View Full Version : 7.6 Main Nowe Respy.
Już kiedyś była taka propozycja ale widzę że nic z niej nie wyszło.
Mój pomysł jest taki aby dodać expowiska głównie z Mad Dogami, Msc, Ots Queenami.
Chodziłem dzisiaj i zauważyłem że wszędzie te respowiska były pozajmowane , wiem że macie dużo na głowie ale to może też przy okazji.
Druga propozycja jest taka aby stworzyć respa z potworami jak na wyspie expgard czyli również z tp i wchodzi się i jest tak samo po 6-8 potworów w tp.
Wiadome że wejście było by za opłatą.
Dodatkowo stworzyć quest na dostęp do jakiegoś naprawdę dużego respa.
Potworów nie jest mało ale tych które wymieniłem brakuję;D
Głosujcie co myślicie.
Proszę nie napinać się w komentarzach , trochę kultury.
@edit
Zauważyłem że tych respów jest mało a są to respy główne do expienia , kiedyś dodano ich dużo i administracja myślała że wystarczy a tu jednak lipa ;D tak mi się wydaje .
//Devixx
Edytuj posty.
Jeżeli chodzi o dodanie respa Mad Dogów, Mystic Scarabów i Ots Queenów to myślę, że można jakieś respy wykonać, ale nie na zasadzie expgardu.
Może przy najbliższym uptade zostanie coś wprowadzone, nie pozostaje nic innego, jak tylko czekać na odpowiedź administracji.
.Vimpexx.
22-07-2011, 07:05
Jestem na Nie XD
Co mieli powiedziec gracze, ktorzy grali 'dawniej'.
Gralo 600+ osob i byly 2 respy Ots Queenów :confused:
Tyle co jest wystarczy, nie zawsze musisz miec wolny resp ;]]]
Domcio Old
22-07-2011, 08:15
hmm jest wystarczajaco respow z quuenami i msc a nad mad dogach nikt nie expi praktycznie wiec na moje nic nie dodawac ... moze by mogli dodac jakies nowe potworki cos w stylu sily msc ale lepszy loot :) takie cos by sie przydalo na servie :)
nieeeeee po co? jest bardzo duzo respow na ktore nikt nei chodzi slyszales o bally?
na senji nikt nie expi to samo ank orb izamek a tam jest fast lvl, na sile chcecie rozbudowac mape apo i dodawac respy a spokojnie mozesz te potwory zastopic. tyle ze teraz wiekszosc graczy zna 5% mapy bo biegaja tylko depo --> 1 resp i zpowrotem
pjona
Nie gram tu mam to w d....
Jednak propozycje dobre - TAK :D
Moim zdaniem, to lepiej nie tworzyć nowych wielkich respów, tylko po prostu rozszerzyć stare.
Sonda, jest tak zrobiona, że nie mam co zaznaczyć, i następnym razem stwórz sondę z wielokrotnym wyborem.
Francisco
22-07-2011, 10:36
Ja jestem na nie. Teraz na OTS gra mniej osób niż kiedyś więc idzie zająć sobie miejsce na tych monsterach, które podałeś. Wcześniej, jak grało po 600-700 luda, to była dopiero masakra.. Według mnie respy są wystarczające.
Pineda <3
22-07-2011, 11:17
Po co nowe respy? wystarczy takie jakie sa, na poczatku nie bylo tak latwo, czekalo sie po 1-2h zeby respa zdobyc i jeszcze musiales czekac aby ci sie zrespilo, a teraz to sobie latasz po respie bez zadnego problemu, jak napisal ktos tam wyzej, balle ank/senja to jest boski exp na ktorym mozesz sobie expic nawet do 1.5k, a moze i wiecej jezeli bedziesz chcial lvl idzie strasznie szybko, respy na ank sa caly czas wolne, nie to co kiedys idac na respa musiales ganiac sie z 10 osobami jestem na NIE.
Wydaje mi sie ze jest dobrze tak jak jest. Gdy resp jest zajety to pk lub bij nocki , nic nie trzeba zmieniac :)
Franco de la Pucio
22-07-2011, 12:11
Mad dogów, queenów i msc? Przecież jest pełno respów z tymi potworami :o.
Nie.
Można trochę co nie co respy powiększyć a nic nie dodawać lub zrobić nowe potworki i new respy które być może zostaną dodane w update.
Moim zdaniem, to lepiej nie tworzyć nowych wielkich respów, tylko po prostu rozszerzyć stare.
Sonda, jest tak zrobiona, że nie mam co zaznaczyć, i następnym razem stwórz sondę z wielokrotnym wyborem.
Właśnie wiem, skapnąłem się dopiero po tym jak dodałem że źle zrobiłem sondę.
szewczenko
22-07-2011, 17:16
Lepiej juz jakby i rozszezyli i poprawili wyglad tych na cod, ale ogolnie jestem za byle nie big respy ;|
Kimus The Master
22-07-2011, 17:26
Nie głosowalem na nic.. Przecież trwaja prace nad "updatem" a w nim zapewne będą nowe respy/questy...
