Zaloguj się

View Full Version : Wiezienie zamiast banow + wychodzenie za kaucja

Auri
17-07-2011, 08:36
Nie oceniajcie byle walnac posta, od tego jest ten dzial zeby proponowac !!
1. wiezienie miesciloby sie w city, trafialiby wszyscy za drobniejsze bany i tak jak w temple logowali sie zawsze tam tyle ze nie musieliby w nic klikac, wszystko automatycznie. Blok mialby 2 pietra, miedzy godzina 10, a 19 gracze mogliby chodzic po calym budynku, pozniej nastepuje tp do zamknietych celi, ktore specjalnie znajdowalyby sie blizej wody, a nie drzwi zeby bylo jeszcze nudniej.

2.npc adwokat, jego dom bylby w cyc, a ze jest daleko żadalby zaliczki za samo przyjscie wedle humoru od 500 do 4kcc + stala oplata w kcc, ale to juz zalezy od bana. Porozmawiac z nim ofc musialby ktos za ciebie, po daniu zaliczki adwokat obiecuje niebawem przyplynac statkiem i na miejscu dowiaduje sie wiecej, wtedy doplacacie druga kwote. W wiezieniu znajduje sie 1 depo, jesli nie chcesz placic musisz odczekac tak jak majac rs,a le troche wiecej godzin. Plusy sa takie, ze chocby minal miesiac, nie bedziesz mogl normalnie grac, jesli swojego nie odsiedzisz no bo spojrzcie, jak taki 150 lvl dostanie bana, to co to dla niego ? niby nic, ale nie chce sie od nowa wbijac, a tak chcac odzyskac w pelni postac musi byc zalogowany. Dodatkowo na czas odsiadki gracze moge tracic itemy, glownie high lvl;] jak taki straci na chwile eq, to tym bardziej bedzie chcial przeczekac:cool:

@edit w ankiecie gorszy w sensie sprawiedliwy, popraw ktos

Viseq
17-07-2011, 08:53
Pomysł conajmniej śmieszny. NIE! Po to są bany, żeby nie logować na postać i to swojego rodzaju kara.

Crak .
17-07-2011, 09:13
Co do drugiego punktu w ankiecie, komuś nagle padnie internet i ma tracić "coś" z powodu dostawcy internetu? Może było by to jakieś urozmaicenie, ale są bany i niech tak zostanie.:)
I w ankiecie brakuje punktu "nie" :c

Xzaz!t
17-07-2011, 10:07
Yyyyy.... Nie? Przecież to jest ułomne dostajesz bana to masz x dni i czekasz...
Nie widzę sensu dodawania jakiegoś "więzienia". W sondzie nic nie zaznaczyłem bo nie ma "nie" tylko "tak bo.... * tak bo...."

Ps. Nawet jakby było 200 głosów na tak 0 na nie i tak by tego nie zrobili :p

HpX3
17-07-2011, 10:42
ten pomysl jest tak głupi ze aż nie chciało mi sie tego czytać do końca.
Ogarnij sie w jakiej grze mmo zamiast bana masz więzienie??

Benn
17-07-2011, 10:51
To jest dobre rozwiązanie na serverach gdzie exp jest 1000000 i gra max 30 osób.
Nie

Azonka
17-07-2011, 10:51
Ciagle nie i nie a jak jakis 1000 cos zaproponuje od razu same glosy na tak, w ogole mnie sie tu nie szanuje nara *****

ROTFL:D

#topic
Kolejna idiotyczna propozycja.

Oczywiscie na nie, bo to zupelnie nie trzyma sie kupy.

John Dolmayan
17-07-2011, 10:54
Na hooy cos takiego wymyslac? zle ci jest to nie graj proste. Jakos jest to ponad 4 lata i nikt nie narzeka, tylko ty od pewnego czasu, chcesz caly serwer zmienic, wedlug mnie na gorszy.

NIE

Dideek
17-07-2011, 11:24
Tak jak teraz jest - nie logujesz sie, a i tak ban minie

Tak jak przy rs - musisz byc zalogowany
i brakuje :

NIE !
oczywiscie jestem na nie - próbujesz zrobic jakies urozmaicenie ale to zly pomysl ;d mysl nad czyms innym

Zarexoholik?
17-07-2011, 12:50
Oglądasz za dużo seriali kryminalnych i uwierz mi, ale nie jest z tobą dobrze. To jest OTibiaS, wiesz? No rozśmieszyłeś mnie, nic więcej. Są bany i tak ma być. Więzienie to masz w eurobiznesie, tam wystarczy.

.:Hugo:.
17-07-2011, 13:08
Idz spać.. Dobra, ale jeżeli ktoś dostaje bana to idzie grać 2 harem jeżeli ma.. A tak to by musiał siedzieć w Tibi nic nie robiac i czekać aż go wypuszcza..

Bez sensu..

Lethornek
17-07-2011, 13:24
Przypominam kolejny raz w Twoich beznadziejnych propozycjach że to tylko Tibia, do tego OTS i weź nie wymyślaj już nic....

#t
-Nie

Woody
17-07-2011, 13:37
Pomysł jest bez sensu i z góry wiadomo, że nie wejdzie w życie, biorąc pod uwagę jaki stosunek do łamania regulaminu ma administracja. Powinni zaostrzać kary, a nie je obniżać.

Domcio Old
17-07-2011, 13:44
i co posiedzisz zalogowany nawet te 10 godzin i co to za kara... kara za uzywanie naprzyklad botow minie Ci w jeden dzien ... powinni wprowadzic ten nowy system banow o ktorym pisal santano :)

Adasik
17-07-2011, 14:08
Zgadzam się z autorem to dział do proponowania... ale mądrych i przemyślanych propozycji, a ta do nich nie należy. Nie podoba mi się i głosuję przeciw.

Mr Fsza
19-07-2011, 16:19
NIE!!
była już kiedyś podobna propozycja
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=91836

Regulamin był by specjalnie łamany bo gracze chcieli by się tam dostać i zobaczyć jak tam jest można zamknąć ; d

adrian0093
19-07-2011, 16:48
Oglądasz za dużo seriali kryminalnych i uwierz mi, ale nie jest z tobą dobrze. To jest OTibiaS, wiesz? No rozśmieszyłeś mnie, nic więcej. Są bany i tak ma być. Więzienie to masz w eurobiznesie, tam wystarczy.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

_t
Propozycja nie ma sensu, ponieważ było by to równoznaczne z legalizacją programów wspomagających, którym zaprzecza regulamin, czyli wychodzi na to, że wprowadzając tą propozycję Administracja złamała by regulamin, który sama napisała - lus.

Poiwo
19-07-2011, 16:58
czemu nie ? napisałem kiedyś podobną propozycje ale regulamin można zmienić a po banie daje na samo tp na wyspę dla zbanowanych rook i main osobno :)

Ketel
22-07-2011, 19:27
NIE!! Nie potrzeba czegoś takiego... Jeżeli już dostał/dostała bana to niech wyjdzie na dwór i cierpliwie czeka -.-.

.!.Kosa.!.
22-07-2011, 19:31
Popieram w 100% Viseq.
Ban jest po to aby nie grac, a nie po to aby jeszcze dłużej byc zalogowany...
Propozycja jest w całości nie przemyślana, jestem na nie.

rumun
22-07-2011, 19:33
Jestem na nie! Masz bana czekaj!

John Cena
22-07-2011, 20:19
Znowu nie przemyślana decycja jestem na nie

Elitarny
22-07-2011, 21:37
eh , ban to ban postac jest ZABLOKOWANA a nie w jakims smiesznym wiezeniu . NIE NIE NIE .