View Full Version : Mapy
Patryk1551
20-07-2011, 12:15
Moja propozycja to zamiana map de cbble i cpl strike na forge i mirage. Są to przeróbki tych map aby gra po stronie tt była łatwiejsza czyli żeby mapa nie była jednostronna. Może na tych mapkach apo plejerzy będą chętniej grac.
#edit
www.hltv.org/news/7147-esl-dh-eswc-estars-add-new-maps
z tego co pamiętam też jest jakiś inny aztec żeby po stronie tt było lepiej.
Ani na forge i ani na mirage nigdy nie gralem.
Na pewno nie zaglosowalbym na taka mape, ale skoro mowisz, ze to odmiana cbble to dlaczego nie.
Jestem na tak.
Diabolix
20-07-2011, 19:59
Na forge kiedyś grałem, mirage nie pamiętam. Co do cpl_strike, to i tak uważam, że nie jest to jednostronna mapa. Wystarczy się postarać i można sobie poradzić. Tam, na prawdę, nie jest ciężko.
Także sądzę, że cbble również nie jest "jednostronna". Jest bardzo prosto wbić na bsa, wystarczy się trochę postarać i nie biec przed siebie, jak idiota.
Uważam, że te mapy są zbędne. Zagłosuję na "nie".
Cbble i cpl strike jednostronne? lawl
Cpl zostal stworzony na potrzeby ligi, wiec wina lezy raczej w nieudolnosci graczy, ktorzy nie maja pojecia o teamplay-u. To samo tyczy sie Cbble, na ktorej rozgrywalo sie dosc sporo turnieji.
Orson_Pall
20-07-2011, 20:38
Jak najbardziej na tak.
<Magiczny>
20-07-2011, 20:45
de cbble i cpl strike sa to orginalne mapy, wiec jak ktos nie umie na nich grac to na tamtych tez sobie nie poradzi :o
NIE.
Forge - tak
Mirage - Nie
TYLE W TEMACIE :)
Sprawdzałem dzisiaj z kolegą de_forge. Z respa TT na BS, można dojść w niecałe 5 sekund, jeśli się dobrze bh robi. Dojście na ten BS z respa CT zajmuje około 8 sekund. <3
Mirage - tak, fajna mapa.
Forge - tak, niby na bh dojdziesz w 5-8 sekund ale mapka jest dobra.
Patryk1551
20-07-2011, 23:34
Cbble i cpl strike jednostronne?
Nie no co ty
cbble bs A - 2 wejścia
bs B - 1 wejście
hmmm ciekawe skąd przyjdą na b no ***** bardzo ciekawe przecież to nie jest jednostronna mapa mają bardzo dużo możliwości zawsze mogą sobie tunel wykopać.
Nie no co ty
cbble bs A - 2 wejścia
bs B - 1 wejście
hmmm ciekawe skąd przyjdą na b no ***** bardzo ciekawe przecież to nie jest jednostronna mapa mają bardzo dużo możliwości zawsze mogą sobie tunel wykopać.
Inferno - b = 1 wejscie, a = 2 wejscia +1 opcjonalne, podrzucajac do zaluzji.
Jesli na cbble nie potrafisz wejsc na b, wyczekujac heki i smokujac wejscie, to pocwicz kupowanie granatow/zmien team.
Jeżeli cbble to jednostronna mapa, to ja jestem Barack Obama.
mi to pasuje, ale nie z powodu ze terro ma gorzej/lepiej - to mnie nie obchodzi
jestem za, poniewaz gra non stop na tych samych 8 mapach jest nudna
Cbble i cpl strike jednostronne? lawl
Cpl zostal stworzony na potrzeby ligi, wiec wina lezy raczej w nieudolnosci graczy, ktorzy nie maja pojecia o teamplay-u. To samo tyczy sie Cbble, na ktorej rozgrywalo sie dosc sporo turnieji.
Signed.
Myślę, że pomysł bez sensu. Sry Thoru, ale taka mała, słaba zmiena nie pomoże serwerowi. Tu trzeba zrobić coś bardziej wewnątrz. :D D:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.