PDA

View Full Version : Codzienne najazdy Disca.

<Magiczny>
19-07-2011, 12:02
Irytuja mnie codzienne najazdy Disca, bo powoduja lagi i robi sie z tego jakis orshaabal ots. Dobrze, ze sa najazdy, ale niecodziennie. Rozumiem Disc'a, ze cieszy sie z tej posady, ale moze zrobic cos innego, a niecodzienne jest to samo. Na koniec chcialem pozdrowic go srodkowym kciukem do gory.

Z powazaniem MAGICZNY.

Hollow
19-07-2011, 12:08
Ja pierdole najpierw płaczą że nic nie robią a jak już robią to znowu płacz....
Pierdolone dzieci zdechnijcie.

Franco de la Pucio
19-07-2011, 12:13
Pierdolone dzieci zdechnijcie.

Podbijam. Jak nie było najazdów, to na forum były masowe płacze :) Mi najazdy nie przeszkadzają. Wręcz odwrotnie. Miło, że ktoś stara się uprzyjemnić nam grę.

@Down
Ale za to ile osób zginie przy zabijaniu bossów :>

palobo
19-07-2011, 12:13
Irytuja mnie codzienne najazdy Disca, bo powoduja lagi i robi sie z tego jakis orshaabal ots. Dobrze, ze sa najazdy, ale niecodziennie. Rozumiem Disc'a, ze cieszy sie z tej posady, ale moze zrobic cos innego, a niecodzienne jest to samo. Na koniec chcialem pozdrowic go srodkowym kciukem do gory.

Z powazaniem MAGICZNY.

Signed.

Najpierw buczycie o zmniejszeniu ilości kasy, po czym dzień w dzień stawiacie wszystkie bossy po kolei.
Druga sprawa, to freezy, które najazdy powodują.

A tak poza tematem, to chciałem odnieść się do osoby Disca - jak w administracji może być ktoś, kto obraża się na jakąkolwiek krytykę w jego stronę? Powinien wyciągać z tego wnioski, a nie wyjeżdżać z tekstami typu:

13:50 Disc: W ramach odwdzieczenia sie za placz, jedyne co dam na Main to Yeti.

Tyle ode mnie, osobiście jestem niezadowolony z tego co prezentuje Disc.
Serdecznie nie pozdrawiam.

Edit:

Przez kilka dni nie bylo najazdow,ale pewnie ktos zrobi jeszcze 1000 tematow zeby nie bylo ich.

Pl? : O

TuK!
19-07-2011, 12:14
Nie jest to uciążliwe, ale ten najazd z dziś mnie rozwalił.
Tiger Kingi dla low level, i ja nie spojrzałem, że napisał od 15-1100 a ja mam 1127. I dostałem bana za destruktywne zachowanie.
Nic nie mam do niego, najazdy są ok, ale nie będę w nich uczestniczył bo mnie zbanuje za bicie potworów. ;s

~Bocianex~
19-07-2011, 12:22
Przez kilka dni nie bylo najazdow,ale pewnie ktos zrobi jeszcze 1000 tematow zeby nie bylo ich.

Dementor
19-07-2011, 12:39
Jej... Macie problemy... Najpierw jest płacz na forum, że nie ma najazdów, a jak już są to oczywiście też jest źle... Wiadom, nigdy nie będzie tak, że dogodzi się wszystkim, ale bez przesady... Chyba nic się nie stanie jeśli nawet padniecie pare razy przez taki najazd... Ja oczywiście jestem za najazdami... :) Mam jeszcze tylko takie małe wrażenie, że przemawia przez Was zazdrość... Dokładniej chodzi o posadę jaką otrzymał Disc. :D Ja tam nie mam nic ani do najazdów, ani do Disc'a... ;) :D

KamilQ
19-07-2011, 12:47
Nie jest to uciążliwe, ale ten najazd z dziś mnie rozwalił.
Tiger Kingi dla low level, i ja nie spojrzałem, że napisał od 15-1100 a ja mam 1127. I dostałem bana za destruktywne zachowanie.
Nic nie mam do niego, najazdy są ok, ale nie będę w nich uczestniczył bo mnie zbanuje za bicie potworów. ;s

Przynajmniej teraz nauczysz sie czytac, Disc pisał ze bedzie banował 1,1k +.
Nawet jednego zraportowałem i wyłapał bana. ;)

@top
Najazd był ok.
Pierw płacz ze nie ma a potem płacz ze są najazdy, ludzie ogarnijcie sie ; o

Disc
19-07-2011, 12:50

Z powazaniem MAGICZNY.

