View Full Version : [Forum] Dzia? propozycje.
Czytając ostatnio kilka propozycji tych mniej, lub bardziej wartościowych, pomyślałem, żeby dział Propozycje zaktualizować tak jak np. dział Wywiady.
Mianowicie chodzi o to, żeby tematy zanim trafią do działu, były akceptowane przez administrację. Przy okazji szefostwo mogłoby przeglądać te tematy i wypowiadać się w nich (czego brakuje).
#down
Myślę, że na pewno zależałoby im na zdaniu graczy, więc czekali by na dalszy rozwój tematu.
.!.Kosa.!.
22-07-2011, 21:26
Bardzo dobra, propozycja. Ale wtedy gracze nie mieli by szansy sie wypowiedziec, bo pewnie przy akceptowaniu tego przez Tygrysa, Mortiisa czy Santano oni by się odrazu wypowiadali i by zamykali temat.
Oczywiscie tak.
#
Ale gdyby propozycja się im spodobała od razu to zamykali by i wprowadzali ją w zycie apo w przyszłości.
Można tylko, że czasami trafiają się propozycje, które odpowiadają graczom, a administracja je od razu odrzuci.
A co do autora to nie wiem skąd ta osoba się urwała, ale wypowiada się jakby wszystko wiedziała i wszędzie była. Myślisz, że zrobiłeś jakiś wywiad z Preckiem i jesteś ważny? :o
Wszystkich postów: 63
Postów dziennie: 10.00
To nie jest celowe nabijanie postów?
Lagga v3
22-07-2011, 21:31
Ale wtedy gracze nie mieli by szansy sie wypowiedziec, bo pewnie przy akceptowaniu tego przez Tygrysa, Mortiisa czy Santano oni by się odrazu wypowiadali i by zamykali temat.
Oprócz działu bugi administracja nigdy tak nie robi.
@top
Jestem na nie . Każdy gracz może w tym temacie podac swoją propozycję a administracji nijak to oceniac czy jest dobra czy zła .
Jestem na nie.
Przecież tematy akceptowane by były tylko te, które mają duże szanse na wprowadzenie je "w życie" (wg administracji oczywiście), a tu chodzi o wypowiedzi graczy też prawda?:)
nie ..! i niekiedy potrzeba czekać 2 tyg na akceptacje w wywiadach w poradnikach
propozycja to propozycja na wypowiedzenie się gracza .. koniec.
Jestem na nie ponieważ jednak czasem nawet wśród najbardziej twórczych użytkowników forum (Auri:D, szewczenko:D) trafiają się propozycje godne uwagi, nawet tej najmniejszej (ze strony administracji odziwo też).
Również jestem na nie. "Propozycje" to dział demokratyczny, gdzie pomysły graczy, które zyskają dużą aprobatę innych użytkowników są (o ile jest to wykonalne) wdrażane w życie.
Jakoś nie mam zdania... Bo i tak to co gracze "zaproponują" nie wchodzi to w "życie"... :( I to jest właśnie błąd "APO"...
Zarexoholik?
23-07-2011, 03:10
Jestem na NIE. Każdy może coś zaproponować, a gracze mogą głosować w sondzie - o to chodzi.
Z tego co wiesz, na forum panuję wolność słowa - Każdy ma prawo coś powiedzieć, zaproponować, skrytykować. Jeśli "szefostwo" miałoby akceptować propozycję graczy, przed dodaniem ich do tego działu, to na czym to polega? Przecież to gracze mają większą część głosów. Chyba mi nie powiesz, że propozycja, która ma 100 - 200 głosów na tak i kilka głosów na nie, nie zostanie przemyślana i być może przyjęta? Gdyby to miało odbywać się według tego co napisałeś,połowa ciekawych pomysłów zostałaby wyrzucona.
Jestem na nie.
Jezeli im sie nie sposoba to zamkna lub usuna temat po 2 dniach od stworzenia.
Na nie.
Jestem na NIE. Każdy może coś zaproponować, a gracze mogą głosować w sondzie - o to chodzi.
Dokładnie. A jeśli propozycja będzie naprawdę idiotyczna to zapewne zostanie usunięta. ;x Też jestem na nie.
Jestem na nie,powinni usuwac te w ktorych ponad 60% graczy jest na nie,jednak takiego czegos nie powinni wprowadzac
Nie propozycje są jednym z najczęstszych zakładające nowe tematy
propozycja czyli zdanie opinia gracza
jasne że NIE ; D
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.