View Full Version : Rozmowy na temat tajemniczej osoby, jak? jest 'Admin'
Franco de la Pucio
22-07-2011, 20:57
Dla mnie jest dziwny, całkowicie nie ma wyczucia ironii (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=96454) i ma zadatki na pokemona, zważając na jego przedziwną interpunkcję (kropki przed lub po wykrzyknikach itd.).
A Wy co o nim myślicie?
Karpek II
22-07-2011, 21:00
Siedzi całymi dniami na forum, ciekawi mnie kto to jest.
Helyezze
22-07-2011, 21:02
Raportowałem już wiele jego postów, które nabijał i niczego nowego nie wnosił w tematach, ale te ćwoki<moderatorzy forum> pewnie go nawet nie ukarali ;<
[Magik] Moderator nie może "ukarać" osoby z wyższą rangą od siebie. :|
Czasami szkoda, nie? ; dd /Cray
Franco de la Pucio
22-07-2011, 21:04
Raportowałem już wiele jego postów, które nabijał i niczego nowego nie wnosił w tematach, ale te ćwoki<moderatorzy forum> pewnie go nawet nie ukarali ;<
Dokładnie. Na forum szerzy się jedna z najpopularniejszych chorób - hipokryzja. Nas o coś upominają, a sami to robią.
Octavious
22-07-2011, 21:10
Hail apo tylko tyle mam do powiedzenia
Ktoś musi trzymać to forum w ryzach. Jeśli każdy pisał by tematy (jak to napisałeś) z ironią. To forum byłoby by jednym, wielkim śmieciowiskiem.
Azbest on de tour
23-07-2011, 12:24
a ja mam wyjebane
NaPółEtatu.
23-07-2011, 12:35
o ile się nie mylę, jest chwilowo tylko do pomocy przy forum, bo jak widzimy są 'małe' zmiany
Admin to wysoko wyspecjalizowany cyborg przystosowany tylko i wyłącznie do pracy na tym forum. Przez dwa dni technicy z laboratorium w Sosnowcu zaprogramowali go tak, że od razu po jednym poście może osądzić, czy użytkownik zostanie w przyszłości zbanowany, czy nie. Wnika przez monitor do naszego umysłu i grzebie w nim wyciągając niepotrzebne myśli, takie jak chęć hackingu, bluzgania, czy innego trollingu.
Niestety pole siłowe Hyde Parku jest tak wielkie, że to jedyne miejsce w internecie, gdzie Admin wejść nie może, dlatego jesteście tutaj bezkarni
z buta znuw curly
23-07-2011, 14:31
ja tesz cybork jestem pul czlowiek pul robot wienc jestem bratem z nim elo
z laboratorium w Sosnowcu
to ja:/ sorki men nie moglem powiedziec
Diabolix
24-07-2011, 21:10
Nie mogę wejść w linka, a szkoda.
Jakoś jego osoba mnie mało interesuje, tak jak każdego nowego w administracji. Nie wiem, co w nim takiego "tajemniczego", że ma nick "Admin"? Jakoś mnie to nie "jara".
Widziałem jego jedną wypowiedź, nie zauważyłem żadnych kropek po wykrzyknikach, ale ja nie zawsze zaglądam na forum, więc może dlatego.
Szczerze mam w dupie kto jest adminem i jakie pełni funkcje, w ogóle mnie to nie rusza - i was również nie powinno to interesować.
Szybki jak szyba
24-07-2011, 22:15
"admin" nie żyje
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.