Codzienne? Ogarnij sie :( Przez ostatnie 3 dni nie było żadnego najazdu robionego przeze mnie. Ktoś inny Wam robił? Wątpię jako jedyny chyba męczę się z tym syfem i robię te najazdy, żeby coś działo się na tym serwerze.
Jeśli tak bardzo Wam nie pasują najazdy, przecież nie muszę ich robić. Dodajcie sondę do tematu, bo chciałbym się dowiedzieć kto chce abym nadal robił co jakiś czas najazdy a kto nie. Szczerze potraficie tylko płakać, w Ekipie jest kilka osób które mają full komendy i miały je długo przede mną i jakoś nie widać za często najazdów. Wyprosiłem aby komenda /m była na pozycji Senior Tutora, przez bite 2/3 tygodnie prosiłem, aby chociaż to przemyśleli. Teraz ją dostałem i szczerze myślałem, że najazdy Wam będą odpowiadać, ale jak widzę myliłem się. Dla mnie "no-problem" mniej roboty będę robił to co inni, tylko bany i bany.

TeDoo
19-07-2011, 12:52
Aż tak wam to przeszkadza? fajnie że są najazdy bo można sie rozerwać a nie only exp exp exp..

Niby że są lagi? yhh chyba coś ci sie miesza kochany.. nawet najmniejszego laga nie miałem jak były najazdy.. wiec takie kity to wkręcaj mamusi -.-

.:Hugo:.
19-07-2011, 12:55
Dziwne, bo ja ani razu nie mialem laga, a Ty jakoś masz...
Jest najazd-zle, nie ma najazdu-zle... Może ***** niech nie robią juz nic, zadnych najazdow czy tam upów bo zawsze cos sie WAM NIE PODBA!!!!

Morfeuxsz
19-07-2011, 12:56
Disc, to nie dziwka. Wszystkim wam nie dogodzi, wiec skończcie płakać i wyjdźcie na dwór.

palobo
19-07-2011, 12:57
chciałbym się dowiedzieć kto chce abym nadal robił co jakiś czas najazdy a kto nie

To rób je co jakiś czas, a nie dzień w dzień.. Tak bardzo chcecie zrobić z APO poważny serwer, który byłby alternatywą dla Tibii 9+.. I był - podobnie jak na rl, najazd raz w miesiącu - możliwość zdobycia rare itemów.
Robisz je dzien w dzien (oprocz weekendu, w ktorym 'discowi spalil sie dysk'), dokladnie te same potworki, tylko (:eek:) zmieniasz lokalizację. Powodujesz lagi, debugi i znaczny wzrost kasy - czyli coś, z czym ekipa stara się walczyć od dłuuugiego czasu.

Wątpię jako jedyny chyba męczę się z tym syfem i robię te najazdy, żeby coś działo się na tym serwerze.

Syfem? Ktoś każe ci być na uprzywilejowanej pozycji? I powiedz mi jeszcze jedno.. Co za problem poświęcić 10 min dziennie, pobiegać po mapie, przywołać 157 kingów, 2 dark princess, minosa, wkleić kilka "ostrzeżeń" z hotkeya i patrzeć jak przez 1,5h low levele biją tiger kinga?

Lethornek
19-07-2011, 13:00
Na początku było spoko no ale ileż można... Najazd powinien być raz w tygodniu jeden a konkretny...

Disc - Fajnie że się starasz, brak Ci jeszcze trochę fantazji, której możesz pozazdrościć Caavowi czy Tygrysowi, rób najazdy ale kurde nie po 10x dziennie i cały czas to samo :l Raz na tydzień, góra dwa razy i byłoby zajebiście ;)

Lagga v3
19-07-2011, 13:03
Mi to nie przeszkadza. Zawsze jakieś urozmaicenie gry. Wzrost kasy jest nieunikniony . gracze mało wydają kasy npc. a dużo od niego otrzymują;s

IljaWaleriewiczKowalchuk
19-07-2011, 13:10
Mi tak samo nie przeszkadza, lepsze to niż stanie pod depo i nudzenie się ;)

Kapitan Alkohol.
19-07-2011, 13:12
Najpierw płacz że nic się nie dzieję, aż w końcu 2 debili zacznie płakać że GM robi najazdy. Jebnijcie się w łeb i to tak bardzo mocno. Najazdy nie powodują lagów - powoduje je Twoj internet albo komputer. Na najazdach więcej się traci ładunków/sli niż się nalooci z tych bossów. W sumie nawet pewnie nie wiesz co z nich leci i z jaką częstotliwością, więc skończ pierdolić. Najazdy są dobre i jestem za robieniem ich codziennie.

Falk avar
19-07-2011, 13:19
Jak nie było najazdów to każdy płakał że nie było, a teraz jak ktoś się tym zajął to tez płaczecie. Nikt wam nie każe abyście chodzili na te najazdy. Teraz jak Disc robi najazdy to przynajmniej coś się dzieje na tym APO. Ja osobiście nic nie mam do najazdów.

Disc
19-07-2011, 13:20
Na początku było spoko no ale ileż można... Najazd powinien być raz w tygodniu jeden a konkretny...

