View Full Version : prosze o porade se czy samsung?
Tak jak w temacie, prosze aby ktos mi przetarl szlak prowadzacy mnie do zakupu jednego ztych dwoch modeli.
http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1812
czy?
http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1720
prosilbym o racjonalne wytlumaczenie jesli macie jakies sugestie.
Osobiscie brałbym SE, mam pełne zaufanie do tych telefonów, są bardzo wytrzymałe i w pełni funkcjonalne. (zalezy od modelu) a twój spełnia wymagania, także - bierz! ;)
Również polecam SE, do tego co Arcuś napisał jest to również walkman, jeżeli cenisz sobie muzykę :)
Oczywiscie SE.
Mialem to i to i bez problemow moge wskazac, ze lepszy jest SE.
Sony Ericsson, nie wiadomo co to za Szajsung jest. Po pewnym czasie może Ci się ten slider zepsuć, ale od czego się ma gwarancje, co nie?
Sam się obiema bawiłem. I wybrał bym SE gdyż ten samsung jest popierdolony :E
John Dolmayan
14-07-2011, 07:37
Polecam telefon se, w ogole telefony se sa bardzo wytrzymale i funkcjonalne, nie sa drogie. Samsungi jak samsungi teraz ida w dobrym kierunku dotykowcow. Ale nigdy nic nie wiadomo o pozostalych modelach, moga trzymac sie tak jak se/nokie lub rozpierdola ci sie szybko.
~Bocianex~
14-07-2011, 22:36
Polecam telefon se, w ogole telefony se sa bardzo wytrzymale i funkcjonalne, nie sa drogie. Samsungi jak samsungi teraz ida w dobrym kierunku dotykowcow. Ale nigdy nic nie wiadomo o pozostalych modelach, moga trzymac sie tak jak se/nokie lub rozpierdola ci sie szybko.
szajsungi cie strasznie szybko psuja, moj zakup samsunga omni hd okazal sie totalna klapa...juz o wiele lepsze sa te SE...
SE zajebista marka. Dlugo sie trzyma i nie psuje fon wiec bierz se
Turok Rookslayer
15-07-2011, 12:14
SE najlepsze są. Samsungi do dupy, jak dla mnie.
SE .. Wytrzymały telefon, samsungi się szybko psują i są wadliwe...
A ja własnie polecam Samsunga. Obecnie jakość Samsungów bardzo sie poprawiła. Sam posiadałem najpierw Samsunga Avile, potem Samsunga Galaxy S a teraz posiadam Samsunga Galasy S II i złego słowa powiedziec nie moge. Co to uprzedzeń i fal krytyki to proponuję szanować telefon i wtedy żaden telefon nie będzie się psuł. Weź Samsunga bo SE jest przereklamowane!
Proste ,że SE mam zaufanie do tego telefonu nie raz miałem i nie żałuje :P Posiadam osobiście teraz SE i jest dobry następny jaki bd miał to pewnie SE więc polecam tobie SE.
Samsung. Przez długi czas użytkowałem różne Soniaki i zawsze mi się podobały, do czasu. Odkąd Samsungi stoją na androidzie jestem bardziej do niech przekonany i przy okazji sprawdziło się kilka teorii znajomego, czyli bateria dłużej trzyma i są bardziej funkcjonalne i nie psują się tak jak SE które musiałem średnio co pół roku oddawać do naprawy.
Zdecydowanie samsung jest gorszy . Kolega ma to porażka wysyłać coś przez bluetooth tak wolno idzie , wifi też bezsensu wolne i słabe. Sony ericsson o wiele wiele lepszy. Ładny z wyglądu , rozsuwany taśma dobrze trzyma . Wybrałbym sony ericssona . Samsung ma wiele wad.
Dementor
21-07-2011, 14:02
Jeśli miałbym wybierać między tymi dwoma to raczej zdecydowanie wolałbym se. :D No, ale to już wybór należy do Ciebie... :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.