View Full Version : Nowa arena (znikajace sqm) = mniej kasy na servie
Proponuje utworzyc w City gdzies w widocznym miejscu nowa, okragla arene liczaca kilkadziesiat sqm. Wygladem przypominalaby miejsce gdzie znajduje sie npc Doktor, tyle ze na gorze bylaby z lodu (dla lepszego efektu) i wieksza kilkakrotnie. Tam gdzie znajduje sie Doktor, to na tej arenie bylyby zombie. Polegaloby to na tym, ze max. 6, minimum 4 graczy kladzie jakis item/kase w swoim miejscu, jesli kazdy polozyl to samo, jeden ciagnie za dzwignie i teleportuje ich do areny obok, na niej co 5 sekund zapada sie 1 sqm co rowna sie wpadnieciem do zombie. Wygrywa ten, ktory utrzyma sie najdluzej, nagroda jest odzyskanie swojego itemu + dodatkowy jako nagroda, pozostale itemy przepadaja. Moznaby tez zrobic jakies ograniczenia...
Lethornek
13-07-2011, 22:51
To jest tibia, do tego ots bez przesady...
Nawet jakby to dało się zrobić Tygrysek będzie na nie :)))
Zarexoholik?
13-07-2011, 23:15
Za dużo wymagasz od tej gry. Jak chcesz takich zabaw to poszukaj czegoś na grach online dla dzieciaków.
NIE.
<Magiczny>
13-07-2011, 23:27
Da sie to zrobic, ale po co? Jest arena na exp gdzie mozna walczyc o kase.
Jest to zbedne.
[Tygrys] Arena o kasę/itemy, znajduje się w mieście Soran, nie exp ;)
Jest to w ogole do wykonania?
Zdecydowanie na nie.
Lepiej pograj w pilke z kolegami. Uzyskasz o wiele wiecej niz marne itemy w grze.
mateuszek
14-07-2011, 00:06
Może jeszcze codziennie ktoś bd dostawał 10kcc za free?
# Nie
WEŹ JUŻ SKOŃCZ PISAĆ BEZSENSOWNE PROPOZYCJE OK?
oczywiście jestem na nie,jest to zbędne.
Domcio Old
14-07-2011, 08:50
a znajac zycie Ci wszyscy co sa na nie by z tego korzystali
@t
jestem na tak .. fajne urozmicenie do gry :)
Turok Rookslayer
14-07-2011, 09:13
Łeee, lipny pomysł, jestem na NIE.
Nie da sie tego zrobic na 7,6(z tego co wiem) albo i wgl sie nie da
NIE !
Możliwe do zrobienia, ale jest przy tym dużo roboty.
Na nie.
John Cena
14-07-2011, 10:46
Auri widzę że wprowadzasz na forum w dziale propozycje cały czas zbędne propozycje zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz
Za dużo wymagasz od tej gry. Jak chcesz takich zabaw to poszukaj czegoś na grach online dla dzieciaków.
NIE.
Ty to masz w tym doświadczenie (:
Nie
John Dolmayan
14-07-2011, 12:23
Jestem na nie, za duzo komplikacji w tym wszystkim, niewielu graczy by tam wchodzilo, bo stracili by swoje przedmioty. Lepiej pracowac nad tym upem 2/2.
Jestem na nie, co by Ci to dało? Pójdziesz 30 razy i padniesz 30 razy bo sqm Ci zniknie, ale dobra chcesz żeby kasy było mniej ale tak nie zrobisz, bo:
- 15-499 lvl ci tam nie pójdzie bo żal kasy
- 500 - 1000 lvl mogą pójść bo odrobi im się lootem i taskiem.
- 1000-xxxx odrobi im się lootem i kasą z taska a w porównaniu taki 2k+
idzie na pathy na 1 taska i ma 25kcc razem z taskiem nawet więcej. więc traci tylko 3kcc więc jest 22kcc na plus(daje przykład)
Więc to jest bez sensu.
Nawet nie wiem czy w ogóle jest coś takiego możliwego do wykonania. A przynajmniej tak, jak to opisałeś.
No i raczej nie ma sensu coś takiego robić. Może coś podobnego, ale też nie wiem...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.