Zaloguj się

View Full Version : prosze o porade se czy samsung?

Zieniu
13-07-2011, 11:25
Tak jak w temacie, prosze aby ktos mi przetarl szlak prowadzacy mnie do zakupu jednego ztych dwoch modeli.
http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1812
czy?
http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1720
prosilbym o racjonalne wytlumaczenie jesli macie jakies sugestie.

`Arcuś
13-07-2011, 11:39
Osobiscie brałbym SE, mam pełne zaufanie do tych telefonów, są bardzo wytrzymałe i w pełni funkcjonalne. (zalezy od modelu) a twój spełnia wymagania, także - bierz! ;)

Devixx
13-07-2011, 13:08
Również polecam SE, do tego co Arcuś napisał jest to również walkman, jeżeli cenisz sobie muzykę :)

Azonka
13-07-2011, 14:57
Oczywiscie SE.

Mialem to i to i bez problemow moge wskazac, ze lepszy jest SE.

Crayon
13-07-2011, 16:29
Sony Ericsson, nie wiadomo co to za Szajsung jest. Po pewnym czasie może Ci się ten slider zepsuć, ale od czego się ma gwarancje, co nie?

Digtal
13-07-2011, 23:08
Sam się obiema bawiłem. I wybrał bym SE gdyż ten samsung jest popierdolony :E

John Dolmayan
14-07-2011, 07:37
Polecam telefon se, w ogole telefony se sa bardzo wytrzymale i funkcjonalne, nie sa drogie. Samsungi jak samsungi teraz ida w dobrym kierunku dotykowcow. Ale nigdy nic nie wiadomo o pozostalych modelach, moga trzymac sie tak jak se/nokie lub rozpierdola ci sie szybko.

~Bocianex~
14-07-2011, 22:36
Polecam telefon se, w ogole telefony se sa bardzo wytrzymale i funkcjonalne, nie sa drogie. Samsungi jak samsungi teraz ida w dobrym kierunku dotykowcow. Ale nigdy nic nie wiadomo o pozostalych modelach, moga trzymac sie tak jak se/nokie lub rozpierdola ci sie szybko.

szajsungi cie strasznie szybko psuja, moj zakup samsunga omni hd okazal sie totalna klapa...juz o wiele lepsze sa te SE...

_woto_
15-07-2011, 10:14
SE zajebista marka. Dlugo sie trzyma i nie psuje fon wiec bierz se

Turok Rookslayer
15-07-2011, 12:14
SE najlepsze są. Samsungi do dupy, jak dla mnie.

sykula
15-07-2011, 12:16
SE .. Wytrzymały telefon, samsungi się szybko psują i są wadliwe...

Piko
15-07-2011, 13:16
A ja własnie polecam Samsunga. Obecnie jakość Samsungów bardzo sie poprawiła. Sam posiadałem najpierw Samsunga Avile, potem Samsunga Galaxy S a teraz posiadam Samsunga Galasy S II i złego słowa powiedziec nie moge. Co to uprzedzeń i fal krytyki to proponuję szanować telefon i wtedy żaden telefon nie będzie się psuł. Weź Samsunga bo SE jest przereklamowane!

Vinai
16-07-2011, 10:47
Proste ,że SE mam zaufanie do tego telefonu nie raz miałem i nie żałuje :P Posiadam osobiście teraz SE i jest dobry następny jaki bd miał to pewnie SE więc polecam tobie SE.

Arcik
16-07-2011, 11:13
Samsung. Przez długi czas użytkowałem różne Soniaki i zawsze mi się podobały, do czasu. Odkąd Samsungi stoją na androidzie jestem bardziej do niech przekonany i przy okazji sprawdziło się kilka teorii znajomego, czyli bateria dłużej trzyma i są bardziej funkcjonalne i nie psują się tak jak SE które musiałem średnio co pół roku oddawać do naprawy.

Simba1
21-07-2011, 11:18
Zdecydowanie samsung jest gorszy . Kolega ma to porażka wysyłać coś przez bluetooth tak wolno idzie , wifi też bezsensu wolne i słabe. Sony ericsson o wiele wiele lepszy. Ładny z wyglądu , rozsuwany taśma dobrze trzyma . Wybrałbym sony ericssona . Samsung ma wiele wad.

Dementor
21-07-2011, 14:02
Jeśli miałbym wybierać między tymi dwoma to raczej zdecydowanie wolałbym se. :D No, ale to już wybór należy do Ciebie... :)