View Full Version : A o to najwi?ksza liczba osób online. GZ..!!
Przedstawię wam ss'a na którym widać że apo nie upadło i że jest coraz więcej osób , sami popatrzcie :
http://i54.tinypic.com/4n9ef.jpg
I JAK? SMILE !!
Czlowieku o 7 godzinie kto Ci bedzie siedzial ?!
Jak dla mnie to musisz sie troszke ogarnac i pomysl zanim cos zrobisz/napiszesz
Ten temat jest niepotrzebny
Zawsze o tej godzinie jest mało osób kiedyś wszedłem o 4-5 w nocy to pięć osób było. :)
Karpek II
24-07-2011, 08:58
Koles po prostu powiem jestes pojebany idz spac.O tej godzinie kazdy spi.
To co tu robisz? : /
#t
Aha, bardzo fajnie.
First Time
24-07-2011, 09:27
Do 5-6 godzinie nocki robia, wiec czesc osob spi, kto w wakacje wstaje o 6-7 zeby napierdalac w tibie? moze pare osob, ktore cierpia na bezsennosc.
zielony kwadracik.,
24-07-2011, 10:03
fake, nie ma first boonka online
Ryśku xD
24-07-2011, 11:24
Kto mądry w wakacje wstaje o 7.00 żeby expić ? ;p Są wakacje to ludzie więcej w nocy grają.:rolleyes:
Zarexoholik?
24-07-2011, 11:35
exiva "twoja inteligencja
To nie rekord pajacu w nocy z piatku na sobote o godzinie 4:30 bylo 11 osob i co ty kurvva na to?
tylko jak by był update to o tej godzinie by siedziało z 400 osób ' d
update dzień wcześniej oczywiście
a ty człowieku wejdź na apo o 3 rano to będziesz miał rekord
Co nie zmienia faktu, że 2 lata temu było by blisko 100+ osób :p
Na co liczyłeś? O 7 rano wszyscy gracze dopiero się budzą ( a niektórzy dalej śpią do 11 ).
Porównaj wyniki teraz, o 11:00 widziałem 217 osób Online, a teraz 229 graczy jest online.
Nie wiem czym tu sie jarać ..
Kazdy normalny czlowiek o 7 godzinie spi a nie napierdala w tibie..
Nie wiem czym tu sie jarać ..
Kazdy normalny czlowiek o 7 godzinie spi a nie napierdala w tibie..
Do Ciebie i wszystkich innych których dziwi granie o 7 rano.
Jak robie nocki, prawie codziennie to gram do 15,16 bo po co marnować dzień wtedy na sen? Tak to cała nocka byłaby pojebana, bo zmarnowałbyś dzień, więc po nocy nacurwia się daleeeeeej, pozdro sześćsetkuw
Pamiętam kiedyś po 100 osób w nocy ;D Expili teraz już padło.
Boże Skocio był online sam kiedyś ^^ więc nie rekord :)
Nie Gz..
WYJDŹ !
yy...kazdy gra kiedy chce ja wole wstac o 7 ponawalac lewele do 15-16 i isc gdzies z kumplami, niz wstac o 11 i napierdzielac do 22 i caly dzien przed kompem..
Masakra.. Po co robisz takie tematy.. Nikt normalny nie gra o 7 rano ;) I TO jeszcze w wakacje ;)
yy...kazdy gra kiedy chce ja wole wstac o 7 ponawalac lewele do 15-16 i isc gdzies z kumplami, niz wstac o 11 i napierdzielac do 22 i caly dzien przed kompem..
A nie lepiej wstać o 11, zjeść sniadanie, umyć się, usiąść na kompa o 12-13 grasz sobie do 15 i wychodzisz? Masz jakieś ograniczone myślenie do tych godzin : o.
@topic
Jesteś idiotą.
Jaki Pajac O tej godzinie mało ludzi gra żal ...
JAk jeszcze gralem to rano okolo 6-8 to juz po 30-40 osob siedzialo ale jak chyba kazdy widzi APO upada ^^
1st R. Boonek
02-08-2011, 20:45
fake, nie ma first boonka online
Akurat relogalem :[
To nie rekord pajacu w nocy z piatku na sobote o godzinie 4:30 bylo 11 osob i co ty kurvva na to?
Co ty w roku szkolnym kolo 5 graja po 4 osoby :[ ... 3 boty i ja
exiva "twoja inteligencja
Lubie to !
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.