Disc - Fajnie że się starasz, brak Ci jeszcze trochę fantazji, której możesz pozazdrościć Caavowi czy Tygrysowi, rób najazdy ale kurde nie po 10x dziennie i cały czas to samo :l Raz na tydzień, góra dwa razy i byłoby zajebiście ;)

Słuchaj nie robię najazdu po to aby fantazjować, więc wybacz. Jakoś nie widzi mi się pisanie, że "Mroczne siły ciemności chcą przejąć kontrole nad miastem Canyon" etc. Może brakuje fantazji, ale po co mi ona skoro mam chęć i ochotę której im brak? Nigdy nie zrobiłem nawet 3x najazdu w ten sam dzień, więc o czym Ty człowieku piszesz? Daj mi przykład kiedy zrobiłem 10x najazd w ciągu jednego dnia.
Proszę o dodanie sondy do tematu!

Domcio Old
19-07-2011, 13:37
nie wierze sa najazdy placz nie ma najazdow placz to co wy chcecie... ogarnijcie sie... disc chce wam urozmaicic gre a wy i tak placzecie ... ja oczywiscie jestem za tym aby najazdy byly jak najczesciej

Nights
19-07-2011, 14:01
Słuchaj nie robię najazdu po to aby fantazjować, więc wybacz. Jakoś nie widzi mi się pisanie, że "Mroczne siły ciemności chcą przejąć kontrole nad miastem Canyon" etc. Może brakuje fantazji, ale po co mi ona skoro mam chęć i ochotę której im brak? Nigdy nie zrobiłem nawet 3x najazdu w ten sam dzień, więc o czym Ty człowieku piszesz? Daj mi przykład kiedy zrobiłem 10x najazd w ciągu jednego dnia.
Proszę o dodanie sondy do tematu!

Widzisz, tu nie chodzi o to, że robisz to kilka razy dziennie, a że prawie codziennie. Zauważyłeś jaką sensacje wzbudzały najazdy gdy były trzy, cztery razy w miesiącu? Nie masz fantazji? Trudno. Spróbuj. Przez tydzień zaplanuj sobie najazd z gotowymi tekstami i będzie znacznie lepszy, zapewniam Cię.

Zapamiętaj sobie, że coś co gracze mają łatwo dostępne, lub jest często najzwyczajniej w świecie się nudzi. Taka już kolej rzeczy. Wyprosiłeś komendę- wyproś monstera, albo sam jakiegoś napisz, nawet nie wiesz ile to pomoże.

Sasha Rookslayer
19-07-2011, 14:07
Najazdy są zajebiste ;)
Płaczecie nooby, że nie ma najazdów, a jak ktoś się postara i robi co 1,2 dni to ***** też zle...
Ogarnijcie się Nooby, a nie się spinacie tutaj i robicie Milion takich samych Tematów, nie podoba się to ***** nie graj przez tą chwile najazdu, proste..
A nie płacz robisz ;l
Najazdy są w 100% zajebiste ;)
Jak najbardziej na tak, by były dalej.

KePuczasta
19-07-2011, 14:13
Najpierw narzekaliscie, że nie ma najazdów a taraz jak w koncu ktoś je robi to oczywiśćie (jak zawsze) coś jest nie tak, a przecież to jakies urozmaicenie monotonnego expienia...
ofc...jestem za robieniem dalej najazdow przez Disc'a

Anabeth
19-07-2011, 14:15
Nie wiem co Wam to przeszkadza, ale gdy nie było najazdów był kompletny płacz, że nie ma najazdów. A teraz są i zaczyna się kolejny płacz..
Czy 1 najazd dziennie To aż tak dużo ? jak dla mnie jest wszystko dobrze, a To, że padacie To nie wina Disca, tylko Wasza, gdyż podchodzicie i próbujecie bić potwory, na których na pewno dobrze wiecie, że padniecie i taka jest prawa..
Nie chcecie najazdów To nie przychodźcie na nie, nie latajcie i nie walcie z czarów, w ogóle nie wychodźcie gdzie expicie.
Tyle mam do powiedzenia.

Dideek
19-07-2011, 14:19
Jesteście popierdoleni żałośni ..
Niema najazdow - zle
Sa - zle
Palanci -.-
#t
Dobrze ze robi najazdy,a tobie chuj nic do tego

Arczi
19-07-2011, 14:25
Tj. pisalem wczesniej : nie bylo najazdow - byl placz, sa najazdy - jest placz. Zastanowcie sie. Najazd powoduje wam lagi ? Dziwne, ze jakos mi nie. Proponuje zainwestowac w lepszy sprzet, internet. A co do samych najazdow : sa dobre, widac ze Disc stara sie, aby dzialo sie cos na servie, wiec moze docenicie to, ze ktos sie fatyguje, zeby wam sie nie nudzilo ? :| Nie podoba sie ? Stoj w temple, daj loga, wyskocz przez okno etc.

Karpek II
19-07-2011, 14:32
Najazdy powinny być 2-3x w tygodniu, takie porządne. Wtedy by się nie nudziły.

