View Full Version : [Strona] Dzia? ekipa.
Witam, pomyślałem, że byłoby to przydatne, ze względu na to, że ekipa się zmienia. Mianowicie chodzi o to, żeby na stronie był dział z nickami administracji, począwszy od tutorów, kończąc na administratorach.
Przykład (hipotetyczne miejsce):
http://img402.imageshack.us/img402/8937/ekipaq.png
Na samym końcu.
@down
Myślę, że to powinno być przeniesione na stronę główną.
adrian0093
18-07-2011, 17:48
Wystarczy temat na forum - Skład ekipy APO (http://www.forum.toproste.pl/forumdisplay.php?f=5)
W sumie to mogliby to dodac.
Moze sie przydac.
Na tak.
Domcio Old
18-07-2011, 19:10
przyda sie jestem na tak :)
John Dolmayan
18-07-2011, 20:14
Oczywiscie, ze jestem na tak, nowy gracz nie zawsze wchodzi na forum lub nowi gracze moga dac sie nabrac na "pseudo" gmow.
Też o tym ostatnio pomyślałem wchodząc na stronę jakiegoś innego OTS'a, a żeby wejść na forum musiałem się zarejestrować... Oczywiście potrzebowałem kogoś z Ekipy i bez rejestracji ani rusz.
Myślę, że było by to przydatne.
Mysle ze to jest bardzo dobra propozycja. Nie wszyscy maja zalozone konto na 4um wiec jestem jak najbardziej na TAK !
KaZeK Banned v1.
18-07-2011, 21:00
Jeżeli potrzebujemy kontakt z Administracją są emaile, jeżeli któregoś z GM jest oczywiście RRV na którym wystarcz dobrze napisać raport i ktoś odpisze.
Także jestem na nie.
~Bocianex~
18-07-2011, 21:06
Na tak : ) jeszcze byloby dobrze gdyby przy nicku byla czerwona i zielona kropka czy aktualnie osoba z obslugi jest w grze : >
Na tak : ) jeszcze byloby dobrze gdyby przy nicku byla czerwona i zielona kropka czy aktualnie osoba z obslugi jest w grze : >
Nie wiem czy pisałeś to z ironią, ale takie rozwiązanie byłoby bardzo korzystne dla osób, które używają boty.
CHODZI MI TYLKO I WYŁĄCZNIE O LISTĘ OSÓB Z EKIPY, KTÓRA JEST AKTUALIZOWANA!
Tak, dlaczego ?
Nie każdy się loguje na forum i nie każdy ogląda działy, nie widzi żadnych składów administracji APO, mimo iż można stworzyć nową zakładkę na głównej stronie Ekipa APO Myślę, że by To się przydało i To bardzo.
Jestem na tak , gracze często piszą raporty ale nie wiedzą czy jakikolwiek GM/Tutor jest dostępny i może tylko czekać aż ktoś odpiszę . Z twoim pomysłem było by mniej spamowania raportami np : gdy widzieli by że nikt nie jest dostępny .
Jestem na najbardziej na tak
na intergaming też jest ale jakiś gm musi dać bana aby pojawił się na tej liście ; )
lepiej aby wszystko było na stronie głównej przecież nie każdy zagląda na forum?
Sasha Rookslayer
19-07-2011, 20:30
Bardzo Dobry pomysł, myśle, że ułatiwło by to tym, którzy nie znają Administracji. Jak najbardziej na tak :p
Hashirama
19-07-2011, 22:16
To jest Dobry pomysl :] . Nowi Gracze by wiedzieli sklad EKipy i nie byloby oszustw. Mogliby tez obok nickow dodac Kontakt.Podam przyklad.
Magik - Magicon@wp.pl
Czy cos w tym stylu ;]
Kimus The Master
19-07-2011, 22:50
Jestem oczywiscie n a TAK przydalo by sie takie cos xD
Kaziu Extreme
19-07-2011, 22:53
Jesli jest na forum to powinno tez byc na stronie xd. Jestem na tak
PokerowyKoc
19-07-2011, 23:34
Jestem na TAK. Przyda się taka notka na stronie głównej.
Zarexoholik?
19-07-2011, 23:59
Ekipa zmienia się dosyć często. Jeden odchodzi, drugi przychodzi. Jednak mogą coś takiego zrobić.
Dla mnie nie potrzebne - nie interesuje mnie to jest w ekipie ;d
Nie !
Myślę, że powinna być taka zakładka na stronie głównej, nie każdy wchodzi na forum i ogląda dział Regulaminy, a Tam istnieje wątek z ekipą, można To wprowadzić na stronę, nie mam nic przeciwko, jestem za.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.