stracił nerwy ;p
No ej zostawcie go, może lubi styl pisania urzędniczy i wcale nie musi się ujawniać. Byleby dobrze mong pracował : D
Aha. Sherlock witamy ponownie.
Widze rosire ze grasz w LoLa wiec jestes spoko :)
Kimus The Master
12-07-2011, 17:43
Zazdrość ludzka nie zna granic!! Tyle w tym temacie!!
Aha. Sherlock witamy ponownie.
Wbrew pozorom, którzy nijakie snują nie, nie jestem Sherlock.
Wiele osób może myśleć co chce i na jaki chce temat.
Najlepiej będzie jak będę po prostu wypełniał moje obowiązki najlepiej jak potrafię, a ludzie nie będą tacy podejrzliwi :)
Temat chyba gotowy do zamknięcia jest.
Jeżeli w przyszłości uznam, że powinniście dowiedzieć się o mnie więcej sam napiszę. :)
Najlepiej będzie jak będę po prostu wypełniał moje obowiązki najlepiej jak potrafię, a ludzie nie będą tacy podejrzliwi :)
Temat chyba gotowy do zamknięcia jest.
Jeżeli w przyszłości uznam, że powinniście dowiedzieć się o mnie więcej sam napiszę. :)
Ale jesteś fajny - powodzenia.
<Magiczny>
12-07-2011, 18:54
Po co wam wiedziec kto to jest? Wazne zeby wykonywal swoja prace najlepiej jak moze :>
Ciesze sie, ze mamy kolejnego tutora.
Pozdrawiam
Spójrzcie na avatar, to z pewnością ktoś, kto chociaż raz wypowiedział się w naszym forumkowym temacie o League of Legends :p
Btw. Rosire, grasz na US/EU?
Grałem i tu i tu.
Potem trochę LOL'a odstawiłem na dalszy plan i myślę, że w obecnej chwili tak pozostanie.
Teraz postaram się skupić na mojej pracy oraz wypełnianiu obowiązków tutora najlepiej jak będę potrafił :)
Być może do LOL'a wrócę niedługo / w przyszłości ! :) :cool:
Najlepiej będzie jak będę po prostu wypełniał moje obowiązki najlepiej jak potrafię
Pracować będę się starał najlepiej jak mogę
Teraz postaram się skupić na mojej pracy oraz wypełnianiu obowiązków tutora
Powtarzasz się.
Powodzenia.
#t
Za jakiś czas będzie więcej tutorów, niż graczy.
Karpek II
12-07-2011, 23:03
o,o Tutor z mojego miasta, siema.
#
Powodzenia. :)
Zarexoholik?
12-07-2011, 23:39
Elbląg? To Viki. Siema!
=^ bo to może ty ?
aha
a tak a pro po to apo już updało zamiast robić coś aby grało więcej osób to oni
robią aby coraz więcej odchodziło bo napewno im więcej gmów / tutorów = więcej banów = więcej ludzi odchodzi = tracą chęci jak mają bana ; d
widać jak im zależy na tym serverze hahah może tylko Santano coś zależy bo tylko on coś robI KONIEC KROPKA apo już upadło i sypie się do końca
oni są tępi i głupi nic nie robiąc psują system i tyle gracze się cieszą że update nie odchodzą ale nowi nie przychodzą heheh nawet już na allegro nikt kasy nie kupuje dawniej 1k lvl za 2tys zl poszedl a teraz xixe za 800zl pozdro xD
no jak jeszcze ktoś dostanie bana na 1 mies traci chęć a potem już nie gra heh
nie umiecie zrobić reklamy?
radze wam ją zrobić jak chcecie ludzi na serverze ;))
Jezeli ta osoba bedzie chciala sie Wam przedstawic to na pewno to zrobi :)
Dajcie mu szanse sie wykazac a nie go od razu krytykujecie :(
darkdevil
13-07-2011, 04:27
Co do nowego Tutora.. Po co sie 'tego pana' pytacie kim on jest? Albo jakies pierdoly... Nie jest wam to potrzebne do informacji poniewaz osoba ta znana bedzie tylko przez administracje ' Wy gracze nie powinniscie robic z tego dymu' wiec jak kazdemu nowemu piszemy.. ? ( Powodzenia w wykonywaniu pracy xD ). Powodzenia.