.!.Kosa.!.
22-07-2011, 18:50
Moim zdaniem nie trzeba nic dodoawac, wydaje mi się że resp Queenów na cod oraz na Volcano wystarczy. Mad dogów też jest od groma na cod, a msc masz na cod, exp oraz ank.
Zdecydowanie zadna propozycja nie przypadła mi do gustu.
Elitarny
22-07-2011, 21:42
Propozycja dobra z dodaniem nowych respow ale napewno nie takich jak expgard , za łatwo sie expi na takich respach jak na jakiś mazurkach : )
Jestem na Nie XD
Co mieli powiedziec gracze, ktorzy grali 'dawniej'.
Gralo 600+ osob i byly 2 respy Ots Queenów :confused:
Tyle co jest wystarczy, nie zawsze musisz miec wolny resp ;]]]
A co mają powiedzieć grający dawniej na to, że teraz po zabiciu określonej ilości potworów dostajesz gratisowe poziomy + kasę? Co mają powiedzieć na to, że zakładając hełm dostajesz bonusowe 10% expa?
Odwoływanie się do przeszłości, w której średnia lvli była o wiele niższa i queeny nie były AŻ TAK pospolitym mobem jak teraz, jest bezsensowna.
@Topic
Propozycja nr 1:
Mad Dogi mają dosyć duży resp na COD, na którym za każdym razem jak jestem, to jest wolny. Więc zbędne. Queenów też jest pod dostatkiem: COD wielki resp, Volcano - 3 duże respy, a jeśli serio jesteś zdesperowany i koniecznie chcesz bić królowe, lecisz na resp przed wardami (2sc). MSC - duży resp na ank, nieco mniejszy na COD. Dodatkowo każdy z w/w mobków ma swój teleport na exp, w którym od biedy można poexpić. Więc pierwsza propozycja jest dla mnie
zbędna.
Propozycja nr 2:
Jeden tego typu resp wystarczy, chociaż sam pomysł z płaceniem za wejście na resp nie jest głupi - zmniejszenie kasy na serwerze, zniechęcenie innego gracza, który chce nam 'wbić na respa'.
opłata - ok, resp a'la exp - zbędny.
Propozycja nr 3:
Resp, który jest poprzedzony questem prędzej czy później i tak będzie "zawalony" ludźmi.
zbędna
Ale po co?... Masz tyle monsterów, że spokojnie masz gdzie expić...:confused:
<Magiczny>
22-07-2011, 22:59
Expowisk jest wystarczajaca... Niedawno dodali kolejne i mozna powiedziec, ze jest ich nawet za duzo ;<
Zbedne.
Critical
22-07-2011, 23:22
Moim zdaniem to propozycja bardzo dobra.
Zgodzę się z tym że i tak jest za dużo respów , ok z msc jest dużo respów,z mad dog chyba 1 ;) a z Queen są 2 , ale na Queen zawsze ktoś expi na tych kajdanach albo kółko.
Wiec jestem stanowczo na tak z respami dla queen :)
Zarexoholik?
23-07-2011, 03:16
Wszystko jest ok.
Pograłem noobcharem i nie miałem takich problemów. Przeszedłem się na różne moby i jakoś większość respów była wolna.
Lethornek
23-07-2011, 13:01
Już lepiej dodać nowe potwory do expienia niż na okrągło te msc, mad dogi, queeny -.-
w update mają dodać nowe potworki a nawet jeśli nie to jestem za tym aby zrobili nowe potwory i new respy dla lov / srednie / i h
a nie tylko dla h i h
Na serwerze jest wystarczająca ilość miejsc, gdzie możemy spotkać dużo tych potworów. Można je spotkać w tych miastach - City of Dreams (MSC, Ots Queens, Mad Dogs), Ankaros (MSC), Volcano Island (Ots Queens), Expgard (Ots Queens, Mad Dogs, MSC) i różne inne miejsca, w których już jest ich mniej. Nie ma żadnej konieczności dodania nowych respów, wystarczy wiedzieć, kiedy - i są wolne. Pomysł nie jest przemyślany, niepotrzebne, więc jestem przeciw.
Expowisk jest wystarczajaca... Niedawno dodali kolejne i mozna powiedziec, ze jest ich nawet za duzo ;<
Zbedne.
Popieram - zbedne.
Na nie.
A tak btw. to czym sie rozni odpowiedz w sondzie 'wszystko jest ok' od 'nic nie trzeba zmieniac'?
Pozdrawiam.
IljaWaleriewiczKowalchuk
23-07-2011, 17:47
Pewnie dojdą expowiska wraz z update 2/2 więc tylko czekać
Według mnie jest To stanowczo zbędne, żeby To wprowadzić, Trzeba być Tobą, zastanów się dobrze - dopiero Twórz propozycje.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.