View Full Version : Diox / The Returners - Jeden zwykly dzien - Klip !
Kapitan Alkohol.
18-07-2011, 13:49
47OAjJy2asc
Track zajebisty, klip też niczego sobie. Nie ma machania łapami, tylko coś innego. Oóglnie na propsie.
Idealny sampel od kultowego zespołu "2 plus 1". Bardzo zgrabnie wkomponował stary polski przebój, do swojej produkcji. Co do klipu, to uważam, że średni, ponieważ Diox robi bardzo podobne, czasem monotonne teledyski.
@down
Przy jego kapitale, powinien klipy zamawiać, a wygląda to tak, jakby sam je robił tanim budżetem, podobnie jak Fabuła. :)
Τettmeier
18-07-2011, 14:01
Kolejny zajebisty klim od Letemknow. Kozak, propsy.
@up
Diox robi teledyski, ta
swiety mikolaj
19-07-2011, 01:52
fajny teledysk, ale jego rap mi sie nie podoba...
DIOX to pionek, każdy wie że w Hifi tylko Hades coś nawijał...
Diox- kolejny typ jak Eldo, który nie potrafi nawijac na wolno, tyle że Diox nawet nie potrafi normalnie nawijac;<
DIOX to pionek, każdy wie że w Hifi tylko Hades coś nawijał...
XDDDDDDDDD
Zostales oficjalnie wyjebany z honoru. ;d
Co do tematu, fajno ze jednak prostolbl stac jeszcze na jakies dobre teledyski, bo ten calkiem fajny. A track, jak i cała plytka, kozak.
Dobry teledysk. I w ogóle pomysł na utwór. W chuj mi się podoba, ale Krystian ogarnij te "propsy" , he.
Klip, ale kawałek jest wycurwisty!! Normalnie kozak ;D jaram sie xd
Takiego rapu chce słuchać !
Klip na poziomie.. ;)
Klik i muzyka na poziomie, lecz bardziej podoba mi się piosenka Kilka Prostych Spraw czy też Zdrada :)
Mów mi królu
20-07-2011, 23:11
Bardzo dobrze zrobiony teledysk, klip jak najbardziej na +
Fajnie wykonany teledysk, o tracku to samo mogę powiedzieć, lecz już tak nie słucham Dioxa, teraz to czekać na solówke Hadesa tylko ;d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.