View Full Version : [7.6] Nie zadzia?a? kiedy? SL na servie?
szewczenko
19-07-2011, 17:45
Czy spotkaliście się z czymś takim, że koles ma pacc, brak rs a mimo to traci itemy?
Helyezze
19-07-2011, 17:47
Mając sl masz 99% pewności, że nic Ci nie spadnie.
Kaziu Extreme
19-07-2011, 17:56
jest 99.99% ale i tak dziala zawsze, a jak nie zadziala to leszek peszek ;\
Niby jest 99%, ale nigdy mi się nie zdarzyło tak, że by mi SL nie zadziałał. :)
A gram na APO od 2007 roku z przerwami.
Biorąc pod uwagę sferę techniczną, to StarLight zawsze musi działać, bo jest to skrypt. Być może celowo jest 99% co powoduję pewne ryzyko. Mnie osobiście zawsze działał.
Nie jest powiedziane że działa w 100% , pamiętam momenty w których sl'e nie działały.
Tak jak ktoś pisał masz 99.99% pewności i zawsze możesz trafić na to 00.01
Mi kiedys czesc eq spadlo a na 100 % mialem wtedy na sobie Sl'a oraz pacc :)
<Magiczny>
19-07-2011, 18:48
Mi sie to jeszcze nie zdarzylo, ale kolega kiedys pisal, ze spadlo mu pare lvl a mial sl i pacca XD
Nie, nie spotkałem się z takim czymś.
StarLight powinien zawsze zadziałać, jeśli posiadasz Premium Account, nie ma takiej opcji aby nie zadziałał. Nie rozumiem po co temat - straciłeś EQ pomimo noszenia SL i posiadania PACC ;)
Mała uwaga, jeśli masz Red Skull, a posiadasz SL i PACC i tak stracisz to wszystko jak zginiesz.
Osobiście mi się tak nigdy nie przytrafiło, ale widziałem kilka razy na forum, że ktoś się na to skarżył, ale bez 'dowodów'.
sqlterpa
19-07-2011, 21:39
Tygrys to kiedyś tłumaczył, musisz mieć niezwykłego pecha żeby trafić na ten 1% niefarta xD
bo sl to gwarancja tylko 99%, że nie stracisz nic
; o a mi raz dawien dawno skonczyl sie pacc i jak sie logowalem bylo konto facc a normalnie biegalem po pacc zone i dzialal mi sl ;[
a co do sla kiedys na najezdzie dostalem bulem i padlem ale sl dalej byl na swoim miejscu ;P
drugi raz padlem i znikl ; /
G_R_U_L_I_X
19-07-2011, 22:21
W historii było napisane ileś tam tematów, że sl nie zadziałał.
@edit
A właśnie pamiętajcie to przekaz dla noobów, którzy nie wiedzą co to SL.
(forum jest jeszcze użytkowane przez zielonych graczy/użytkowników)
StarLight- z tłumaczenia "gwiazda światła" to jest amulet, który chroni was od utraty, po prostu lvl (poziomu waszej postaci) i skills'ów(dist fighting, axe itp). Można ten amulet kupic w mieście "Sky". Można tam popłynąc za pomocą statku na bambo camp. Działa on tylko jeżeli mamy konto PACC. Jeżeli pacc się skończył ci o 12:01, a ty zalogowałeś się o 11:32 i grałeś aż do 12:15 bo padłeś i oficjalnie nie miałeś już konto PACC, więc SL mógłby ci zleciec tak jak aol.
A o aol'u więcej na TEJ STRONIE
(dziękuje za przeczytanie tego mini poradnika w postach :)).
PokerowyKoc
19-07-2011, 23:52
Ok znalazłem coś ciekawego co napisał Tygrys i myślę że zakończy to wszystkie spory :)
#Tygrys
A kto powiedział, że jest błąd z SL'em? SL tak po prostu działa. Nie daje Ci 100% gwarancji, lecz 99,9%... Tzn w 1 przypadku na 10000 albo i więcej po prostu nie chroni od tej śmierci.
Ty najwidoczniej byłeś 10000 i miałeś pecha
@$keptikz
Bardzo ciekawe. Tak bardzo, że aż mało prawdopodobne... A może podrzucisz mi ten filmik na PW?:>
Link do tego tematu:
http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=896690#post896690
Pozdrawiam :p
Zarexoholik?
20-07-2011, 00:17
StarLight- z tłumaczenia "gwiazda światła" to jest amulet, który chroni was od utraty, po prostu lvl (poziomu waszej postaci) i skills'ów(dist fighting, axe itp). Można ten amulet kupic w mieście "Sky". Można tam popłynąc za pomocą statku na bambo camp. Działa on tylko jeżeli mamy konto PACC. Jeżeli pacc się skończył ci o 12:01, a ty zalogowałeś się o 11:32 i grałeś aż do 12:15 bo padłeś i oficjalnie nie miałeś już konto PACC, więc SL mógłby ci zleciec tak jak aol.
Jak już chcesz świecić to może napisz, że można go kupić na COD u Salima albo w domku u Xovera? Napisz również, że chroni przed stratą mlvl'a?
Jakim ty jesteś myskiem, ja pierdolę. XD
#topic
Słyszałem kilka x, że nie zadziałał. Jest ustawione na 99.99%, że nic nie spadnie, ale zawsze jest szansa, że będziesz tym 00.01. Osobiście nigdy tego nie doświadczyłem.
Lethornek
21-07-2011, 21:15
Mi tam zawsze działał, jak jest ustawiony na APO dokładnie też nie wiem ;D
Pineda <3
21-07-2011, 21:36
Nie mialem takiej sytuacji aby mi nie zadzialal, pamietam na sky jak Sciex Scixem bil sie z kims, wpadlo kilku zabili go a mu eq spadlo, a widzialem ze kupil sl'a przed dedem.
Critical
21-07-2011, 21:51
Jak sl może nie działać , przecież to jest skrypt i musi działać na 100 %
Nigdy nie zdarzyła mi się taka sytuacja :D
Nigdy mi się tak nie zdarzyło, żeby mi SL nie działał :confused:
Mi osobiscie nigdy nie zdazylo sie zeby SL nie zadzialal.. I nie wiem czy komukolwiek trafil sie bug zwiazany z tym amuletem.
Domcio Old
21-07-2011, 23:09
mi sie nigdy tak nie zdarzylo ze cos stracilem jak mialem SL ale byly takie przypadki ale to juz trzeba miec nie farta :D
Mi się nie zdarzyło abym coś stracił mając SLa, ale były osoby, którym spadł lvl/skille/eq. Sam tygrys pisał, że SL nie daje 100% ochrony przed utratą tylko 99.99%.
Bylo kilka zgloszen ze SL nie zadzialal,lecz to niesamowicie malo prawdopodobne
Widzę, że jestem nieliczną osobą której SL nie zadziałał. Straciłem lvl, bp, sl.
Zawsze Sl działa chyba że będziesz miał coś w stylu akka bug ale teraz praktycznie zawsze działa ; d
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.