Woody
19-07-2011, 14:33
Najazdy codziennie to trochę przesada, uważam, że powinny być raz na jakiś czas, bo zaraz się znudzą. To nie tylko "tworzenie" potworów, ale coś dodatkowo.

Azbest on de tour
19-07-2011, 14:50
Najazdy codziennie to trochę przesada, uważam, że powinny być raz na jakiś czas, bo zaraz się znudzą. To nie tylko "tworzenie" potworów, ale coś dodatkowo.

co ty (wy) pierdolicie

dawno temu jak najazdów nie było to powstawał jeden, drugi, trzeci temat aby takowe plagi były

a jak już są bardzo regulanie, to nie - 'mi nie pasuje i ja nie chce bo nuda hehe'

popierdolilo was z tą krytyką, ten temat powinien być pochwalny

ps. na chuj komu teksty jak tutaj chodzi tylko o zabijanie potworów w niecodziennych miejscach?

John Cena
19-07-2011, 15:08
Disc się stara aby na apo coś się działo a wy narzekacie,jak nie było najazdów marudziliście a teraz co,jeśli nie chcesz najazdu to nie idz na niego proste...

1st R. Boonek
19-07-2011, 16:04
Omg wez czlowieku zamknij ryj, dobrze ze w ogole robi, chuj ze codziennie...

lepiej codziennie niz wcale jak to bylo wczesniej :|

KaZeK Banned v1.
19-07-2011, 16:30
Rozkazuje Ci ktoś chodzić na te najazdy? NIE! Freezy podczas najazdów? Kiedy? NIGDY nie miałem freeza podczas jego najazdu - zmień dilera neta.

elton.

adrian0093
19-07-2011, 16:43
Temat nie ma kompletnie sensu, zaprzeczacie sami sobie! Niedawno czytałem temat w którym płakaliście o brak najazdów, a teraz o dziwo płaczecie o nadmierną ilość najazdów.. Zastanówcie się co wy sobą reprezentujecie - zakompleksione dzieci[?]

Vaths
19-07-2011, 17:39
Zlałbym po dupie jednego i drugiego pasem, to byście ***** się opamiętali z tymi tematami i przestali jęczeć do chuja pana.

P.S

Normalnie jak kobiety to nie to nie a wypierdalać na podwórko tam sobie marudźcie wśród absolwentów przedszkola, bo ja mam was dość jak i inni.

ViVuSeK
19-07-2011, 18:55
Nie rozumiem, niedawno większość wręcz narzekała na brak najazdów, a gdy się pojawiły, znów macie jakieś problemy - ale to żadna nowość ;). Jak dla mnie to dobrze, że Disc tak dba o to aby nam się nie nudziło i za to plus, ale za niedługo znudzą nam się najazdy bo staną się codziennością. Jeśli już mają być, to 2 - 4 razy w tygodniu maksymalnie.
;)

Santano
19-07-2011, 21:14
Dodałem sondę i osobiście zaznaczyłem drugą opcję. Nie mając większego pojęcia na temat tych najazdów powiem szczerze, że jedynym czynnikiem mającym wpływ na moją ocenę są wasze komentarze i skargi. Uważam, że inicjatywa Disca w postaci robienia najazdów jest bardzo dobra i odbieram ją bardzo pozytywnie, jednakże wszystko można poprawić, ewentualnie zmienić nastawienie do niektórych Waszych zachowań.

Jednak nie rozumiem, dlaczego przeszkadzają Wam dość częste najazdy. Disc się stara, chce Wam uprzyjemnić grę, a wam z niewiadomego powodu się to nie podoba. Wątpię, żeby najazdy miały wpływ na stabilność serwera, jednak sprawdzę dostępne mi dane na ten temat i zobaczę, na ile to możliwe.

Qwerty92
19-07-2011, 21:27
Magiczny ma lagi na mózgu. Takie najazdy są dobre bo każdy lvl znajdzie coś dla siebie. Mam nadzieję, że nic się nie zmieni.

palobo
19-07-2011, 21:34
Serio nie potraficie ogarnąć, że nikt nie narzeka na fakt, że najazdy są, tylko:
1) na ich ilość
2) na sposób w jaki są przeprowadzane
3) na butność i nieumiejętność pogodzenia się z krytyką jaką prezentuje Disc

Niech są przeprowadzone 1-2x tygodniu, ale z zaangażowaniem i sensownie, a nie na zasadzie rutyny - jeden, codziennie powtarzany schemat.

#Brain

Ale powiedz mi jak można chwalić za coś, co robi na odpieprz? I popada z jednej skrajności w drugą? Wypośrodkuje, a będzie okej.

Brain
19-07-2011, 23:39
Nie gram na apo, ale jedno zauważyłem:

-OKRES BEZ NAJAZDÓW

OMG TYLKO NIC NIE ROBICIE!! NAJAZD RAZ NA ROK I MYSLICIE, ŻE JEST DOBRZE?!!!

