View Full Version : Profesja.
Kilonek666
14-07-2011, 19:52
Tak jak w temacie, jaką profesją teraz najlepiej się gra? Odnoszę się do PVP oraz PVM.
Oczywiście druid, ja osobiście gram na rooku ale mam 700 ed i gra sie zajebiści* :D:D
Kimus The Master
14-07-2011, 20:37
Knight Jest raczej najlepsza profesją
Druid Tez fajnie sie gra
Jak dla mnie to tylko te dwie profesje..
<Magiczny>
14-07-2011, 20:37
Knightem. <znaki><znaki>
Jak masz full eq to tak...
@t
Polecam ci druida. Bardzo przyjemnie sie expi i jak ogarniesz ringa to w pvp jest tez dobry :>
Kilonek666
14-07-2011, 20:49
A jeżeli EK to w axe czy club?
Polecam ci profesję Knight, oraz odnośnie pytania, to lepiej mieć topór. Zawsze możesz nosić SCA, a później jeśli chcesz możesz wykonać Magic Axe Quest, lub też kupić Magic Axe od graczy ; )
Polecam knighta , czolg wgl na apo , najlatwiejsza profesja ale i mysle ze najlepsza , ja bym radzil skilluj axe :)
..:Too Get:..
14-07-2011, 21:50
Oczywiście druid, ja osobiście gram na rooku ale mam 700 ed i gra sie zajebiści* :D:D
Dobrze gada. Druidem gra się świetnie. Szybki exp, łatwy zarobek itd.
Karpek II
14-07-2011, 22:37
Knight był, jest i będzie zawsze najlepszą profesją. Zwłaszcza na APO. : )
Tak więc polecam, a jeżeli nie chcesz się nudzić to bierz druta lub sorca.
realmadrid
15-07-2011, 00:30
Najlepszy i najłatwiejszy do ogarnięcia jest knight. Szybki exp szybka kasa. Tak jak wyżej pisali. Ja gram druidem i też polecam, dobrze się expi i zarobki też nie są najgorsze ;p
Krulowiec
15-07-2011, 01:10
Również polecam knighta, dużo hp, zawsze przydatny.
Fire Ziut
15-07-2011, 06:48
Polecam Knighta, duzo HP, najszybciej ogarnia lepsze potworki. Szybko sie zarabia i expi.
A co do broni to według mnie nie ma to żadnego znaczenia bo jak już masz e maxa to bije sie tylko z niego, a później i tak pewnie założysz UW.
Turok Rookslayer
15-07-2011, 12:48
Polecem Ci zdecydowanie ek.
John Dolmayan
15-07-2011, 13:52
Oczywiscie, ze ek, wedlug mnie jest najlepsza profesja do expa, w pvp nie ma najlepszych profesji, bo kazda jest dobra jak sie nia ogarnia.
Kazdy gracz ma swoja ulubiona profesje ale nie ma co ukrywac ze KNIGHT goruje nad wszystkimi poniewaz jest jak czołg. Do tego jesli posiada full eq (w tym uw) to jest maszyna do zabijania.
Gra jest bardzo prosta od kiedy sa hotkeys wiec jesli chcesz latwo i szybko grac to polecam Knighta.
Lecz jednak gdy chcesz miec wiecej zabawy z gry, ciekawe pvp i pvm to polecilbym DRUIDA. Mala ilość hp sprawia ze trudno sie nim expi ale nic nie zastapi czaru exura sio. Dodatkowo łatwo mozna zarobic na leczeniu innych na questach czy huntach.
Wybor pozostaje tylko dla Ciebie.
Pozdrawiam.
Ciasny Wiesiek
15-07-2011, 21:24
Co do expienia ( ed ) A co do pvp ( knight ) Ed jest też dobry do zarobku jak będziesz chciał siohać :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.