View Full Version : Kod PACC 21 dni - nie sms'em, a u npc (bezpieczniej)
Poprzedni temat niewazny, bo wpadl mi do glowy nowy lepszy :) Zakupione kody przetrzymywalby npc, ale nie doslownie numery, tylko widzialbys tekst np. "Posiadasz 1 kod", "Posiadasz 4 kody". Chcac komus sprzedac kod podajesz npc jego nick, ilosc kodow i cene jaka ustaliles. Wtedy ten gracz podchodzi, wita sie z npc i ten mu pisze mniej wiecej: "Witaj, mam dla ciebie 1 kod pacc w cenie 10kcc. Czy chcesz kupic?". Jesli kupujacy zgadza sie na cene, pisze "tak" i do twojego depo trafia 10kcc.
Jesli chcesz samemu uzyc kod robisz to samo, po prostu ustalasz cene np. 1gp lub na stronie aktywujesz.
Osoba, ktora kupi od ciebie pacc nie dostaje automatycznie 21 dni, lecz powieksza sie jej stan kodow u npc, czyli sama juz zdecyduje czy odsprzedac dalej czy aktywujac na sobie (chociaz nie wiem jak lepiej byloby).
Kodu nikt nie pozna, widzisz jedynie ich ilosc, oszukac w cenie tez nie, bo wszystko widac. Od momentu przypisania na kogos pacc, bedzie on wazny TYLKO dla tej osoby, jesli sprzedajacy chce, aby kod stal sie ponownie wazny ogolnie, pisze do npc: anuluj NickGracza. Z npc rozmawiac moze max. 1 osoba na raz. Zwroccie uwage na pogrubiony tekst, przemyslalem propozycje ! jakos w przypadku run nikt nie placze, ze crash itp..wiec tutaj byloby podobnie, tylko zamiast w skrzynce przechowany bylby u npc.
Według mnie jest to fizycznie nie możliwe, nie wymądrzam się ale takie mam zdanie, może niech ktoś inny się wypowie. Jednak jeśli była by możliwość kupienia pacc u Npc, jestem za. Jednak co do tej propozycji jetem na nie, jest ona niedopracowana.
Jezeli da sie tak jak to opisujesz to 100% Tak
Elite Vegox
14-07-2011, 22:05
To raczej nie jest mozliwe
NIE
Mi się nie chciało dokładnie czytać co ty tam napisałeś, a myslisz ze administracji będzie chciało się robić jakieś kombinacje z kodami pacc... Pacc runy zostały wprowadzony po to zeby nie było problemu ze sprzedażą a teraz jeszcze płaczecie ze chcecie kody pacc takie. To na pewno nie zostanie wprowadzone =)
Precision
14-07-2011, 22:27
Wszystko jest obecnie dobrze zrobione. Dla tych, którzy chcą nie chcą od razu doładowywać konta stworzone są 'Pacc Runy'. Nie ma sensu tu nic grzebać i kombinować, tylko problem powstanie.
Karpek II
14-07-2011, 22:29
Człowieku ogarnij się z tymi propozycjami. Od wczoraj założyłeś już chyba z 10 tematów.
#t
Jestem na nie. Jest dobrze, tylko trzeba wiedzieć od kogo kupuje się tego PACC'a. : /
Pomysl dosc glupi z powodu dodania pacc runek.
Pacc runki sa wystarczajace.
Pomysł żałosny, jak ty chcesz kupić kod pacc od npc?
Skąd NPC weźmie kod pacc?? Wyśle smsa?? haha
Jestem na nie.. Nie przemyślana propozycja.
Niech jest jak zostanie.
Po za tym Mortiis by nie otrzymał pieniędzy za kody. :)
NaPółEtatu.
15-07-2011, 01:08
Pomysł żałosny, jak ty chcesz kupić kod pacc od npc?
Skąd NPC weźmie kod pacc?? Wyśle smsa?? haha
Jestem na nie.. Nie przemyślana propozycja.
Niech jest jak zostanie.
Po za tym Mortiis by nie otrzymał pieniędzy za kody. :)
ja pierdole, naucz się czytać
//
skomplikowane, zbyt skomplikowane.
ja uważam że pomysł jest jak najbardziej dobry i przemyślany... dobrze główkujesz, za dużo jest osób które chcą oszukac nas na kod pacc.. wtedy było by to nie możliwe ; ) pozdrawiam
Zarexoholik?
15-07-2011, 03:45
Masz tyle możliwości, żeby uzyskać pacc'a, a ty wymyślasz jakieś głupoty. Jestem na NIE. Wysłanie sms'a na kod pacc albo na pacc runke to najlepsze możliwości - lepszych nie będzie.
John Dolmayan
15-07-2011, 09:11
Wez sie gosciu, na co cos zmieniac? napisales we wczesniejszym temacie zamiast kodu pacc 21 dni to pacc runka 21 dni i z tym sie zgodze, po co sobie utrudniac zycie?
realmadrid
15-07-2011, 11:10
Chyba zbyt skomplikowany pomysł. Runka na 21 dni byłaby fajna, a takie coś nie przejdzie
NIE!!!!!!!!!
wszystko dobrze jest jak jest i nic nie zmieniać
kiedyś tylko mogłeś kupić na poczcie pacc teraz ciesz się że możesz kupić ten pacc za tyle możliwości najwięcej za sms; d
Domcio Old
15-07-2011, 11:47
to jest takjakby niepotrzbne i nie mozliwe do zrobienia tak mi sie wydaje...
masz przeciez pacc runy ktore mozna sprzedac bez oszukania :) a kody pacc przeciez mozna wymienic naprzyklad u precisionka :)
Lethornek
15-07-2011, 11:47
Jeśli się da takie coś zrobić to jestem na tak a czy się da hmm...
Falk avar
15-07-2011, 11:49
Jeśli jest to możliwe to jestem na Tak.
PokerowyKoc
15-07-2011, 11:50
Zaznaczyłem na nie jestem pewien.
A to dla tego że nie wiem czy takie coś jest możliwe do zrobienia. Choć ekipa apo nie raz nas już zaskoczyli swoją kreatywnością i umiejętnościami :) heh
No i z drugiej strony co ty handlarz ?? Bo twoja propozycja na to wskazuje..
Pozdrawiam.
szyszolek
15-07-2011, 17:07
Pomysl godny przemyslenia. zdecydowanie na tak...
PS.16 osob napewno na tych kodach zarabia oszukujac :D dlatego wzieli ''nie''
Jestem na tak ale wątpie że wypali s;
@up
PS.16 osob napewno na tych kodach zarabia oszukujac dlatego wzieli ''nie''
Widze ze jestes jednym z tych lamusów z youtube ktore pisza '10 osób kocha Bimbera','Tede zalozyl 20 kont i dał negatywne glosy na filmik peji'
mategan1234
08-08-2011, 12:21
Jak dla mnie to bardzo slaby pomysl poniewaz server na pacc runkach za sms sie wzbogaca a jesli bedzie u npc nie bedzie sie wzbogacal bo ludzie beda kupowac zamiast za sms to u npc ;] jestem na nie :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.