Zaloguj się

View Full Version : Skillowanie Rook Facc.

Sub Zero 2
22-07-2011, 21:31
Mam taki mały problem. Gram na rooku, mam 50~ lvl, a mam dupny skill axe'a 20. Znacie jakieś taktyki/miejsca/porady do skillowania na rooku kiedy nie ma się pacc'a? Jak masz napisać "kup pacc i silver key'a", to lepiej nic nie pisz ;d.

.!.Kosa.!.
22-07-2011, 21:32
1. Jeśli masz znajomosci mozesz ugadac sie i dostaniesz inva do domku znajomego który ma trainera.
2. Gobliny tuż za black knight'ami.
3. Amazonki i Valkirie.

Xzaz!t
22-07-2011, 22:37
Hmm wiem, że to nie jest rozwiązanie dla Ciebie ale tylko i wyłącznie trainer...
Nawet z najgorszym axe/club/sword z full defem będziesz "atakował" potwory więc takie "skillowanie" to nie to :(

Kolega powyżej napisał Ci miejsca. Taktyka jest taka, że bierzesz "na siebie" jak największą liczbę potworów i czekasz na wbicie skilla. Ilość potworów na wbicie "axa"? :confused:

Fate
23-07-2011, 00:11
Obecnie na rooku jest 5 domków z trainami. Wystarczy kogoś poprosić albo kupić sobie inva i gitara.

Lethornek
23-07-2011, 13:11
Powiem Ci od serca, kup sobie pacc, masz wtedy i trainery i bardzo fajne respy z amazonkami / valkyriami gdzie shielding idzie bardzo szybko ;)

Na faccu poprostu nie posskilujesz, chyba że tam gdzie quest na 1cc od 30 lvla na monku....

Dark Slug
05-08-2011, 16:58
zbyt wolno pomyślałeś o skillowaniu. Na 1 lvl na rooku bierzesz najgorszą broń danego typu i idziesz na owieczki. możesz tak walić bez końca i nie zabijesz owcy. A jak shielding, to tak jak mówią na amazonki i tak z 10 weź.

Turok Rookslayer
06-08-2011, 08:00
Napisz w grze na nick: Strong mann. Dam Ci inva do trainerów na Rooku (: