View Full Version : Runa PACC 21 dni zamiast kodu
Taka runka pewnie kosztowalaby z 10kcc+ , mysle, ze wiecej osob chcacych zarobic kcc wysylaloby smsa, bo jak kod sie zamawia, to ciezko bezpiecznie sprzedac, co innego rune pacc. Nie byloby oszustw, bylyby 2 runy, latwiej byloby zebrac odpowiednia ilosc kcc (przynajmniej do czasu)
Turok Rookslayer
13-07-2011, 22:55
Niby są wymieniacze i jest bezpiecznie, ale czemu nie c(:
Ciasny Wiesiek
13-07-2011, 23:06
Dobry pomysł z tą runą :) Nie trzeba byłoby wydawać kcc osobom które są odpowiedzialne za wymianę :)
~Bocianex~
13-07-2011, 23:09
Dobry pomysł z tą runą :) Nie trzeba byłoby wydawać kcc osobom które są odpowiedzialne za wymianę :)
@up dokladnie!
rowniez jestem na tak : )
jestem jak najbardziej na tak !.
ułatwiło by to problem z kto da 1st
Knight Lukas
13-07-2011, 23:12
Pomyśl logicznie gdyby wprowadzili taką rune nikt by nie kupował tej na 35 dni gdyż 2x 21 wychodziłaby taniej, a to z kolei daje mniejsze zyski.
Ofc. jestem na tak ale to nie przejdzie nawet przy 101% xd
Zarexoholik?
13-07-2011, 23:13
To kupuj kody pacc samemu dla siebie. Jak dla mnie ta runa jest zbędna.
Niepotrzebne.
Sa osoby odpowiedzialne za wymiany i niech juz tak zostanie.
Nie ma po co kombinowac.
Na nie.
Karpek II
13-07-2011, 23:52
Po co dwie PACC runy na serwerze? Jak nie chcesz, żeby cię oszukali, to kupuj od osób zaufanych...
Niech kod zostanie.
Chcesz pacca to kupujesz kod a jak chcesz kasy to kupujesz pacc runke. Nie widzę konieczności wprowadzenia takiej pacc runki.
mateuszek
13-07-2011, 23:57
opłać typka od wymian i tak taniej wyjdzie niż runka : )
# Nie : )
A ja jestem na tak,fajny pomysł.
Pozdro
To dobry pomysl,juz bylo,nie dodali .. ;s
TAK :)
John Cena
14-07-2011, 10:49
Pomysł dobry zmniejszyło by to poziom oszustw,jestem na tak
John Dolmayan
14-07-2011, 12:25
Chcesz aby "wymieniacze" strzelili bankruta?
Jestem na tak, nie zawsze gracze odpowiedzialni za wymiany sa online, a niekiedy trudno jest zgrac sie 3 osobom na raz.
Palldino
14-07-2011, 12:36
Taka runka pewnie kosztowalaby z 10kcc+ , mysle, ze wiecej osob chcacych zarobic kcc wysylaloby smsa, bo jak kod sie zamawia, to ciezko bezpiecznie sprzedac, co innego rune pacc. Nie byloby oszustw, bylyby 2 runy, latwiej byloby zebrac odpowiednia ilosc kcc (przynajmniej do czasu)
a wiesz ze pacc runa nie byla od poczatku? ;p ale mogliby to wprowadzic ;d
Po co;>? Jest dobrze przecież i tak bezpiecznie można dostać kod PACC. Są osoby co przeprowadzają takie tranzakcie
szyszolek
14-07-2011, 13:15
widocznie 11 osob na tym zarabia ''oszukujac''
@T
Tak
PokerowyKoc
14-07-2011, 13:20
Nie ma co robić zamieszania z tymi pacc runami wystarczy jedna.
Na nie.
Critical
14-07-2011, 13:58
Jestem na tak !
Zmiejszyło by to ilość oszustw.
realmadrid
14-07-2011, 14:05
Pomysł dobry. Na pewno zmniejszyłoby liczbę oszustw
Od czego jest taki Haat czy sciex ?
jestem na nie.
Było. Jestem na nie. Jeśli nie chcesz zostać oszukany na kod to kup pacc runę albo kupuj od zaufanych ludzi.
Jestem na Tak. Po co płacić wymiennikom za wymianę :)
Również na tak
Kod pacc dla siebie, pacc runa do handlu - proste.
Tak, nie bylo by juz pisania w depo "sell pacc kod nie daje 1szy"...
TEmat byl juz poruszany i dupa.. :)
Szulcyk Aka Esine
17-07-2011, 19:59
Pacc runka może być dodana za 11zł, ale nie 21 dni.
Czemu?
Wtedy nikt nie będzie kupował pacc runki 35dni.
Można zostawić ten kod tak jak jest i dodać pacc runke na 14 dni (Bardziej opłaca sie kupić tą za 35 dni, więc dużo sie nie zmieni)
Pozdrawiam ^^
Jestem przeciw.
Moim zdaniem kolejne PACC Runy na serwerze nie są potrzebne. Metoda kodu była od zawsze i nikomu to nie przeszkadzało, a jeśli nie chcesz aby cię okradli, od niedawna na forum są "wymieniacze". Już lepiej by było, dodać pewnego rodzaju listy, w których byłyby kody.
Jestem na NIE.
chcesz pacc to kup sobie runę a jeżeli boisz się że ktoś cię oszuka nie musisz kupować kodu ..
masz teraz tyle możliwości aby kupić pacc i się ciesz i dobrze jest niech nic nie zmieniają dawniej tylko na poczcie się kupowało i nikt nie narzekał
Niuchacz
18-07-2011, 12:53
Jakoś wolę płacić zamiennikom, niż kupować pacc runki, które pewnie pójdą w góre z 2/3kcc
#niech zostanie kod
Chcieliscie PACC za sms, dostaliście
Chcieliscie pacc rune, dostaliście.
Zawsze wszystkim pasowało a wy nadal płaczecie. Chcesz mieć pewną tranzakcję musisz zapłacić więcej. Gdyby wprowadzili runy na 21 dni nikt nie kupowałby na 35 bo byłoby to nie opłacalne co byłoby równoznaczne z tym, że ekipa mniej by zarabiała.
N I E
scimex pallll
18-07-2011, 13:30
Jestem na Nie bo nikt nie bedzie kupywal pacc runki 35dni, i do czego mamy wymieniaczy ? no wlasnie ;(
Jestem na tak, gdyz z pewnoscia ulatwi to gre.
Tak.
Jestem na tak , nie każdego stać a oszustów na kod nie ubyło odkąd jest runka , bo zawsze znajdą kogoś kogo nie stać .
Taka runka była by tańsza i więcej osób by ją kupowało , na czym administracji na pewno też by zarobiła bo wtedy pewnie dużo więcej osób miało by pacca.
KePuczasta
19-07-2011, 14:01
nawet fajny pomysl ale 2x runy po 21 dni oplacaja sie bardziej od 1x 35 dni... wiec pomysl raczej nie przejdzie (inaczej musieli by usunac runke 35 dni bo i tak by jej nikt nikt kupowal, chyba ze cena tej "21 dniowej" poszla by w gore)
adrian0093
19-07-2011, 16:57
Kod pacc był pierwszy, następnie wprowadzili rune pacc - o ile się nie myle.. Dlaczego więc teraz mają zrobić kolejną rune pacc (która była by oczywiście tańsza, ponieważ 35-21=14 czyli 14 dni krócej pacca niż z normalnej runki) na, której mniej by zarobili, a to chyba oczywiste, że nikt już nie kupował by tej droższej [?]
Jestem na nie, to i tak by nie przeszło.
Jest jedna pacc runa i to wystarczy. Kupić od kogoś kod pacc przez kogoś kto wymienia to nie duży problem... jestem na nie.
Jestem na tak! Ułatwienie gry :)
.!.Kosa.!.
22-07-2011, 19:36
Oczywiscie nie!
1. Kod pacc możesz sprzedac bezpiecznie przez jedna z osób zajmujących się wymianami na APO.
2. To gracze ustalają ceny, a nie Administracja.
Elitarny
22-07-2011, 21:39
Ta propozycja akurat mi sie podoba . TAK : )
Dziaracz
29-07-2011, 04:33
Jestem za byli w stanie zrobić za 23 Pln to może być również za 11 Pln będzie mniej wałków :):D
Jestem na tak wreszcie nie było by oszustw :) ale za to robić następna rune hmm ;P
Podoba mi się ten pomysł. Jestem na tak :)
Octavious
29-07-2011, 12:34
jak to robili powiedzieli ze runa pac jest do handlu i nie wprowadza runki zamiast kodu!
Myślę że to nawet dobry Pomysł, Ponieważ teraz jak się niektórzy wymieniają Kod Pacc za Kcc, to trzeba płacić za wymianę. Ale myślę też że jak się płaci za pacc runkę te 23zł to się ma pewność że nie trzeba się przez kogoś wymieniać, a ten co za płaci za 11zł+Vat, no to niestety trzeba. Wiec tu zdanie jest podzielone.
Jestem na tak, wtedy nikt nie będzie pisał "zaliczka 5sc, kod, reszta" jest tak jak nikogo nie ma, heh.
Są ludzie od wymiany więc na pewni nikt Cie nie oszuka.
Nie
Bez Sensu..
Ktoś będzie chciał sobie zamówić paka to te 11 zł to nie jest chyba majątek na te 21 dni..
Jestem na NIE!
jak dla mnie to ten pomysl jest bardzo dobry nic by nie zaszkodzilo a co do ludzi od wymian nie zawsze ktos jest ;]
Podismen's
04-08-2011, 12:54
Wtedy nikt by nie kupował tamtej runki znacznie dobrze jest tak jak jest teraz nic nie zmieniać
Lethornek
04-08-2011, 13:48
Są argumenty za i przeciw... Myślę że jak Santano wróci to powinien się wypowiedzieć w tym temacie.
Zaznaczyłem:
#tak ;)
1st R. Boonek
04-08-2011, 14:30
ofc jestem za, skonczy sie jebanie kasy na kodach pacc (ofc chodzi o oszustwa)
ZA!! Nie zawsze jest ktos do wymiany, a poza tym placenie kasy za wymiane byloby zbedne gdyby byla normalna runa.. :)
Jestem na tak, ale Mortiis nie zmieni, bo mu cash spadnie w portfelu.
The Master Sorc
04-08-2011, 16:03
jestem na nie. chcesz pacc runke- to plac te 30zl czy ile tam. a jak nie chcesz 30zl placic to kup za sms/przelew i po problemie. mozna dorobic jedynie druga pacc runke o 2x wiekszej mocy i o 1.5x wiekszej cenie. ( aby byla kozysc z kupna za wieciej pieniedzy ) :)
Nie potem mało osób będzie kupowało te runki co są po 30 dobrze jest jak jest
No cóż, pomysł dobry, jestem za.
Ryśku xD
06-08-2011, 14:21
Jedna runa na serwerze wystarczy , myślę że nie potrzeba zmiany...
Temat bez sensu...
chcesz kupic pacca? masz 2 wyjścia: Pacc runa (nic nie ryzykujesz i wiecej płacisz) oraz kod pacc (mało płacisz ale ktoś Cię moze oszukać)
Fajny Pomysł jestem za :)
Emiluwa .
07-08-2011, 17:23
tranzakcie
#T
po co? to nie ma sensu
pozdrowki!
mategan1234
08-08-2011, 12:08
Jestem na Tak super pomysł :-) mam nadzieje ze sie przyjmie ;]
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.