>>Kluczko<<
13-07-2011, 07:14
Nie wiem po co ten temat :| gdyby się chciał przywitać zrobiłby temat w tym dziale (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=53).
Nie ujawnia się dlatego, że w ten sposób będzie oceniany przez większość normalnie.. Pomyślcie co byłoby jakbyście się dowiedzieli, że to jest np. Zarex albo Deads... Jedni będą na tego najeżdżać a inni na drugiego, a niewielu oceni ich obiektywnie... Tak przynajmniej nie wiemy i jest dobrze :)
Nie pier***. Typek wyszedł na muła.
@topic
Siema! Miło, że poświęcasz swój czas dla dobra serva, GL
Guzik mnie obchodzi kim jesteś. Na jakim serwie lola grasz? Bo można by meczyk zagrać :D
Co raz więcej tych tutorów. W sumie to dobrze, może wreszcie serwer będzie bez botów :D
Grałem na US/EU.
Teraz mam przerwę, na razie tak pozostanie, ale w niedalekiej przyszłości być może spotkamy się na LOL'u :)
John Dolmayan
13-07-2011, 10:41
Dobrze, ze jest nowa ekipa, zawsze "nowi" sa bardziej aktywni od tych "starych wyjadaczy".
Elbląg? To Viki. Siema!
jak to been ; O
nie no pewnie kwas albo wacek ;D
Spoko koleś, można z nim normalnie pogadać ;]
11:42 Rosire: ee wy lvl sami wbiajlisice czy jak?
Oj Deads, Deads :)
Napisałem nie tu gdzie chciałem, przez przypadek zamiast na Default poleciało gdzie indziej, a Ty sensacje robisz jakbyś koniec świata zobaczył ;]
No ale cóż, niektórzy są jacy są i ich trzeba też 'szanować' :)
G_R_U_L_I_X
13-07-2011, 12:39
Jest to osoba, która gra na 100% w lola. Na bank coś pisała w tym temacie (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=65557&page=28) .
adrian0093
13-07-2011, 13:01
Oj Deads, Deads :)
Napisałem nie tu gdzie chciałem, przez przypadek zamiast na Default poleciało gdzie indziej, a Ty sensacje robisz jakbyś koniec świata zobaczył ;]
No ale cóż, niektórzy są jacy są i ich trzeba też 'szanować' :)
Nic do Ciebie [jak narazie] nie mam, ale jedna uwaga.. Mianowicie - czy mógł byś po prostu olać posty typu 'Tak, tak to sherlock!' ; 'To musi być koleś z tego tematu!' ; 'To Viki!' ; 'To Been' oraz pokroju deads'a, których nawet jest mi szkoda przepisywać. Dlaczego? Olej marne prowokacje, nabijasz posty w tym temacie tłumacząc się jakbyś kogoś zabił, a chyba tak nie jest. Teraz każdy Cie hejtuje, a jak przyjdzie co do czego to wyliżą Ci dżem z dupy i zrobisz się stronniczy. Ignoruj i lepiej na tym wyjdziesz...
Prosił bym o zamknięcie tego tematu, ponieważ jak widać [T] Rosire i tak nie ma zamiaru się przedstawić, a dyskusje tego typu gracze mogą prowadzić na pw.
-.-
Niech to jest kto chce, nic wam do tego. Ważne aby wykonywał dobrze swą robotę.
Patryk1551
13-07-2011, 13:31
Oj Deads, Deads
Napisałem nie tu gdzie chciałem, przez
przypadek zamiast na Default poleciało gdzie
indziej, a Ty sensacje robisz jakbyś koniec świata
zobaczył ;]
No ale cóż, niektórzy są jacy są i ich trzeba też
'szanować'
w sumie jego nie musisz
#top
no hi
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.