-OKRES Z NAJAZDAMI

CODZIENNIE TYLKO TE DURNE NAJAZDY, WEŹCIE SIĘ DO ROBOTY!

Propsy dla was _/

Zarexoholik?
19-07-2011, 23:46
Moim zdaniem to świetne urozmaicenie, a ty jesteś pionkiem, który padł od devil atoma i płacze na forum.

Janki
20-07-2011, 08:04
Dla mnie najazdy w tej ilości co robi Disc zupełnie odpowiadają. Za każdym razem ostrzega w jakim miejscu najazd i jakie potwory (każdy powinien wiedzieć co mniej więcej jest w stanie bloknać bez deada).
Ze swojej strony proszę tylko więcej najazdów na rooku :)

Disc
20-07-2011, 09:10
Serio nie potraficie ogarnąć, że nikt nie narzeka na fakt, że najazdy są, tylko:
1) na ich ilość
2) na sposób w jaki są przeprowadzane
3) na butność i nieumiejętność pogodzenia się z krytyką jaką prezentuje Disc

Niech są przeprowadzone 1-2x tygodniu, ale z zaangażowaniem i sensownie, a nie na zasadzie rutyny - jeden, codziennie powtarzany schemat.

#Brain

Ale powiedz mi jak można chwalić za coś, co robi na odpieprz? I popada z jednej skrajności w drugą? Wypośrodkuje, a będzie okej.

Sorry, ale zawsze coś dodaje czego nie było w dzień poprzedni. Gdybym miał możliwość sam wymyśliłbym potwory specjalnie robione pod najazdy, lecz zwyczajnie takiej możliwości nie posiadam. Szczerze raz zrobiłem najazd po czym zapytałem, czy mogę przeprowadzić mały event. Oddałem swoje dwa prywatne domki, aby go zrobić. Podczas eventu gracze zjechali mnie jak psa, że był on ustawiony co jest bzdurą. Sami nie wiecie co macie poczynić, jedni się cieszą jak coś się dzieje innym to nie odpowiada, bo coś tam coś tam... Jest to śmieszne, bo Ekipa stara się coś robić a Wy zlewacie to ciepłym moczem, nie rozumiem tego. Gdy nic się nie dzieje jest multum tematów, bo nie ma tego tamtego i owego... Jeśli już coś się dzieje to znowu psioczycie, że to lipa straszna...

palobo
20-07-2011, 09:20
Sorry, ale zawsze coś dodaje czego nie było w dzień poprzedni. Gdybym miał możliwość sam wymyśliłbym potwory specjalnie robione pod najazdy, lecz zwyczajnie takiej możliwości nie posiadam. Szczerze raz zrobiłem najazd po czym zapytałem, czy mogę przeprowadzić mały event. Oddałem swoje dwa prywatne domki, aby go zrobić. Podczas eventu gracze zjechali mnie jak psa, że był on ustawiony co jest bzdurą. Sami nie wiecie co macie poczynić, jedni się cieszą jak coś się dzieje innym to nie odpowiada, bo coś tam coś tam... Jest to śmieszne, bo Ekipa stara się coś robić a Wy zlewacie to ciepłym moczem, nie rozumiem tego. Gdy nic się nie dzieje jest multum tematów, bo nie ma tego tamtego i owego... Jeśli już coś się dzieje to znowu psioczycie, że to lipa straszna...

Ale nie potrafisz zrozumieć, że popadasz ze skrajności w skrajność? Jasne, jak nic nie robiliście, było źle, ale teraz jest tego za dużo, mierznie się.. Dlaczego nie potrafisz przyjąć krytyki wyciągając wnioski, tylko stosujesz taktykę "najlepszą obroną jest atak"?

Kapitan Alkohol.
20-07-2011, 10:32
Ale nie potrafisz zrozumieć, że popadasz ze skrajności w skrajność? Jasne, jak nic nie robiliście, było źle, ale teraz jest tego za dużo, mierznie się.. Dlaczego nie potrafisz przyjąć krytyki wyciągając wnioski, tylko stosujesz taktykę "najlepszą obroną jest atak"?

A Ty nie potrafisz zrozumieć że tylko Tobie to nie odpowiada. Santano dodał Ci sonde, która przedstawia jak komu się podobają inicjatywy Disca. Jak masz jakiś 500 lvl to się nawet nie pchaj na te najazdy, bo pewnie Twoj płacz spowodowany jest tym że lecisz na te najazdy i każdy mob Cię zabija.

John Cena
20-07-2011, 10:35
palobo skoro nie podobają ci się najazdy to nie chodz na nie,proste więc po co założyłeś ten temat jest tylko płacz i płacz

Carmell
20-07-2011, 10:36
Ja nie zaobserwowalem zadnych lagow zwiazanych z najazdami , mi one odpowiadają ;) Tak myslalem.. nie bylo najazdow zle , sa rownierz zle.

Splaxor
20-07-2011, 10:55
Disc proponuję, abyś przez miesiąc nie robił najazdów. Może wtedy ktoś zrozumie, że lepiej codziennie mieć najazd niż przez miesiąc nic.
Dobrze, że coś się dzieje na serwerze.

Patinex
20-07-2011, 11:56
Ja uważam, że najazdy powinny być co dziennie, gdybyście posiadali wyższy poziom, sami byście chcieli ich co chwilę, żeby nie marnować Czasu na różnorodnych terenach z monsterami, jak wcześniej nie było najazdów wtedy prosiliście każdego z ekipy, aby zrobił najazd na Wasze życzenie, a Teraz znalazła się taka osoba w ekipie i nie chcecie najazdów, znam chyba przyczynę, bo padacie na nich, niestety Tego nie da się uniknąć, Trzeba być ogarniętym, żeby nie padać, choćby walić z czarów i się chować, a jeżeli na nich nie chcecie uczestniczyć, stój sobie w temple, nie wychodź, a nawet wyloguj się, jeżeli Ci To aż tak bardzo przeszkadza, nie musicie w najazdach uczestniczyć, skoro są organizowane przez Disca. On robi dla Was bardzo dobrze, właśnie on robi dla Was satysfakcję, żeby nie było nudów na serwerze, Tylko jakaś rozrywka, w końcu nasz Disc, znajduje Czas dla Was, aby zrobić taki najazd, a wy go kompletnie nie doceniacie.

palobo
20-07-2011, 12:25
Ja uważam, że najazdy powinny być co dziennie, gdybyście posiadali wyższy poziom, sami byście chcieli ich co chwilę, żeby nie marnować Czasu na różnorodnych terenach z monsterami, jak wcześniej nie było najazdów wtedy prosiliście każdego z ekipy, aby zrobił najazd na Wasze życzenie, a Teraz znalazła się taka osoba w ekipie i nie chcecie najazdów, znam chyba przyczynę, bo padacie na nich, niestety Tego nie da się uniknąć, Trzeba być ogarniętym, żeby nie padać, choćby walić z czarów i się chować, a jeżeli na nich nie chcecie uczestniczyć, stój sobie w temple, nie wychodź, a nawet wyloguj się, jeżeli Ci To aż tak bardzo przeszkadza, nie musicie w najazdach uczestniczyć, skoro są organizowane przez Disca. On robi dla Was bardzo dobrze, właśnie on robi dla Was satysfakcję, żeby nie było nudów na serwerze, Tylko jakaś rozrywka, w końcu nasz Disc, znajduje Czas dla Was, aby zrobić taki najazd, a wy go kompletnie nie doceniacie.

Mam "wyższy poziom", Magiczny ma "wyższy poziom", a jednak jesteśmy na NIE. Co za dużo, to niezdrowo, pamiętaj.

John Cena
20-07-2011, 12:28
palobo to trzemu nie pójdziesz expić albo siedz w temple to nie problem

.Vimpexx.
22-07-2011, 07:03
Mam "wyższy poziom", Magiczny ma "wyższy poziom", a jednak jesteśmy na NIE. Co za dużo, to niezdrowo, pamiętaj.

Może macie 'wyższy' lvl, ale padacie jak pizdy ... :confused:

@Topic

Niech robi te najazdy, nie było ich - był płacz, są - jest płacz. :confused:

Francisco
22-07-2011, 10:27
Bardzo dobrze, że robi najazdy. Jak nie było to płakaliście, jak są to też płaczecie! Banda niewdzięczników!

Nights
22-07-2011, 13:45

Proponuję Ci najpierw ogarnąć pisownie, a dopiero później się wypowiadać.

#topic
Jajebie. Czemu połowa z Was nie rozkminia tego, że tu nie chodzi o to, że są najazdy a o to, że są one za często? Kto mądry robi najazdy codziennie?! :| Pisałem już, jeśli nie masz głowy do wymyślania jakiejś fabuły do najazdu (kierowane do disca ofc.), to wykmiń cokolwiek przez ten tydzień, a nie robisz "najazdy" (jeśli to tak można nazwać..), które polegają wyłącznie na postawieniu potworka i napisaniu o tym na czerwono. Ogarnij. Proponuję tez spojrzeć jaki tu jest pocisk po niższych graczach, aby się "nie wpierdalali na najazdy". Może byś pomyślał i zrobił najazd za bramką lvlową? Pierdzielisz, że nie masz takiej możliwości - nie wiem jak z santano, ale mortiis to dość ugodowy człowiek i sądzę, że ułatwiłby Ci "pracę". No i teraz rodzi się pytanie.. czemu musza za Ciebie myśleć gracze? Tylko proszę, nie reaguj na to tak jak poprzednio, że "za kare nie będziemy mieli teraz najazdów", bo to jest dość dziecinne.

Tak wgl. to tego textu nie bierz do siebie, a odbierz jako wskazówkę.

Takanori~
22-07-2011, 15:22
Hmm...
Zaznaczylem, ze jestem czesciowo zadowolony poniewaz to zbyt czesto... Szybko staje sie to monotonne/nudne... Wiec proponuje raz moze dwa w tygodniu ...

Keszuwa
22-07-2011, 23:44
10 min temu skończył się najazd. Efekt? 2x debug po postawieniu tych śmeisznych hardkorów w city, lagi w trakcie i po najeździe, które uniemożliwiły zarówno uczestnictwo jak i zwykłe expienie.
Macie rację - coś się dzieję z APO. Robi się z niego FUN SERV jakich wiele.

@Disc:
Proponuję, żebyś przystał na to, co sugerują niektórzy gracze - opanuj się z tymi najazdami, pokaż nam jakby było strasznie i fatalnie bez tak zaangażowanego i dobrego GMa jakim jesteś, bo już ten cały cyrk ze "zbliżającymi się siłami piekielnymi" wkurwia denerwuje.

Dziekuje, dobranoc.

pomozplz
24-07-2011, 22:12
Nie gram na servie ale z tego co zauważyłem to było "kiedy był ostatni najazd"
"mało najazdów" "ekipa się nie stara" Takie właśnie tematy powstawały by "były" najazdy a jak już ktoś robi i to często,to wam po prostu nie pasuje to jest albo zazdrość ze nie możesz bić dobrego potwora i padasz na hita albo nie wiem idz expić albo siedz w temple tak jak napisali.....

Disc bardzo dobrze ze robisz przynajmniej się starasz i znajdujesz dla nich czas,zrób tak jak napisał splaxor na pewno zadziała :)

arcelceavoreli
24-07-2011, 22:48
Jestem zadowolony z tych najazdów...Myślę ,że nie można narzekać !!
Jak nie ma najazdów jest nie dobrze a jak są to jest źle.
Akurat o to ,że robi najazdy nie można do niego mieć pretensji...

Sensimila <3
24-07-2011, 23:03
Jakoś ja lagów nie mam. Nie było najazdów było źle, były rzadko było źle, masz codziennie i nadal jest źle ?! Tu nie chodzi że cieszy się posadą, tylko stara się jak najbardziej urozmaicić nam/wam grę.

Dobrze Disc, że w wakacje urozmaicasz codziennie grę najazdami, rób tak dalej ;)

Asill
25-07-2011, 12:55
Ja jestem w pełni zadowolony z najazdów:)
Przynajmniej troszkę z ubożeją graczom portfele;)
Robi najazdy aby umilić grę, a jak się nie podoba nie musisz brać w nich udziału
Proste c'nie:cool:

Mr Fsza
25-07-2011, 16:45
I bardzo dobrze że są najazdy ale ostatnio to nie ma wcale najazdów a jak już jest to 10 potworów max i 5 min ; d

Disc
26-07-2011, 06:34
Chciałem tylko napisać, że przez najbliższy czas będę raczej rzadko w grze, gdyż mam kilka spraw do załatwienia związanych z moim prywatnym życiem, co za tym idzie nie będę robić najazdów przez jakiś czas. Jak wrócę mogę obiecać, że gracze Rookgardu oraz Mainlandu zostaną nagrodzeni minimalnie 2 godzinnym najazdem tu i tu.
Pozdrawiam Disc.

Ciasny Wiesiek
26-07-2011, 13:35
Jak dal mnie najazdy są spoko :) Lecz i tak rzadko na nich bywam :)

No to Disc czekamy na Ciebie :) hehehe

Gebels (:
26-07-2011, 13:42
Moim zdaniem to świetne urozmaicenie, a ty jesteś pionkiem, który padł od devil atoma i płacze na forum.

Hehs. Ty jesteś serio jakąś dziwną istotą. Człowieku weź popatrz na to, z perspektywy Low lvl'a . Zaczynasz gre na apo, nie znasz miejscówek, jesteś nowy odkrywasz mape. Dobra, biegniesz sobie bijesz jakieś scaraby, hieny etc. i nagle dostajesz strzała od chociażby Tiger King'a?:confused:I to dzień w dzień.. Dla ciebie jest to tylko dobry zarobek, jesteś jednym z tych h lvli, którzy mogą pozwolić sobie na zabicie tych najmocniejszych potworów. Zresztą hehs jakie zabicie, skoro nawet nie potrafisz się ze swoimi "cunplami" zgadać na ventrillo podczas najazdu i znaleźć dobrego blokera i siohera/ów, którzy by siedzieli z wami i bili Minos'a tak, żeby reszta z twoich 'cunpli' nie padła . Oj zapomniałem, przecież to ty masz ED :) Nie wiem ile Ty będziesz jeszcze lizał Administracji, tylko po to, żeby dostać swojego upragnionego adma.:confused: Im dłużej siedzisz na tym forum, Twoje posty coraz bardziej mnie rozśmieszają. Zacznij używać mózgu i mocno zastanów się nad tym co piszesz.

@topic
Tak źle, tak źle, tak źle. Co nie zrobią to źle. Disc jest 'nowy' na takiej posadzie jaką otrzymał. Z czasem nauczy się wszystkich potrzebnych komend, ale wg. Mnie ostro przesadził z tymi najazdami. Może i to urozmaicenie gry, ale co za dużo to nie zdrowo. Powinien być jeden, góra dwa najazdy na tydzień, ale zrobione porządnie, bez chłamu i zaplanowane do końca.

Co do Was, Playerzy.

Kiedyś zrozumiecie, że ten czas spędzony przed APO czy chociażby Tibią, był lekko czasem straconym. Z APO nigdy nie zrobicie czegoś takiego jak 'Real Tibia'. APO jest po prostu ots'em, i ots'em zostanie. Przykładem tego jest po prostu taki Zarexoholik, który nie potrafi zgadać się ze swoimi "cunplami" i dobrze zagrać z teamem. Tyle z mojej strony.
Pozdrawiam,
Gebels.

Ps. Od pionków, to możesz "cunpli' wyzywać.

adisek
26-07-2011, 14:04
najazdy ekstra sprawa,więcej takich rzeczy.

NIE PCHAJCIE SIE TAM GDZIE SA DOBRE POTWORY MACIE NAJAZDY NA KAZDY SWOJ LVL WIEC NIE PIERD****.

Tyle na ten temat

Ciasny Wiesiek
26-07-2011, 14:22
Hehs. Ty jesteś serio jakąś dziwną istotą. Człowieku weź popatrz na to, z perspektywy Low lvl'a . Zaczynasz gre na apo, nie znasz miejscówek, jesteś nowy odkrywasz mape. Dobra, biegniesz sobie bijesz jakieś scaraby, hieny etc. i nagle dostajesz strzała od chociażby Tiger King'a?:confused:I to dzień w dzień.. Dla ciebie jest to tylko dobry zarobek, jesteś jednym z tych h lvli, którzy mogą pozwolić sobie na zabicie tych najmocniejszych potworów. Zresztą hehs jakie zabicie, skoro nawet nie potrafisz się ze swoimi "cunplami" zgadać na ventrillo podczas najazdu i znaleźć dobrego blokera i siohera/ów, którzy by siedzieli z wami i bili Minos'a tak, żeby reszta z twoich 'cunpli' nie padła . Oj zapomniałem, przecież to ty masz ED :) Nie wiem ile Ty będziesz jeszcze lizał Administracji, tylko po to, żeby dostać swojego upragnionego adma.:confused: Im dłużej siedzisz na tym forum, Twoje posty coraz bardziej mnie rozśmieszają. Zacznij używać mózgu i mocno zastanów się nad tym co piszesz.

@topic
Tak źle, tak źle, tak źle. Co nie zrobią to źle. Disc jest 'nowy' na takiej posadzie jaką otrzymał. Z czasem nauczy się wszystkich potrzebnych komend, ale wg. Mnie ostro przesadził z tymi najazdami. Może i to urozmaicenie gry, ale co za dużo to nie zdrowo. Powinien być jeden, góra dwa najazdy na tydzień, ale zrobione porządnie, bez chłamu i zaplanowane do końca.

Co do Was, Playerzy.

Kiedyś zrozumiecie, że ten czas spędzony przed APO czy chociażby Tibią, był lekko czasem straconym. Z APO nigdy nie zrobicie czegoś takiego jak 'Real Tibia'. APO jest po prostu ots'em, i ots'em zostanie. Przykładem tego jest po prostu taki Zarexoholik, który nie potrafi zgadać się ze swoimi "cunplami" i dobrze zagrać z teamem. Tyle z mojej strony.
Pozdrawiam,
Gebels.

Ps. Od pionków, to możesz "cunpli' wyzywać.

Co do low lvl chyba wyraźnie jest minutę czy tam dwie , żeby się kryć Bo miasto jest atakowane -.- To niech się oni nauczą czytać ze zrozumieniem i Ty również -.- A nie lecą kraść loota a jak padną to płacz , że za często są najazdy . Jak Ci coś nie pasuje to wypad !

Gebels (:
26-07-2011, 14:50
Co do low lvl chyba wyraźnie jest minutę czy tam dwie , żeby się kryć Bo miasto jest atakowane -.- To niech się oni nauczą czytać ze zrozumieniem i Ty również -.- A nie lecą kraść loota a jak padną to płacz , że za często są najazdy . Jak Ci coś nie pasuje to wypad !

Kraść loot'a ? Hehs zanim dobiegną to tego loot'a już nie będzie. Ja czytać ze zrozumieniem umiem, ale takie ostrzeżenie, że będzie 'NAJAZD W MIEŚĆIE' to i tak dla niektórych za mało. ;) Spaliłeś.