PDA

View Full Version : Progres peji na Reedukacji

Midq
17-07-2011, 21:36
czy wy tez uwazacie ze peja zrobil spory progres skila na reedukacji i nauczyl sie liter?

Τettmeier
17-07-2011, 21:40
No nie ***** nie zaliczył -.- Przesłuchaj 4 razy 'Na serio', a potem 4 razy Reedukację i odpowiedz sobie. Wiadomo, że dobry progres nie jest zły. Nie to co u paru innych raperów ze stażem na polskiej scenie w tym roku.

Woody
17-07-2011, 22:04
Lekki progres zaliczył, ale jakieś wielkie wzniesienie to nie jest. Zobaczymy po kolejnej płycie, co z tego wyniknie. :)

Ryśku xD
17-07-2011, 22:52
Raczej spory postęp , bo w końcu też jest coraz starszy i myśli inaczej :rolleyes:

Kaziu Extreme
18-07-2011, 10:13
moze i zaliczyl progres, ale dalej mnie wkurwia ;o

Taaa? To mu zajeb chce to widziec;/.

Zaliczyl progres, litery zawsze umial;] dykcje ma zajebista od "Na legalu":). Wiadomo ze wielu tibijczykom to sie nie podoba, ale Peja sam mowil ze teksty piosenek w Reedukacji to czysty spontat ktore pisal tego samego dnia gdy je nagrywal, a CNO2 ma byc przemyslana plyta kazdy wers i slowo;). \,,,/

@down

Gdybym byl gosciem nie moglbym dodac posta lamo xd. Najwieksze gowno Peji? Moze albumy poczatkowe;).

P.S Nie pisze idioto postow OSTR mnie wkurwia;) doceniam rap, hejtuje idiotow takich jak ty;/

Bzdonc'
18-07-2011, 10:27
ale to chyba wiadome, ze gosciowi z nickiem kaziu extreme bedzie sie podobalo nawet najwieksze gowno w jego wykonaniu :O

idioto, to jest forum publiczne wiec mam prawo ocenic tego artyste, a ze uwazam go za idiote to juz nie twoja sprawa ;o

adisek
18-07-2011, 13:38
http://www.youtube.com/watch?v=AT9Z6y-EKdQ&feature=feedlik

Zarexoholik?
20-07-2011, 00:41
Ja myślę, że nie da się osiągnąć większego skilla. : \