Zaloguj się

View Full Version : fifa 11 problem

Szybki jak szyba
17-07-2011, 23:32
Ściągnąłem niedawno fife 11, zainstalowałem jakiegoś patcha i wszystko śmiga dobrze ale jak chcę zminimalizować to powiedzmy zminimalizuję, zrobię coś potem zmaksymalizuję fife pogram trochę znów zminimalizuję i przy tym drugim zminimalizowaniu się wyłącza... A po co tam minimalizuje ciągle? Odpisuję na gg czy coś więc przydałoby się to naprawić ;p Umie ktoś?

@1
Właśnie nic nie wyskakuje, ani błąd ani nic ;o Po prostu okienko w pasku narzędzi znika. Może zły patch?

Woody
17-07-2011, 23:38
Nie da się tego naprawić, jeżeli zminimalizujesz, to wyświetla Ci się komunikat jakiś pewnie? Jeżeli jest to błąd, to nic nie naciskaj, a gra nie powinna się wyłączyć.

Sabziro
18-07-2011, 00:44
To w ustawieniach zmień aby gra się otwierała w oknie wtedy nie bedziesz musiał minimalizować :)

@edit

Widocznie nie o wszystkim :)

W katalogu
X:\Gry\Fifa11\Game\ - u Ciebie może to troszeczkę inaczej wyglądać

Utwórz plik rna.ini otwórz go za pomocą notatnika, wklej to i zapisz:

[]
FULLSCREEN=0

I ciesz się grą :)

Szybki jak szyba
18-07-2011, 02:17
@up
Pomyślałem o tym dawno... Nie działa ctrl+enter, do pliku .exe nie można dopisać -windowed ani nic innego bo wyskakuje błąd, dodałem nawet specjalny .dll ale po nim również jest błąd. We właściwościach pliku również nie ma opcji "uruchom w oknie" Autorzy bardzo się postarali, żeby nie dało się odpalić w oknie i ciekawi mnie po kiego chuja. Pomysły jakieś? Może programem jakimś otwierać w oknie?